Vi havde en rigtig god oplevelse med dette firma til min søns studenterkørsel. Alt var velorganiseret, og alle havde en fantastisk dag. Jeg vil især gerne fremhæve de to chauffører, Theis og Jako... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde de vildeste og mest uforglemmelige dage i sommers d. 30/6 og 1/7 med Nicedrive og deres team! Alt fungerede bare perfekt fra start til slut!🌟🌟🌟🌟🌟Bussen var i topstand, musikken spilled... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god og hurtig kommunikation mellem os og Nice Drive, som er forstående for ændrede ruter dagen inden eller at få udskudt betalingen😁 Selve turen var fantastisk, med nogle søde chauffører... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Allan og Phillip 🫶🏼 221 fra Kolding kunne ikke have haft bedre chauffører! deres gode humør og glæde smittede af alle steder vi var, og vi vil huske dem resten af vores liv 🫶🏼 Men alt dette v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nicedrive er en af sjællands førende og mest innovative studenterkørselsvirksomheder. Vi har fokus på sikkerhed, tryghed og ikke mindst at sørge for, at I får en "Nice" studenterkørsel I aldrig glemmer😉🥳
Vielstedvej 4, 4296 , Nyrup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vhhhi er på vhhognto hj og High har det mega fest. Og det kan hodt anbefales så tag en tur med nicedrove, Steffan gover de bedste vibes, så book ham jo! 🤩🤝

Antwort von nicedrive.dk
Chris og Christian, tak for den fedeste dag i går. I var både tålmodige, løsningsorienterede og kompromissøgende på trods af forkerte adresser, forsinkelser og et ret voldsomt regnvejr - mange tak for det! Virkelig god stil, at i tager taget af og på, når vi spørger - selv i øsende regnvejr. Hatten af for det! 🎓 Det var en kæmpe fornøjelse!!!

Antwort von nicedrive.dk
Min klasse og jeg havde en fantastisk oplevelse med chaufførerne, Chris og Christian, fra NiceDrive på vores vogntur.
De to unge fyre var enormt fleksible og sørgede for, at vi alle havde en god tur og at alle kom sikkert frem til de forskellige stop.
Vognen var tiptop og stemningen var god.
Begge chauffører var utrolig flinke både overfor os studenter og overfor forældre og andre ved de forskellige stop under turen.
Alt i alt kan NiceDrive uden tvivl anbefales til fremtidige studenter!

Kæmpe anbefaling
Min klasse og jeg havde den bedste tur med Nicedrive🥳 Sikkerheden var perfekt og vores to chauffører var helt igennem fantastiske. De gav en vildt god stemning og havde god tålmodighed med os (en klasse med 24 piger og 2 drenge). Hvis jeg kunne blive student igen havde jeg klart valgt at køre med nicedrive igen, alt i alt en ubeskrivelig vogn tur☺️
Mvh en Student fra Sorø akademi

Antwort von nicedrive.dk
Tak for en sikker og professionel studenterkørsel fra Sorø Akademi i dag 🤗 rigtigt fint, at I prioriterer at have to medarbejdere i lastbilen. Vi havde den bedste oplevelse, da I var forbi os i Ørslevvester, nær Ringsted, og kunne mærke en god vibe mellem studenterne og de to unge medarbejdere (søn og datter af ejerne). Giv dem lige stor ros for deres engagement her i højsæsonen! 😀 Dbh Flemming og Sandi

Antwort von nicedrive.dk
Verdensklasse! Nicedrive gav min datters klasse den meste spektakulære, festlige og gennemført studenterkørsel i går ❤️ Chafførteamet var bare de bedste man overhovedet kunne tænke sig. De tænkte på alt ift. turen, stundernes behov og var bare fantastiske.
Sikkerheden og opmærksomheden der gives fra Nicedrive, giver selv os forældre ro i maven.
Så jeg vil UBETINGET, anbefale dem til alle der planlægger festlige-kørsler 😊
Tak til jer for at give de unge mennesker en oplevelse for livet ❤️

Antwort von nicedrive.dk
De hjalp os med at finde en vogn i sidste øjeblik, da vi pludselig stod uden. Mega god service! I har reddet vores vognkørsel, så tusind, tusind tak🤩🙏🏼
Til klasser der læser dette, så kan nicedrive 100 procent anbefales!🥳

Antwort von nicedrive.dk
Chris and Christian were amazing. Was a fun and memorable experience!

Antwort von nicedrive.dk
Helt igennem en fanatstisk oplevelse hele vejen igennem processen. Både kommunikationen før kørslen og informationerne fra NiceDrive var helt i top. Hverdag eller weekend kunne man skrive eller ringe sammen med de sødeste kontaktpersoner, som forsikrede, at der var styr på alt mellem himmel og jord. 🤩🥹
Som kontaktperson og primus motor forsikrede de også en om, at ansvar og kordinering lå på deres side under selve vognturen, og der bare kunne slappes helt af og festes igennem.🥳
Selve vognturen var fantastisk. Vi havde de sødste og mest "på" chauffør og Co-driver. De var altid med på en fest, sjov og ballade. Alt gik helt perfekt, og vi vil til hver en tid anbefale, at man kører med NiceDrive. Ikke kun på grund af de er søde, men også fordi der er styr på alt, og de er vidunderlige til at hjælpe, når man står i procesen.💙
Kæmpe tusind tak for en vognkørsel, som ikke kunne have gået bedre. 🚛💪🏻
Stor anbefaling fra 3.A på Niels Brock DIG.❤️

Antwort von nicedrive.dk
Absolut bedste vogntur man kunne ønske sig!
Vognen var som vist på billeder, der var god plads, fedt musikanlæg, "lysshow" og holdere til diverse dåser.
Vores to chauffører var super søde, imødekommende og klar på at feste med. Stemningen var i top og dagen kunne ikke have været bedre!
Hele vejen igennem var der god kommunikation med firmaet og man følte sig tryg og velkommen som kunde. På selve vogntursdagen og de forskellige stop, kunne man roligt "slappe af", da man ikke selv skulle holde øje med tiden og køreplanen. Således kunne man nyde maden, omgivelserne og menneskene omkring en. Dette var et KÆMPE plus!!
Holdet bag Nicedrive (i hvert fald de som vi havde kontakt til), er nogle skønne mennesker, der har gjort de praktiske aspekter meget mindre hektisk end først forventet ifm. vognturen.
Alt i alt en uforglemmelig oplevelse og kæmpe TAK til Nicedrive <3

Virkelig fed oplevelse!
Godt firma, med god service som er nemme at få fat på. De har derudover meget flinke medarbejdere, både med på vognen og i kundeservice.
Deres vogn var også i god stand og sikker, med nedkøling af varer og musikanlæg.
Alt i alt en total fed og god oplevelse med NiceDrive:)

Antwort von nicedrive.dk
Helt sikkert en kæmpe anbefaling til studenterkørsel! Vi kørte med de sødeste chauffører, og de var bare så glade og tålmodige gennem hele turen!
Der var styr på tiden ved stoppene, tid til en tissepause på længere stræk og generelt sørgede de bare for super god stemning! Vi fik også tjekket vognen af politiet, men der var intet at sætte en finger på.
Kæmpe anbefaling!

Antwort von nicedrive.dk
Over alle forventninger og out-standing-god-oplevelse. Begge chauffører var imødekommende, opmærksomme og super sjove. Kæmpe anbefaling!

Antwort von nicedrive.dk
Kæmpe anbefaling fra mig og resten af 3i på Nærum gymnasium!
Vi havde en uforglemmelig dag med massere af fest og farver. Stor tak til den fantastiske chauffør Paw og medhjælper Julie, som var helt igennem hjælpsomme og søde. De to sørgede i fælleskab for en dag, hvor vi kunne hygge os fuldt ud. Derudover et fantastisk planlægningsforløb sammen med arrangøren Sanne, som hjalp med at få alle vores ønsker i opfyldelse, og altid kunne kontaktes ved spørgsmål.
Tak for den fedeste studenterkørsel!
Hilsen 3i på Nærum Gymnasium.

Antwort von nicedrive.dk
Dejligt og imødekommende vognfirma.
Altid hurtigt kommunikation, gode chauffør og fede vogn.
Alt i alt en af de bedste oplevelser

Antwort von nicedrive.dk
3i fra Køge Gymnasium takker for en helt igennem fantastisk vogntur med nicedrive.dk. Stor tak til Anne og chaufføren, der altid var hjælpsomme og søde, og sørgede for at vi bare kunne hygge os og have det sjovt. Kæmpe anbefaling her fra😁

Antwort von nicedrive.dk
Kæmpe anbefaling fra mig og min klasse på Roskilde Gymnasium!!!
Vi havde en vildt sjov og festlig dag, med nicedrive, de har gjordt det til en dag men ikke kommer til at glemme.
Det har været det raste mennesker man har kommunikeret med inden og på dagen.
Der kom desværre en lille forhindring få dagen inden, som blev løst og de var meget hjælpsomme til at finden en løsning der var gode for alle.
Min klasse og jeg vil klart anbefale nicedrive til andre afgangsklasser på gymnasier der skal finde vogn til studenterkørsel.
Vi er triste over det kun var den enegang vi kan kører vogn vi vil alle gøre det en gang mere med dem og de mennesker.

Antwort von nicedrive.dk
Helt igennem en studenterkørsel til UG.
Vores klasse Eux306-22 fra Tietgenskolen Odense havde den store fornøjelse at blive kørt rundt på Fyn og fejre dagen.
Skøn skøn skøn driver og co-driver!!😘 Begge to mega friske og var klar på at mingle og hygge, hvilket jeg er sikker på alle parter har nydt!🤩
Der er ikke andet end ros herfra. Håber vi mødes engang i fremtiden.
Kæmpe anbefaling!❤️
Hilsen eux306

Antwort von nicedrive.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.