Niels Johannesen Automobiler Aps Bewertungen 77

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels Johannesens biler får mine allerbedste anbefalinger efter en helt fantastisk service i forbindelse med at min bil gik i stykker. De fixede den lynhurtigt og der var en god kommunikation med Ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte Mazda 3 fra 2012 i juni 2016. Lækker bil, men gik desværre i stykker allerede efter ca 2 mdr. Problemer med dysserne. Niels sørgede for det blev fikset - omend det tog lidt længere tid en forven... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels fandt den helt rette bil til os. Servicen var bedre, end jeg havde forventet – og det er ikke sidste gang, jeg går hans vej, når jeg skal have ny bil (forhåbentlig først om nogle år).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handlede med Søren, han var meget imødekommende. Jeg kan kun anbefald at handle med Niels Johannesen Automobiler. Jeg havde en del spørgsmål ifm. med mit bilkøb, Søren svarede afklarede, og mege... Mehr ansehen

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels Johannesens biler får mine…

Niels Johannesens biler får mine allerbedste anbefalinger efter en helt fantastisk service i forbindelse med at min bil gik i stykker. De fixede den lynhurtigt og der var en god kommunikation med Niels undervejs.
Niels og hans team fortjener minimum 5 stjerner og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre.
Min bil er iøvrigt også købt her og dette var ligeledes en meget positiv oplevelse.

15. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels fandt den rette bil til os

5. November 2025

Helt OK - køber gerne bil der igen

Jeg har købt en brugt bil hos Niels.

Vi havde lidt misforståelser, dem blev vi nemt enige om. Der er lige lidt på garantien/reklamationsretten - det løser vi også nemt.

Jeg køber gerne næste bil hos Niels også.

1. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handlede med Søren, han var meget imødekommende.
Jeg kan kun anbefald at handle med Niels Johannesen Automobiler.
Jeg havde en del spørgsmål ifm. med mit bilkøb, Søren svarede afklarede, og meget velvilligt på disse med det samme, eller fandt svarene indenfor meget kort tid.

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels er en ægte bil entusiast

Niels er en ægte bil entusiast, der i sandhed brænder for sit fag og påtager sig at finde det helt rigtige match for dig, når du skal videre i livet med en ny bil.
Du bliver mødt med det største smil og en kundeservice ud over det sædvanlige.
Den oplevelse jeg fik igennem handlen gjorde jeg følte mig tryg og tilpas fra start til slut.
Jeg har kun kørt 50 km i min nye bil og er allerede utrolig glad for den !
Derfor kan jeg varmt anbefale Niels Johannesen Automobiler.

19. September 2025

Meget god service

Vi har købt en opel corsa hos Niels og er meget tilfredse med den gode service, vi har fået. Der har været lidt bøvl med papirer osv., som de taklede ret fint og alt gik op til sidst. Ved afhentning så vi noget på frontruden, som ikke skulle være der og uden tøven sørgede han for, at den bliver skiftet ud. Det bliver endda lavet herhjemme. Vi fik den fineste bil.
Selvom vi bor 300 km derfra, har vi ikke fortrudt og kommer gerne en anden gang.

3. September 2025

Min varmeste anbefaling!!

Super glad for mit køb hos Niels. Super god pris på min nye bil, samt god pris for den gamle. Det er nogle gode gutter som arbejder derude, som yder en god service og altid står klar til at hjælpe dig!!!

27. August 2025

Købte en Kia Niro 2024

Købte en Kia Niro hos Niels. Niels varetog handlen perfekt og har returneret hurtigt når jeg har haft spørgsmål. Jeg er helt ny elbil ejer og det afstedkom en del spørgsmål der omgående er håndteret.

24. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplevelse med reklamation

Oplevelse med reklamation – uacceptabel behandling og manglende ansvar

Jeg købte en bil hos Niels Johannes Automobiler ApS for få måneder siden, og kort tid efter opstod der problemer med dækslid og punktering – konkret en punktering og tydeligt skævt slid på bagdækkene efter blot ca. 4.000 km.

Som ansvarlig bilejer fik jeg dækkene udskiftet omgående hos en mekaniker, da det ikke var forsvarligt at fortsætte kørsel med potentielt defekte dæk. Det blev dokumenteret, at der var tale om unormalt slid og behov for sporing.

Herefter kontaktede jeg forhandleren for at få dækket mine omkostninger under reklamationsretten. Ifølge købeloven har man ret til at få dækket fejl, der viser sig inden for 6-12 måneder, men det blev afvist med henvisning til, at jeg ikke først havde ladet dem “afhjælpe” – hvilket i praksis ville have betydet, at jeg skulle lade en punkteret bil stå og afvente deres vurdering.

Sagen blev trukket i langdrag trods fuld dokumentation fra min side, og jeg blev mødt af modvilje og “kulance-tilbud”, som langt fra dækkede mine reelle omkostninger. Tilmed blev jeg præsenteret for en intern juridisk vurdering fra Bilbranchen, som naturligt varetager forhandlerens interesser – ikke forbrugerens.

Jeg forventer ikke særbehandling, men som minimum fair behandling og respekt for gældende lovgivning. Det fik jeg ikke her.

Det har været en frustrerende og tidskrævende oplevelse, som jeg ikke ønsker for andre. Jeg vil opfordre kommende kunder til at være opmærksomme på, hvordan reklamationer håndteres her, hvis noget går galt efter overdragelsen.

29. Juli 2025
Niels Johannesen Automobiler Aps-Logo

Antwort von Niels Johannesen Automobiler Aps

Hej Ümit

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed – også selvom den desværre ikke var positiv.

Din anmeldelse var forventet da du havde oplyst til os at hvis vi ikke imødekom dit ønske om at få dækket hele udgiften til reparationen hos din egen mekaniker uden forudgående dialog, ville du skrive din oplevelse med os på relevante medier.

Vi ser dog sagen som principiel, og vi har – både ud fra vores egen vurdering og efter juridisk rådgivning – håndteret forløbet i overensstemmelse med købeloven. Faktisk har vi efter vores opfattelse strakt os længere, end vi er forpligtet til.

Kort opsummeret:
Du oplevede en punktering og fik bilen transporteret til din egen mekaniker. I den forbindelse gjorde han dig opmærksom på ujævnt slid på bagdækkene. Du valgte herefter at tage imod hans tilbud om at montere to nye Premium Michelin-dæk til en samlet pris på 6.000 kr. – uden først at kontakte os.

Vi har ikke afvist at kompensere, men vi kunne ikke imødekomme ønsket om fuld betaling. I stedet tilbød vi 3.200 kr. i kulance – svarende til, hvad det ville koste os at få monteret to helt nye Michelin dæk.

Det er vigtigt at understrege, at når man oplever en fejl eller mangel på en bil købt hos en forhandler, skal reklamationen rettes direkte til os. Det er ikke korrekt fremgang at få arbejdet udført andetsteds og derefter forvente fuld dækning fra forhandleren, faktisk kan man få afvist hele kravet.

Du nævner, at sagen blev trukket i langdrag, men jeg svarede allerede samme dag, du kontaktede os – den 20. juli – selvom jeg var på ferie. Jeg bad blandt andet om oplysninger om, hvor langt bilen var blevet kørt siden leveringen, da der på det tidspunkt var gået fire måneder og over 7.000 km. Da dæk er en sliddel, synes vi, det var en rimelig og relevant oplysning at efterspørge.

Da du og jeg - ikke var enige i vurderingen, valgte jeg at sende sagen videre til Autobranchens organisation for en vurdering. De bekræftede, at vi som forhandler har ret til selv at afhjælpe fejl, og at det også er i overensstemmelse med købeloven at anvende brugte dæk i tilsvarende stand og kvalitet. På trods af dette valgte vi alligevel at tilbyde dig 3.200 kr. til nye dæk i højeste kvalitet.

Derudover dækkede vi også udgiften til sporing hos Automester i Taastrup, som vi arrangerede med kort varsel. Du mødte desværre ikke op til den første aftalte tid, hvilket krævede ny koordinering med værkstedet – men vi fik det alligevel ordnet for dig uden beregning, så dine nye dæk ikke tog skade.

Alt i alt mener jeg, at vi har håndteret sagen både professionelt, imødekommende og i overensstemmelse med gældende regler. Vi har ikke på noget tidspunkt afvist din reklamation – tværtimod har vi forsøgt at finde en rimelig løsning, men blot uden at give afkald på retten til selv at afhjælpe.

Niels Johannesen
Bilforhandler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels Johannesen Automobiler kan varmt anbefales!

Vi er sådan nogle tosser, der som regel først kommer i tanke om Trustpilot EFTER at vi har købt et eller andet og det gælder også denne gang. Men vi kan se, at vi er ret enige med stort set alle her: Det er en fornøjelse at købe bil hos Niels Johannesen. Vi har købt en Mercedes EQA spækket med udstyr, dog manglede den et par småting, bl.a. adaptiv fartpilot, hvilket var vigtigt for os og som derfor blev eftermonteret. Vi blev gjort opmærksomme på, at fordi det er en eftermontering, så kan vi risikere at den bliver påvirket hvis Mercedes laver en større opdatering på bilen. Kort tid efter at vi havde fået bilen skulle den ud til Mercedes for at blive opdateret til dansk og den skulle samtidig have en opdatering på ladekablet, hvilket desværre påvirkede fartpiloten. Niels gjorde kort proces: Det skulle ikke komme os til skade, for vi havde lige fået bilen, så vi skulle bare bestille en tid til at få det ordnet og så skulle han nok betale. Det er altså god service! Vi handler meget gerne med Niels igen, det er trygt og rart. Vi fik en lækker bil til en rimelig pris og en virkelig god behandling, så vi kommer igen en anden gang.

21. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En af de gode forhandlere.

Jeg stod og manglede en bil lidt akut. Jeg kendte ikke firmaet i forvejen, men bookede en prøvetur. Det var ikke drømmebilen. Den manglede min ynglings feature - sædevarmen. Jeg måtte lede videre.

Undervejs i beslutningsprocessen har jeg fået virkelig god sparring fra Niels, troværdigt, venligt og imødekommende. Der er sendt mails, med forskellige løsning, bud mv. Det er god vejledning, når man står på bar bund, som jeg gjorde

Jeg endte med at købe bil et andet sted, og vi talte om Niels Johannesen biler - anden forhandler udbryder " jamen han er jo også en af de gode I branchen".
Kan ikke være mere enig.

Det eneste der er ærgerligt er Niels ikke havde den rette bil til den rette pris. Men det regner jeg med, han har næste jeg køber bil . Tak for hjælpen og helt sikkert på gensyn.

19. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at handle…

Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Niels Johannesen, og oplevelsen var enestående fra start til slut. Niels var imødekommende og tog sig tid til at forstå mine behov og ønsker. Prøvekørslen var professionel, og bilen var i perfekt stand. Købsprocessen var informativ og tryg uden pres. Alt papirarbejdet blev håndteret hurtigt og effektivt, og bilen blev leveret klargjort til perfektion. Niels skiller sig ud med exceptionel service og dedikation til kundetilfredshed. Jeg kan uden tøven anbefale dem som en pålidelig bilforhandler. En stor tak til hele teamet for en fantastisk oplevelse!

3. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Go'e biler. Ingen marmorgulve.

Niels Johannesen bruger ikke pengene på marmorgulve og "peen" adresse. De går til god service og nede på jorden rådgivning. Jeg købte en bil der viste sig at have en lille, men dyr, fejl. Det blev klaret øjeblikkelig og uden diskussion. 👍

17. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygt bilkøb med god kommunikation

Mest af alt blev vi IKKE mødt af en fremme i skoene bilsælger, som var ude på bare at smide en bil i nakken på os.
Vi blev til gengæld mødt af en imødekommende sælger, med kundens ønsker i fokus og da valget netop faldt på den bil var kommunikationen frem og tilbage også super god.
Jeg kan derfor sagtens anbefale at handle her. Tak for det!

16. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bil nummer 2 hos Niels Johannesen

Jeg købte min første bil hos Niels Johannesen for 10 år siden, og da jeg stod og havde et behov for en ekstra bil her i oktober 22', kom jeg i tanke om det!
Jeg har været en del rundt hos forskellige bilforhandlere før jeg igen endte med Niels Johannesen, og alle steder var der ikke den service der gjorde forskellen. Da jeg mødte Niels Johannsen igen efter 10 år indfandt den stemning der gjorde, at jeg på under 1 time havde købt bil 😊
Stort udvalg af spændende biler og excellent service.

27. Oktober 2022

Troværdig bilforhandler

Jeg har netop købt min anden bil hos Niels. Jeg er kommet tilbage her anden gang fordi jeg ikke har fundet en anden forhandler hvor man - som én uden forstand på biler - oplever at blive rådgivet og behandlet ordentligt. Både i købssituationen, men i lige så høj grad efter handlen, hvis noget er galt med bilen. Jeg kommer også retur næste gang jeg skal have ny (brugt) bil.

2. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr