NewFysic - Amsterdam Oost Bewertungen 29

Hogeweg 2A, 1098 CB Amsterdam, Noord-Holland, NL

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede begeleiding en vaste afspraken voor wegen en overleg. Ter verbetering, meer onderbouwing bij aanpak over de supplementen, wat het doet met je lichaam en hoe het afval proces nu precies in werk... Mehr ansehen

1. Gewichtsabnahme-Coaching

Vom Unternehmen geschrieben

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Vom Unternehmen geschrieben

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Hogeweg 2A, 1098 CB, Amsterdam, Noord-Holland, Niederlande

• +31883230022

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

29 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op een rustig tempo mijn doel behaald

Op een rustig tempo mijn doel behaald. Doel was om weer fit te worden. Door te beginnen met afvallen, kwam ik weer in beweging. Dankzij de goede begeleiding, met altijd een positieve benadering, ook op de momenten dat er even stilstand was.
Nú stabiliseren en op naar de zomer.

23. Mai 2026

Super coach!

Dit jaar opnieuw begonnen bij NewFysic nadat ik een zwaar jaar achter de rug had. Ik zag op om alle kilo’s er weer vanaf te krijgen maar dankzij de super goede coaching van Esther Loggers ben ik op de goede weg. Elke week weet zij mij te motiveren en vol goede moed door te gaan. Dank je wel Esther je bent een topper!

17. April 2026

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Wat fijn dat je ondanks een moeilijk jaar de motivatie hebt gevonden om opnieuw te beginnen. We zijn blij te horen dat de begeleiding zo goed bevalt en je helpt om je doelen te bereiken. Bedankt voor je mooie woorden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geïnspireerd door een gezonde leefstijl

Nu vier weken onderweg en ondanks de nodige lastige momenten gaat het omschakelen naar een gezonde leefstijl goed. Want dat is in feite wat je doet: je gaat naar gezonde producten, veel groente, fruit, vezels en eiwitten. Ik probeer met plezier nieuwe recepten uit en doe inspiratie op in de uitgebreide receptendatabase in de app.

Het kost nu even meer tijd door per week heel bewust een planning te maken maar juist die planning geeft me hou vast voor de moeilijkere momenten. Naar kantoor niet meer snel bij de benzinepomp een croissant, daarna een belegd broodje voor de lunch en iets te snacken op de terugweg, maar een stapel bakjes met fruit, salade, soep, crackers en yoghurt. Werkt prima!

Ik zie niet alleen op de weegschaal (-3,5 kilo) maar ook aan mijn huid (meer glans en gezondere uitstraling) dat het werkt. Vol goede moed op naar mijn streefgewicht (nog 6,5 kilo te gaan)..

26. Januar 2026

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Wat fijn te horen dat de omschakeling naar een gezonde leefstijl goed gaat, ondanks de uitdagingen. Het is geweldig dat je de voordelen al merkt, zowel op de weegschaal als aan je huid. Bedankt voor je positieve feedback en veel succes met het bereiken van je streefgewicht!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet voor iedereen

Dit bedrijf heeft mij het duwtje in de rug naar een eetstoornis gegeven. Ik had het niet getroffen met mijn coach wie mij aanleerde dat aankomen "fout" was en afvallen "goed" was. Dit is sinds ik bij NF in behandeling ben geweest altijd in mijn hoofd gebleven. Zo loop ik helaas sinds April 2020 met een vrijwel onbehandelbare eetstoornis. Dit komt natuurlijk niet alleen door NF, maar is voor mij wel de druppel die de emmer heeft doen overlopen.
Mijn verhaal werd serieus opgepakt en excuses zijn aangeboden. Hiervoor ben ik dankbaar. Alsnog zou ik mensen onder de 25-30 jaar oud niet adviseren om op een plek als NF afslankbegeleiding te zoeken.

18. September 2024

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Het spijt ons zeer te horen dat u zich niet goed begeleid voelde. Uiteraard worden al onze voedingsplannen opgesteld door opgeleide diëtistes. Graag zouden wij met u in contact komen, en verzoeken u daarom vriendelijk om contact met ons op te nemen, door te reageren om de email die wij zonet hebben verstuurd. Wij zullen u hierna terugbellen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het heeft mij echt het steuntje in de…

Het heeft mij echt het steuntje in de rug gegeven wat ik nodig had

1. August 2025

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Fijn om te horen dat het je geholpen heeft! We waarderen je feedback enorm en zijn blij met je positieve ervaring.

plezierig contact

plezierig contact, goede uitleg.

2. Juli 2025

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Dank voor je mooie review Jeroen, fijn dat je zo tevreden bent met de begeleiding!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik voel me enorm welkom en de…

Ik voel me enorm welkom en de begeleiding is zo persoonlijk en hartelijk. Zelfs als ik weinig afval vindt mijn lieve coach Gwen altijd nog wel een pluspuntje om te zorgen dat ik de moed er in hou. Dankzij NewFysic heb ik -eindelijk- een enorme ommezwaai gemaakt in mijn eetgewoonten waardoor afvallen nu ook op mijn oude dag eindelijk goed gaat.

7. März 2025

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Hi Willemien, bedankt voor je uitgebreide review. Wat ontzettend fijn om te horen zeg. Daar doen we het voor :)

Ik kom al langere tijd bij New Fysic

Ik kom al langere tijd bij New Fysic. Eerste keer 26 kilo afgevallen en daarna een jaarlijkse APK.

1. August 2024

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Dank voor je mooi review Edith, wat fijn dat je zo tevreden bent!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed bedacht voedingsplan helpt je er doorheen

Omdat je elke week gaat wegen verslapt je aandacht niet, je wilt gewoon afvallen. Het voedingsplan is goed bedacht, je krijgt geen honger omdat je elke paar uur wat eet. De recepten voor het avondeten zijn lekker en gevarieerd. Zelfs recepten voor bij de bbq. Deed er wel vaak meer groenten bij maar dat mag.
Wat een grote verandering is dat ik (bijna)geen behoefte meer heb aan zoete dingen, dat komt denk ik omdat je zo regelmatig eet dus je bloedsuikerspiegel blijft meer constant.
Heb dit traject samen met mijn man gedaan, hoef je niet apart te koken en je houdt elkaar scherp.
Ben 7 kilo in 8 weken afgevallen, blij mee!

30. Juni 2023

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Wat een mooie prestatie Margareth, daar kan je trots op zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had ik maar jaren eerder geweten van NewFysic

Ik ben in 9 maanden bijna 10 kilo met gemak afgevallen. Had ik maar JAREN geleden geweten van NewFysic... Ik dacht al veel over voeding te weten en vond het letterlijk een zeer grote stap om hulp te vragen maar ben zo blij met die beslissing (zo ook mijn man, die nu ook dankzij de geweldige coach Willeke, al 6 kilo is afgevallen). De grootste eye-opener was dat ik meer moest eten om af te vallen. Ik raad deze natuurlijke manier van afvallen iedereen aan!

16. Mai 2023

Antwort von NewFysic - Amsterdam Oost

Wat een topprestatie! Ga zo door!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede begeleiding en vaste afspraken…

Goede begeleiding en vaste afspraken voor wegen en overleg.
Ter verbetering, meer onderbouwing bij aanpak over de supplementen, wat het doet met je lichaam en hoe het afval proces nu precies in werking gaat. Als je namelijk geen supplementen inneemt en je gaat langzamerhand toch iets meer en weer anders eten, kom je weer aan.

22. November 2022

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr