Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Leveransen gick bra. Däremot tycker jag att batteritiden inte verkar stämma. Efter ca 1 vecka är den nere på 30% redan? Det ska hålla upp till 3 månader på en laddning enligt uppgift. Jag får se när... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besv... Mehr ansehen
Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig. Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Air är riktigt bra, vision2.1 urkass
Måste ändra mitt omdömme efter att ha varit i kontakt m nextsmart support som varit fantastiska i mitt ärende.
Gott bemötande och mycket drivande till att hitta en lösning..
Jag anser fortfarande att det borde vara tydligare/enklare att förstå vilka modeller som har vilka funktioner men supporten nextsmart gett är bland de ärligaste och snabbaste jag varit med om på bra länge.
Stort tack för detta
/michael

Antwort von NEXSMART
Enkel installation av produkterna.
Enkel installation av produkterna.
Se bara till att nätverket (routern) är inställd på endast 2.4ghz under sammankopplingarna, ligger din mobil på 5ghz
Snabb frakt & bra kvalitet/funktion
Lätt att installera
Lätt att installera, bra bild, med många möjligheter
Bra produkter
Bra produkter, snabb leverans och lätt att installera.
Supernöjd med kamerorna
Supernöjd med kamerorna. Lätta att installera. Fönster/dörr sensorerna likaså. Röksensorerna var lite tricki att få igång tills jag insåg att måste byta tillbaka till min gamla router som hade 2,4 Ghz. Repearten var också lite kinkig att få i drift. Rörelsesensorerna däremot var en enkel match att driftsätta. Nu är allt driftsatt och fungerar klockrent. Dekalerna är lite simpla. Jag klippte till en tunn aluminium plåt som jag limmade dekalerna på och skruvade fast på väggen.
Att det fungerade så bra
Fungerar utmärkt köpte kameror…
Fungerar utmärkt köpte kameror tidigare+++++
Det är jätte dålig vara.
Det är jätte dålig vara.
Batteriladdnig håller inte så länge som står i beskrivningen.
Jag vill gärna lämna tillbaka den.

Antwort von NEXSMART
Lätt lsttinstallera bra bild även kväll…
Lätt installera bra bild även kväll liten smidig
Mina Nexmart view kameror hänger sig varje dygn.
Jag har en nexsmart view sen tidigare med Firmware V2.4.51 som jag är nöjd med, men jag köpte 4st nya med Firmvare V3.0.66 som bara krånglar för mig.
Jag kör alla via Catcabel och följt instruktionerna med reset av kamera och val av cabel vid setup. Men de nya kamerorna slutar att fungera efter ca ett dygn, och jag måste starta om dem för att de ska fungera igen. tittar man på vidioinspelningen så slutar den bara helt plötsligt och det finns inget inspelat tills man startar om kameran.

Antwort von NEXSMART
lätt och smidig att installera och en…
lätt och smidig att installera och en bra kund support.
Enkel installation men inställningarna i appen bristfälliga och svårförstådda
Nexsmart Vision 4.
Enkel installation och bild direkt på mobilen. Men att ställa in parametrarna i appen Smart Life var inte enkelt. För det första är texten så liten i QuickGuide att förstoringsglas krävs, för det andra stämmer inte vyerna/tabellerna mellan QuickGuide som följde med kameran och hur appen Smart Life ser ut i verkligheten. T e x att ställa in inspelning på SD-kortet hittar jag inte, får bara ett foto med larmet/aviseringen.
Men bilden från kameran är skarp.

Antwort von NEXSMART
Hur blir det nu när Telia lägger ner 2g…
Hur blir det nu när Telia lägger ner 2g & 3g nätet??
Kan man använda det gamla komponenterna??

Fungerar bra. Men ....
Fungerar bra.
Men, fästet man justerar positionen med är katastrofalt dålig, konstruera om detta.
Snabb leverans och enkla att…
Snabb leverans och enkla att konfigurera, upplever att dom fungerar mycket bra så här långt 🙂
Mycket snabb leverans!!!
Mycket snabb leverans och bra produkter!!
Värdelösa kameror
Värdelösa kameror ! Kan inte användas i regn eller snöfall, inte ens måttligt, ger falska utslag, den motorstyrda kameran har fått en uppdatering som gjort den sämre och bilden hackar. Upplösningen är hopplöst dålig och ingen HD kvalitet, går knappt zomma in för bilden blir urdåligt, speciellt i mörker, motordrivna kameran följer inte rörligt mål som uttalat utan tar en bild i farten som ofta är oskarp och fullständig oavändbar även om det är 2 meter ifrån. Rekommenderar absolut inte ett köp! då supporten inte ens är på svenska,och inget intresse finns från Nextsmart att lösa problemen.
Går inte heller att ta bort en uppdatering.
Ser man hemsidan så är det inget seriöst företag och knappast förenligt med Svensk lag då produkterna inte är vad säljaren utlovar.

Antwort von NEXSMART
Fungerade bra tills Telia ändrade till…
Fungerade bra tills Telia ändrade till både 5.0 och 2.4Ghz så nu går det inte att koppla på den,tydligen klarar den inte att båda Ghz är på! Alla deras kameror fungerar bara med 2.4Ghz, värdelöst skräp som inte går att använda. Provade med att använda den för båda Ghz men nej fungerar fortfarande inte.

Supernöjd
Supernöjd! Billigt alternativ till att betala per månad för andra larm som är kopplade till SOS.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.