Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Mehr ansehen
Leveransen gick bra. Däremot tycker jag att batteritiden inte verkar stämma. Efter ca 1 vecka är den nere på 30% redan? Det ska hålla upp till 3 månader på en laddning enligt uppgift. Jag får se när... Mehr ansehen
Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besv... Mehr ansehen
Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig. Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb leverans och enkel att installera.
Kanonbra kameror
Snabb leverans.
Bra produkter med hög kvalité.
Lätta att installera.
Bra kamera som visar live stream direkt…
Bra kamera som visar live stream direkt i telefon, streamen tar från din mobildata. Rörelse larm, mörkerseende och roterbar i app
Installationen gick sådär, löste det men inte på 1 min. Enda nackdelen är att kameran larmar när den byter till mörkerseende på kvällen. Den ser det var kväll som rörelse
Super nöjd med mina kameror
Super nöjd med mina kameror, köpte 6 st och det blev perfekt för att täcka upp hela tomten, appen funkar också kanon den är enkel och logisk att jobba med, rekommenderar dessa kameror,
Kamera till ett lågt pris med premium kvalite.
Lätt att installera och fungerar efter alla mina förväntningar. Så jag köpte ytterligare en kamera till.
Jag gillar de produkter vi köpt
Jag gillar de produkter vi köpt. Kamera, dörringklocka (med kamera) och rökdetektorer. Gillar att lagring av video har valet minneskort och att allt fungerar i WiFi miljö. Gillar att köpet inte kräver månadskostnaden för abonnemang. Bara en sak är lite irriterande och det är att kameran tar flugor, snöflingor osv och skickar lite väl många sådana notiser (falsklarm), önskar att man kunde filtrera bort dessa.. Men över lag nöjd !
Smidig installation Snabb leverans
En timme ej installerad.
En timme ej installerad.
Gav upp

Antwort von NEXSMART
Inga problem
Snabbt och bra
Snabb leverans, lätt att installera och bra bild och övriga funktioner. Mycket nöjd.
Mycket nöjd med min beställning
Övervakningskameran jag beställde fungerar över förväntan. Dessutom var det bra pris och snabb leverans. Jag är supernöjd.
Snabb leverans och bra support
Kan se vad hönsen gör på dagarna och…
Kan se vad hönsen gör på dagarna och vilka som lägger ägg.
Lite svårt att ta minut för minut, en snabbspolningsknapp är önskvärd.
Annars nöjd.
Bra:bild,installatio,montering och app
Bra:bild,installatio,montering och app
Doligt:ljud,finns inte möjlighet att anslutnig med Google assistent
Mycket bra och enkelt att installera
Enkel att installera bra bild
Köpt inomhus kamera
Köpt inomhus kamera. Jag kan rekommendera både produkter och företaget.
Bra produkter snabb leverans
Köp!!!
Snabb leverans, bra pris, bra instruktioner!!!!