Vi har tagit del av informationen på…
Vi har tagit del av informationen på …bilfirmans hemsida om vikten av att kontrollera servicebok och bilens skick. I vårt fall spelar det dock ingen roll – när bilfirman själva inte är sanningsenliga i sin hantering brister allt förtroende. Det tog hela sju månader innan vi till slut fick tillbaka vår bil efter att den gått sönder. Trots den långa väntan är ärendet fortfarande inte avslutat och långt ifrån löst. Under tiden bilen stod hos den kända bilfirman inträffade dessutom en olycka – en annan kund backade in i vår bil på ert inhägnade område. Dom uppger att händelsen skedde i februari, men det finns vittnen som tydligt säger att det hände redan i november. När vi ifrågasätter kamerabevakningen får vi till svar att just den aktuella dagen i februari fungerade inte kameran. Det väcker ytterligare frågor. Under hela processen har vi mötts av undanflykter, bortförklaringar och löften och lögner som inte har hållits. Det är ett oacceptabelt och oseriöst agerande från en bilfirma som borde ta ansvar för sina kunder och sina åtaganden. En seriös bilfirma står för det de lovar, löser problem och ger korrekt information. Att låta en bil stå i månader samtidigt som man lämnar bristfälliga eller motstridiga uppgifter skapar bara frustration och misstro. Det finns flera frågor som måste redas ut innan det kan anses färdigt. Jag är också övertygad om att vi inte är ensamma om denna upplevelse. Mitt råd till andra: kontrollera bilfirman noggrant innan ni genomför ett köp. Efter 7 månaders väntan har firman äntligen lagat bilen . Men skadan som blev på bilen när en annan backade på den på bilfirmans inhägnade område är fortfarande inte uppklarat.
Oseriös bilfirma 🤬🤬🤬🤬🤬