Retourneren is veeeeeeel moeilijker dan bestellen ! *QR code op formulier dat bij bestelling zit werkt nieten is juist bijkomende reklame. *20 minuten gechat met klantendienst.... *andere websi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
5 maal vraagje gesteld, als abonnee, nieuwsblad hulplijn, ze antwoorden niet. Directie, personeelstekort, geldnood of andere als probleem? Toekomstige abonnee opgelet.
Kussen besteld gebaseerd op de goede reviews wat blijkt het trekt op niks is na 2 dagen een opeengeprakte boel waarschijnlijk zijn die reviews allemaal fake Als je de garantie volgt die zij voorstel... Mehr ansehen
Elke week de beste deals van het Nieuwsblad. Van elektro en reizen, tot boeken en mode, bij Nieuwsbladshop ontdek je deals tot -75%! Voor iedereen, of je nu een abonnement op de krant hebt of niet. Bij Nieuwsbladshop vind je een breed gamma aan producten. Misschien ken je onze elektrische fietsen van Veloci wel of het zachte bedlinnen van De Witte Lietaer?
Katwilgweg 2, 2050, Antwerpen, Belgien
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Rookmelders die ik had besteld ongeveer 2 jaar terug werkten niet. Eentje werkte niet na plaatsing , nu 2 jaar verder doet de 2de het ook niet meer zoals het moet ondanks de 10 jarige garantie. Na contact name met ..deze site, kreeg ik het antwoord, sorry Meneer , we kunnen niets meer voor je doen.
Ik plaats een bestelling op vrijdagavond 20 uur en krijg de bevestiging dat alles in voorraad is en betaald. Woensdag zie ik toevallig dat een deel werd teruggestort op mijn rekening. Ik neem eerst contact met de chat dienst zonder resultaat en bel dan maar. Medewerker kan mij niet echt verder helpen maar laat me weten dat er met de bestellingen van vrijdag iets mis zou gegaan zijn. Wat dan is niet duidelijk. Ik bel donderdag opnieuw, medewerker is geirriteerd omdat ik de dag voordien voor hetzelfde heb gebeld. Ik stuur dan maar een bericht, gegarandeerd een antwoord binnen 3 werkdagen. Maandag (10 dagen na bestelling) opnieuw gebeld met klantendienst. Weeral kan men mij geen informatie bezorgen maar men gaat het escaleren. Vandaag donderdag opnieuwvia chat. Weeral geen informatie maar men gaat het opnieuw escaleren. We zijn nu bijna 14 dagen verder na een bestelling waarbij alles in voorraad was. In al die tijd is de bevestiging van de bestelling de enige communicatie die ik ontvangen. Dit is een webshop onwaardig
Nog steeds heel tevreden over het zomerdekbed van De Witte Lietaer. Al meerdere keren gewassen, in droogkast op dekbedprogramma met paar balletjes erbij en ziet er nog steeds als nieuw uit. Heel luchtig ook om onder te slapen. Echt een aanrader. Reeds meerdere malen op deze shop besteld en steeds heel tevreden over zowel de producten als de leveringen.
Ik heb een elektrische fiets van meer dan 2000 euro gekocht op 31/05. Die is pas 13/06 aangekomen wat ok is maar wij zijn ondertussen bijna 10 dagen verder en ik heb nog steeds geen factuur!!! Ik kan mijn fiets niet eens verzekeren zonder. Ik heb gebeld naar de support en enige wat ik te horen krijg is dat ze het zullen nakijken.
Snellere levering dan verwacht, en stralende mooie led-buitenlampen op zonne-energie ontvangen. Het is een plezier om in de tuin te hebben.
Zeer tevreden over mijn bestelling.
Ook de levering zoals aangegeven op de website.
Ik kijk elke week uit naar de aanbiedingen in de krant. Er zitten vaak verrassend goede deals tussen – niet altijd iets nodig, maar soms kom je gewoon iets tegen dat je direct wilt proberen. Zo ook met de Fixxbrush onkruidborstel. Wat een handig ding! Werkt veel beter dan ik verwacht had.
Al een aantal keer iets besteld en telkens snelle levering en goede kwaliteit van producten!
Bijzonder tevreden over de kwaliteit van de powerbank. Ze laadt snel op en gaat heel lang mee. Perfecte compagnon als je niet meteen een stopcontact in de buurt hebt. Ook de levering door nieuwbladshop werd vlotjes afgehandeld.
De katoensatijnen dekbedovertrekken van De Witte Lietaer zijn echt zalig om onder te slapen. De stof is superzacht, voelt heerlijk aan en straalt pure kwaliteit uit. Zelfs na meerdere wasbeurten blijven ze als nieuw!
Retourneren is veeeeeeel moeilijker dan bestellen !
*20 minuten gechat met klantendienst....
*andere website gekregen (in nederland ..) om retourgegevens in te vullen
*Ben toch een half uurtje bezig, en moeilijk te doen via smartphone ....
*Zielig ....

Antwort von Nieuwsbladshop
Leuk product aangekocht Slimme led-lichtbal.
Vlotte levering, duidelijke communicatie.
Tijdens de eindejaarsperiode heb ik een digitale fotokader gekocht voor mijn grootvader, die in een woonzorgcentrum woont. Hij was er ontzettend blij mee! Nu kan ik super snel eenvoudig foto's delen met hem. De levering was bovendien supersnel: het pakketje werd al de volgende dag al geleverd. Kortom, een topervaring. Hier bestel ik zeker nog!
Voor mijn ouders 2 artikels besteld, waarvan 1 (een kerstboompje) besteld op 8/11/2024 nog steeds niet geleverd werd - ofschoon leverdatum opgegeven van 12/11/2024. Het Bpost shippinglabel werd aangemaakt blijft het artikel "in voorbereiding" staan zonder een verwachtte leverdatum. Klantendienst niet echt bereikbaar, noch via email, noch telefonisch, noch via chat. Al meermaals via chat en email om een terugbetaling van het ontbrekende artikel gevraagd, want dit werd vooraf betaald. Tot op heden zonder enig gevolg. Mijn geduld is op : ik stel hen vanaf heden in gebreke en ga een klacht indienen bij de consumentenombudsdienst. We hebben in het verleden enkele bestellingen gedaan bij Nieuwsbladshop die zonder problemen werden geleverd, maar de "klantendienst" trekt dus op niks - er is trouwens ook geen enkele duidelijke vermelding van een KLACHTENdienst, ik vind dat zoiets verplicht op elke website zou moeten staan en binnen de 8 werkuur maximum zou moeten worden beantwoord. Resultaat: ik koop niks meer via Nieuwsbladshop en raad iedereen ook aan niet te bestellen - onbetrouwbaar! Ik vind het trouwens ook niet echt de kerntaak van een krant om een shop uit te baten.
Beloofde levering van deel van bestelling van 26/10 blijft uit. Geen oplossing bij klantendienst gekregen, enkel het standaardantwoord : "U zult een bericht krijgen wanneer pakje verstuurd wordt". Daar doe je niet veel mee. Op 28/11 nog steeds niet bezorgd. Ook van De Witte Lietaar krijg ik standaardantwoord en kaatsten ze de bal terug naar NBshop.
Beste. Hier Van Goethem Emiel
Provincieweg 272
9550 Herzele.
Op 30/10 bestelde ik een hoeslakenovertrek van De Witte Litaer
En ik heb dit bedrag onmiddellijk betaald.
Reeds twee maal belde ik naar jullie diensten. Jullie bevestigden deze bestelling en betaling ! Jullie beloofden mij een mail om het verdere verloop te vermelden …. Ik heb tot heden nog niets ontvangen.
Graag zou ik een antwoord krijgen op al mijn vragen.
Nooit eerder had ik problemen bij de Nieuwsbladshop ????
0484/09.07.21
Dank voor jullie reactie

Antwort von Nieuwsbladshop
Winterpantoffels besteld goed verpakt en binnen de 24u afgeleverd in Bpost pakjesautomaat. Tot nu toe zeer tevreden over prijs/kwaliteit van de artikelen die ik daar reeds heb besteld.
Ik heb 2 setjes handdoeken van de witte lietaer gekocht. Ik had reeds eenzelfde set (smart collection), gekocht bij Inno. Ik moet echter vaststellen dat de sets die het nieuwsblad aanbied van veel minder kwaliteit zijn dan die ik had. Ik voel mij bedrogen.

Antwort von Nieuwsbladshop
Heb mij uitgeschreven voor hun nieuwsbrief maar blijf er elke dag opnieuw ontvangen! Ondanks dat ik mij elke keer uitschrijf.
Elke keer onder een andere moto van red je geld, de ochtend nieuwsbrief, middag, avond, etc.
Ik wil mij slechts 1x uitschrijven wat niet mogelijk is bij nieuwsblad

Antwort von Nieuwsbladshop
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.