Nienelle Bewertungen 65

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat ik niet graag online juwelen koop vroeg ik via messenger wanneer je bij nienelle terecht kan. De gegevens werden mij onmiddellijk doorgegeven. Stelde via mail een vraag over de lengte va... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling was héél mooi en met zorg ingepakt. Juweeltjes een plezier om te dragen! Mijn pakketje was even zoek,snel en efficient ondersteuning gekregen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie producten. Zeer snelle levering. Ik had een foutje gemaakt ivm de levering bij de bestelling. De dame nam direct contact op en loste al snel het probleem op. De cadeauverpakking was z... Mehr ansehen

1. Schmuckankauf

Vom Unternehmen geschrieben

Nienelle staat voor betaalbare, stijlvolle oorbellen die je elke dag met plezier draagt. Onze lichtgewicht ontwerpen combineren draagcomfort met een breed assortiment voor diverse smaken en gelegenheden. Bij Nienelle vind je betaalbare kwaliteit waar je blij van wordt.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, mooie oorbellen.

30. März 2026

Antwort von Nienelle

Dankjewel voor je review! Leuk om te horen dat alles vlot verlopen is en dat je blij bent met de oorbellen! ❤️

exclusieve leuke oorringen

Zeer snelle service. Leuke betaalbare oorringen met tof design en kleuren

26. März 2026

Antwort von Nienelle

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je onze oorringen en service waardeert. Geniet van je nieuwe oorringen! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke oorbellen en zeer snelle…

Leuke oorbellen en zeer snelle levering. Ook onmiddellijk reactie op mijn mail.
Belgisch bedrijf. Top

1. April 2026

Antwort von Nienelle

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met de oorbellen en onze service. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden en vragen snel te beantwoorden. Veel plezier met je aankoop! ❤️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling was héél mooi en met zorg…

Bestelling was héél mooi en met zorg ingepakt.
Juweeltjes een plezier om te dragen!
Mijn pakketje was even zoek,snel en efficient ondersteuning gekregen.

19. März 2026

Antwort von Nienelle

Bedankt voor je fijne review! Heel leuk om te horen dat je blij bent met de juweeltjes en de verpakking.

Na twee afleverpogingen thuis werd het pakketje naar een afhaalpunt gebracht. Fijn dat ik je snel kon helpen toen je me mailde.
Veel plezier met je setjes! ❤️

Super mooie producten.

Super mooie producten.
Zeer snelle levering.
Ik had een foutje gemaakt ivm de levering bij de bestelling.
De dame nam direct contact op en loste al snel het probleem op.
De cadeauverpakking was zeer mooi.
Een topcadeautje voor mijn vriendin haar verjaardag!

19. März 2026

Antwort von Nienelle

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het leveringsfoutje snel konden oplossen en dat het cadeautje en de verpakking zo in de smaak vielen. ❤️

Super service

12. März 2026

Antwort von Nienelle

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als super hebt ervaren. Graag tot de volgende keer! ❤️

Wauw!

- supersnelle service!

Ik ben fan!

14. März 2026

Antwort von Nienelle

Wauwie, wat een geweldige review om te lezen! 🥰 Dank je wel voor je lieve woorden. We zijn zo blij dat je tevreden bent met de oorbellen en onze service. Geniet ervan en hopelijk tot snel! ❤️

Snelle service

Snelle service, zeer tevreden van de oorringen.

2. März 2026

Antwort von Nienelle

Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat de oorringen in de smaak vallen en dat je onze snelle service waardeert. ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden over mijn bestelling

Super tevreden over mijn bestelling, vlotte service. Heel mooie juwelen die met zorg verpakt worden. Heel tevreden met mijn 5 paar oorbellen, kan niet wachten om ze morgen te dragen, zal zeker goeie reclame maken in het kapsalon TOP🤩😊bedankt

12. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Nienelle

Bedankt voor je prachtige review! 🤩 Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de oorbellen. En alvast bedankt voor de reclame in het kapsalon, dat waardeer ik enorm 😊✨❤️

Alles dik in orde

Alles in orde. Heel mooi product en veroorzaakt geen irritatie. Blij mee!

4. März 2026

Antwort von Nienelle

Dank je wel voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je blij bent met het product en dat het geen irritatie veroorzaakt. Dat vinden we heel belangrijk. Veel plezier ermee!

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie items

4. März 2026

Antwort von Nienelle

Bedankt voor je fijne review! 😊 Heel leuk om te horen dat je blij bent met de oorbellen en de snelle verzending. Veel plezier ermee!

Kwalitatief product

Kwalitatief product. Goede service en correcte afhandeling.

23. Februar 2026

Antwort von Nienelle

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons product en onze service. Daar doen we het voor. ❤️

Heel mooie oorbellen

Heel mooie oorbellen ! Handgemaakt en eens iets anders .

Ook heel mooi verpakt en een leuk bedankkaartje en chocolaatje erbij!

15. Februar 2026

Antwort von Nienelle

Wat een lieve review, dankjewel! ✨
Fijn dat je de handgemaakte oorbellen en de kleine extraatjes waardeert 🤍

Prachtige oorbellen

Ik keek er enorm naar uit om mijn pakketje te ontvangen. Het werd vlot geleverd, het was mooi verpakt, maar het allerbelangrijkste: de oorbellen zijn prachtig!

5. Februar 2026

Antwort von Nienelle

Dankjewel voor je prachtige review! Wat fijn dat je blij bent met de oorbellen én de verpakking. Dat maakt mijn dag! 🤍

Hele leuke oorbellen!!

Hele leuke oorbellen!!! Netjes en goed ingepakt. Netjes afgeleverd in de brievenbus. Ik ga hier zeker meer oorbellen bestellen

1. Februar 2026

Antwort von Nienelle

Dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn dat alles naar wens was. Graag tot een volgende keer! 🤍

Mooi!

Heel mooie en comfortabele oorbellen en een ongelooflijk vriendelijke en vlotte service!

5. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Nienelle

Hartelijk dank voor je mooie woorden. Fijn dat alles zo goed bevallen is — veel plezier met je oorbellen 🤍

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr