Bestilte dessverre nattbord x2 og kommoder 2 stk. i april, men ser jo fort etter noen søk her at det kan bli vanskelig å gå varene. Har forsøkt å komme i kontakt med Nettpris, men ingen respons.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dette er en falsk bedrift. Jeg har bestilt og betalt en hagebenk i april, har gjort utallige forsøk på å få kontakt, men får bare svadasvar og ingen varer. Må finne ut hvordan man anmelder nå.
Bestilte og betalte en høytrykksvasker 21. januar -25. Ifølge nettbutikken var det en ukes leveringstid. Purret både på mail og sms da varen ikke kom. Etter mye "om og men" fikk jeg endelig svar på s... Mehr ansehen
Her må man jo faktisk skrive en stjerne. Tenkte 0 hadde vært passende. Bestilt og betalt et skoskap i november 2024. Ingen informasjon om noe som helst. Ikke om ev.forsinkelser el. Fikk et svar på ma... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- facebook.com/nettpris
- nettpris.eu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
I order red but i received blue
I order red but i received blue. Its not easy to communicate and if u want to return the item its not so easy.

Antwort von Nettpris.eu
God service og produktene blir sendt…Tungt bestikk
God service og produktene blir sendt raskt.
Men var litt skuffet over bestikksettet jeg fikk sist gang. Store tunge kniver!

Elendig kundeservice
Styr unna. Presiserer at jeg anmelder nettpris sin kundevennlighet/kundeservice, og ikke kjelene, for de fikk jeg jo aldri prøvd. Nettpris er vanskelige å forholde seg til om du feks skulle få feil varer (som jeg fikk). Har tatt meg 4 uker å få ordnet opp, masse meldinger fram og tilbake, og har også vært mye i dialog med Klarna som jeg skulle betalt til. Det var ikke returseddel i pakka, tok meg lang tid å få tilsendt den. Kun mulig med dialog på chat med nettpris, frekke svar og ikke EN gang har de tilbudt meg å sende meg de varene jeg faktisk har bestilt, eller beklaget at de sendte feil varer. Tvert i mot har de skrevet at de har sendt det jeg har bestlt, dette til tross for at jeg har ordrebekreftelsen på at jeg har rett, og at jeg aldri har bestilt de kjelene jeg fikk tilsendt. I tillegg er de helt anonyme når de sender chat, ingen navn kommer opp og jeg vet ikke om jeg har «snakket» med samme person alle ganger, eller flere forskjellige. Nei, styr unna, de er ikke verdt det. Fins mange andre seriøse aktører på dette markedet, bruk de.

Varene bra
Varene bra, men pga at ikke hele bestillingene kommer og uten info når en kan forvente ettersending. Gjelder 2 bestillinger . November 2020 og februar 2021. Kommer derfor ikke til å kjøpe mer her.

Antwort von Nettpris.eu
kjøpte et overvåkningskamera for…
kjøpte et overvåkningskamera for utvendig bruk, det jeg fikk var for innvendig bruk, sendte det tilbake, men måtte alikevel betale for detover 1200 kroner, sendte med en e-post, men har ikke hørt et ord fra dere og har dermed betalt for en vare jeg ikke har motatt og det er veldig skuffende.

Antwort von Nettpris.eu
It's a goos cooking set but it is…
It's a good cooking set but it is missing some rubber or plastic in the handles . Big fail ... once it's hot it will burn your fingers if you grab it 🤔

Bestillingen gikk helt greit
Bestillingen gikk helt greit, men tilbakemeldingen om at bestillingen var mottatt kunne vært raskere.

Antwort von Nettpris.eu
Produktet er godt,men det burde være…
Produktet er godt,men det burde være med ørekluter for kjelene blir meget varme.

Antwort von Nettpris.eu
Får ikke tilbakemelding på sendte…
Får ikke tilbakemelding på sendte mailer vedr reklamasjon og det er for dårlig!

Useriøst firma
Useriøst firma, har nå ventet i 6.mnd på å få løst en reklamasjonssak.
Dårlig kvalitet på produkter, defekt ved ankomst.

Antwort von Nettpris.eu
Jeg bestilte varmeovn for vegg
Jeg bestilte varmeovn for vegg, dette er ikke den som er i reklamen. Denne er liten og fungerer ikke skikkelig, veldig skuffet over denne handelen...så bestilte jeg kjelesett, som jeg ikke fikk. Etterlyste flere ganger, jeg ga beskjed om glemme hele handelen..

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.