Altijd duidelijkheid in uitleg, vriendelijke dames, Goede tips over voeding. Flexibel qua afspraken. Goed resultaat door de juiste motivatie. Schone en gezellige ontvangst ruimte.
Unternehmen hat geantwortet
Lucienne en Jolanda zijn 2 hele enthousiaste vrouwen. Ze begeleiden je door heel het afvalproces heen. Ze laten aan jou over hoeveel je wil afvallen en dat geeft vrijheid om te “ stoppen” , wannee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben zeer enthousiast over New Fysic. Ik zit nu 9 maanden in het traject en ik ben 34 kilo afgevallen. ik ben gestart met new Fysic omdat ik er helemaal klaar mee was te dik te zijn. Ik heb het me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijne begeleiding, Mooie en leuke maar ook makkelijke recepten, Dus geen straf om om af te vallen.
Unternehmen hat geantwortet
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Vom Unternehmen geschrieben
Lusthofstraat 25a, 3062 WB, Rotterdam, Zuid-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Altijd duidelijkheid in uitleg, vriendelijke dames,
Goede tips over voeding.
Flexibel qua afspraken.
Goed resultaat door de juiste motivatie.
Schone en gezellige ontvangst ruimte.

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
“Lucienne van NewFysic heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en kan haar aan iedereen aanbevelen. Bedankt!”

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Ik heb bij New Fysic in Kralingen met Jolanda een geweldige coach gehad, die mij altijd van de juiste feedback voorzag. Open en eerlijk, dus complimenten als het goed ging en een duwtje in mijn rug , of een vermanend woordje, als het minder of niet goed ging. Een topper !

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
ik ben gestart met new Fysic omdat ik er helemaal klaar mee was te dik te zijn. Ik heb het medische programma gevolgd bij het filiaal aan de lusthofstraat in Rotterdam. geweldig leuke en motiverende coach Luciënne. Ik heb weinig tegenslagen gehad bij deze methode omdat ik denk dat het voedingsplan zo op jouw lijf geschreven is dat het bijna niet kan mislukken. Uiteraard hielp het snelle resultaat bij mij goed voor mijn motivatie. Ik ben nog 4 ons verwijderd van mijn streefgewicht, 76 kilogram
Ik raad new fysic dan ook zeker aan bij iedereen die af wil vallen.

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Ik heb het traject in Rotterdam Kralingen gevolgd en Lucienne heeft mij perfect begeleid.
Ik raad haar zeker aan!

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Met een goede en vriendelijke begeleiding ben ik binnen 11 weken op mijn streefgewicht gekomen.
Klantvriendelijk, goede service, kwaliteit van supplementen zijn top!
Echt een goede zaak!!👍

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Ze laten aan jou over hoeveel je wil afvallen en dat geeft vrijheid om te “ stoppen” , wanneer je je voor jezelf je ideale gewicht hebt behaald. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel kilo’s in zo’n korte tijd kon afvallen met zo weinig moeite.
Door dit nieuwe voedingspatroon is mijn migraine weggebleven. De combinatie van eten en voedingssupplementen vind ik ideaal. Ik kan iedereen deze vestiging ( Kralingen ) en heel het concept New Fysic aanraden.

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Mijn ervaring is dat dit niet veel inspanning geeft, goede begeleiding en genoeg eten zodat je geen honger hebt.Van mij 5 sterren !

Fijne mensen
Goede uitleg waardoor je werkelijk afvalt.
Ik zal het missen het brengt structuur in mijn etende leven

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
fantastische afslank methode, geen stress, geen honger, en supergezellige mensen die bij newfysic werken, echt een aanrader!

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Ik ben al enige tijd bij New fysic kralingen .
Een aantal dames hebben me daar gesteund maar Jolanda en lucienne zijn top weten alles van nrw fysic stimuleren je weten alles van de supplementen.
En het werkt ook .
Ps ook even tijd voor praatje ..
Dat doen ze super .

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Lekker lijnen en toch lekker eten met heerlijke recepten uit het Kookboek. Van ontbijtrecepten en overheerlijk soepen en salades.

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
New fysic is het enige wat voor mij helpt de overtollige kilo's eraf te krijgen 6 kilo in 7 weken tijd zonder honger te hebben helemaal top! En de begeleiding en motivatie door degene die je begeleidt geeft je net dat extra duwtje in je rug.

Antwort von NewFysic - Rotterdam- Kralingen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.