Jeg har handlet med Parfumeplus siden de startede og de blev nævnt i Custome første gang. Der har aldrig været problemer og kun gode oplevelser og gode priser:-)
Har handlet flere gange hos Nicehair og nu hos Niceperfume og alt har fungeret upåklageligt hver gang! Godt udvalg til gode priser. Let at finde de ting, man leder efter. Superhurtig levering og fanta... Mehr ansehen
Nem og overskuelig bestillingsproces. Kæmpe udvalg. 2 dage efter jeg havde bestilt ordren, hentede jeg varene på den nærliggende tankstation. Det er betydelig billigere end Matas og andre steder, hvor... Mehr ansehen
Servicen var i top, pakken blev leveret lynhurtigt og i god stand, hjemmesiden var dejligt overskuelig, det eneste lille minus var at udvalget godt kunne have været lidt større - jeg fandt hvad jeg sp... Mehr ansehen
Über Niceperfume
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os kan du altid få kompetent hjælp og vejledning omkring hvilke produkter der passer bedst til netop dig.
Se også vores udvalg af hårprodukter, hudpleje, accessories, make up og børnetøj
Randersvej 30, 6700, Esbjerg, Dänemark
- 32 200 200
- ordre@niceperfume.dk
- niceperfume.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan anbefales
Hurtig og nem bestilling. Skønt det er så lige til.
Perfekt
5 ud af 5 - billige priser og god service. Kan klart anbefale siden.
Nemt, hurtigt og uden problemer
Nemt at bestille, hurtig levering og god pris :-)
Hurtig levering og super pris
Jeg købte en meget populær parfume og sparede næsten 50%. Derudover var leveringstiden super. To dage efter bestilling havde jeg min vare. Vil helt sikkert handle her igen.
Hurtig og nemt
Nem og brugbar hjemmeside hvor man ikke skal lede efter tingene, blot brug søgefeltet og den finder alt det relevante!
Hurtigt nemt sikkert
Fik sms'er om hvor varen var , fin og sikker aflevering, super at jeg ikke behøvede at være hjemme for at modtage mine sko, der blev afleveret og alt varsom jeg havde bestilt. Tak for det.
Altid hurtig og fejlfri ekspedition
Hurtigt og pålideligt firma
en rigtig solid ærlig vestjysk kømmandsbutik
Har ofte købt på nettet hos nice hair ,god service og virkelig hurtig levering.Har en enkelt gang selv været i forretningen UHA stærkt vanedannende.. som at lukke et barn ind i en slikbutik Mvh Tove
Altid super hurtig levering!!!!
Jeg handler altid hos Nicehair- super gode tilbud og hurtig levering!!!
Nemt og enkelt
Det er super fedt man kan shoppe i alle "afdelinger" på en samlet ordre.
Hurtig svar, hvis man har spørgsmål til produkter eller forespørgsel på produkter.
Nemt og hurtigt
Det har været en fornøjelse at handle hos Nice Perfume.
- Nemt at bestille.
- 50% besparelse.
- Hurtig levering.
Super god service
Jeg var super tilfreds med den service jeg har fået fra Niceperfume.dk. Hurtig og præcis levering og en fin vare, der var godt pakket ind. Kun positivt at sige om Niceperfume.dk
Pefrekt!
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtigt forsendelse! Kan varmt anbefales:-)
Dejligt med en god service
Det var nemt og hurtigt og levering lige til
Hurtigt, billigt og nemt!
Søgte lidt på nettet efter billige perfumer og endte på niceperfume. Prisen var lav, ikke for meget i porto som ses nogle steder, og fik varen et par dage efter! Endda med en lille pose slik ;). Handler der 100% igen!
En duft af tilfredshed
Kvalitetsparfumer til favorable priser, og ingen bøvl ved ombytning af varer og lignende.
hurtig og effektiv.
Jeg fandt hurtigt hvad jeg søgt og det var let at bestille. Hurtig levering.
Sindsyg god oplevelse
Kun de bedste anbefalinger, der kan man sagtens handle.
God service.. Hurtig levering (0:
Sikker sted at handle
Hurtig service, lækre produkter
Jeg var igen super tilfreds med at handle på nicexxxx. Handlede både på nicehair, nicekids mv. Super smart man kan pakke det hele i en kurv og få det pakket sammen! Og lækker med kun 1 dags levering, I love it!! toppoint herfra! :o)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.