Newlucky

NewLucky Casino – your ultimate destination for the best promotions in the world of online entertainment! Our platform is designed exclusively for those seeking unparalleled bonuses and excitement. Here's what sets us apart: 🎁 Exclusive Bonuses: Unlock special rewards and bonuses reserved only for our subscribers. Enjoy surprises that elevate your gaming experience to new heights. 💎 Free Spins: Access promo codes for free spins, giving you more chances to win big on your favorite slots. 📨 24/7 Support: Have questions or need assistance? Our dedicated support team is here for you around the clock. Reach out to us anytime at support@newlucky.com. Are you ready for a fantastic online gaming experience? Look no further than NewLucky Casino. Step into a gaming world that sets itself apart from the rest.

Verstoß gegen Richtlinien

Alle Bewertungen

75 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Absolutes Scamcasino !!!!!

Absolutes Scamcasino !!!!!
Null Rtp auf lange Zeit gesehn, null Spielerschutz, Konten werden vorsätzlich nicht geschlossen.
Sammelklage wegen grober Manipulation wird gegen dieses Unternehmen gestellt.

18. Dezember 2025

Dear Frnk Blinzler,

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear that you feel dissatisfied with your experience, however we would like to assure you that NewLucky Casino operates fairly and in accordance with all applicable rules and regulations. We do not manipulate games, RTP values, or player accounts, and all games are provided by certified software providers.

If you have any specific concerns regarding your account, gameplay, or a request to close your account, we kindly ask you to contact our support team directly so we can review your case in detail and assist you properly. You can reach us at support@newIucky.com.

We are always open to reviewing individual situations and providing clear explanations.

NewLucky Casino Team.

Finger weg!

Also die seiten sind unübersichtlich

Man muss sich bei Auszahlung vertifizieren.. und es gibt keinr Spielpause.. Die E Mails werden mit der Begründung beantwortet man verstehe mein Anliegen nicht. Finger weg!

31. März 2025

Dear Margitta,

Thank you for your feedback. We apologize for the inconvenience you've encountered. We understand that certain aspects of the site may not have met your expectations, and we take your concerns seriously.

To assist you further and address any issues, we kindly recommend reaching out to our customer support team at support@newlucky.com. Our team is dedicated to providing the support you need and ensuring that your experience is improved.

NewLucky Casino Team.

Achtung Leute immer erst bei Gamble Check...

Achtung Leute immer erst bei Gamble Check gucken um sicher zu gehen... Leider nicht so gute Erfahrungen gemacht. Lange keine Gewinne und dann wenn mal was kommt immer nur so viel wie man eingezahlt hat. Bonus bringt auch gar nichts. Eher finger weg...

11. Januar 2025

Dear Nico,

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that your experience hasn't been as expected. We understand that it's frustrating when wins are limited, and we appreciate your honesty.

Please keep in mind that gambling outcomes are based on chance, and we always recommend players to gamble responsibly. If you have any questions or need further assistance, feel free to contact us at support@newlucky.com. We're here to help.

NewLucky Casino Team

badest Online Casino ever

badest Online Casino ever, don’t play here

4. September 2024

Dear Customer,

We’re sorry to hear that you had a negative experience with our casino. We strive to provide a great gaming environment and would appreciate any specific feedback you can share so we can work on improving. Please feel free to reach out to our support team, and we’ll do our best to address any issues you encountered.

Best regards,
NewLucky Casino Team

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen. (278 Bewertungen)