Bestilte dessverre nattbord x2 og kommoder 2 stk. i april, men ser jo fort etter noen søk her at det kan bli vanskelig å gå varene. Har forsøkt å komme i kontakt med Nettpris, men ingen respons.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dette er en falsk bedrift. Jeg har bestilt og betalt en hagebenk i april, har gjort utallige forsøk på å få kontakt, men får bare svadasvar og ingen varer. Må finne ut hvordan man anmelder nå.
Bestilte og betalte en høytrykksvasker 21. januar -25. Ifølge nettbutikken var det en ukes leveringstid. Purret både på mail og sms da varen ikke kom. Etter mye "om og men" fikk jeg endelig svar på s... Mehr ansehen
Her må man jo faktisk skrive en stjerne. Tenkte 0 hadde vært passende. Bestilt og betalt et skoskap i november 2024. Ingen informasjon om noe som helst. Ikke om ev.forsinkelser el. Fikk et svar på ma... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- facebook.com/nettpris
- nettpris.eu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendig servise
Elendig servise. Sendte feil vare. Ingen kommunikasjon. Hold unna.
Jeg har bare positiv erfaring med mine…
MIDDAG OG KAFFESERVICE
Jeg har bare positiv erfaring med mine kjøp fra dette nettstedet. Det siste jeg har kjøpt er et middag og kaffservice til 12 pers.
Jeg ble positivt overasket hvor pent det var. Fikk mye for pengene føler jeg. Derfor gir jeg 5 stjerner.
Og jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale handel fra dere til andre.
Leveringen gikk greit.
Leveringen gikk greit. Men syns et par av grytene var mindre enn inntrykk på bilde. Har ikke fått grytevotter eller vekt med. Egentlig bestilte jeg oransje, men fikk røde, og det er greit. Sånn litt over midt på treet fornøyd!
Dette er bare lureri.
Dette er bare lureri.. styr unna
Kjøkkenmaskinen er mye mindre enn den…
Kjøkkenmaskinen er mye mindre enn den som står avbildet. Jeg er skuffa.
Helt ubrukelige grytesett som blir…
Helt ubrukelige grytesett som blir annonsert som høy kvalitets gryter. De rustet etter førstegangsbruk, stekepanna kom skjev og belegget sprekker og absolutt alt du har i gryter og panner setter seg fast. Kundeservice ville lære meg å lage mat på ny, og ville vite om jeg hadde hatt grytene deres i oppvaskmaskinen. Jeg har anmeldt bedriften for svindel. På tide noen får stoppet denne galskapen.
Gammeldags overvåkingskamera
Kjøpte et Tuya utendørs overvåkingskamera. Dette går bare på 2.4 GHZ. Dette er sært og gammeldags og som det burde vært opplyst spesielt om.
Fikk mitt kasseroller 6 stk
Fikk mitt kasseroller 6 stk. Men ifølge reklamen så sku jeg få 2 stk håndtak og kjøkkenvekt, men det kom ikke så jeg må bare si dere driver med MISSVISENDE REKLAME.
Jeg er forbannet rett og slett
Jeg er forbannet rett og slett. Det går ikke ann å svindle folk på denne måten. Varene er tøyvannet. Ingen barna vil ha slik idiotisk vare. Jeg har ikke betalt og kommer aldri betale. Jeg tør ikke ser den fortsatt liggende på bordet min etter at jeg hadde skrevet inn reklamasjon med angrettskjema til kundenservice deres. Jeg venter fortsatt til at de sender meg returlapp for å sender den i retur til hvor de måte ha den returnerte-, og det må skjer så fort som mulig. Jeg anbefaler ingen å kjøpe en slik helvete.
Hadde større forventninger
Hadde større forventninger, men våren er ikke vœrt 1 kr.
Rask levering og alt stemte i henhold…
Rask levering og alt stemte i henhold til ordre.
Venter 2 1/2 mnd på refusjon
Veldig dårlig med å betale tilbake refusjon etter jeg benyttet angreretten. Jeg har klaget her før, men ser at disse har blitt fjernet. Jeg venter nå nesten 3mnd på å få tilbake 1749kr for et grytesett jeg returnerte samme uke som jeg hentet på postkontoret! Samme 3 personene jeg chatter med, men likevel må jeg opplyse på nytt hva saken gjelder. Og samme bullshit beskjed får jeg at pengene er sendt til utbetaling /pengene er utbetalt, mem jeg har ennå ikke mottatt pengene mine!!!! Råtten bedrift med råtten kundebehandling!!!
Fikk refusjonen min 19.juli etter jeg klaget på en av reklamene deres på Facebook. Skal aldri handle der mer!
Er veldig fornøyd
Er veldig fornøyd, kom veldig raskt. Alt var som forventet.
Dette var dårlige greier
Dette var dårlige greier. Lang leveringstid, tungvint kommunikasjon og tungvint returopplegg.
Lang tid før varen kom
Elendig service
Elendig service. Elendig, ubrukelig kjøkkenmaskin. Fikk ikke returnert, da de mente at en cm slakk rundt vispen så halve røra ikke blir med ER NORMALT!!
Bestilte gryter for mennesker men fikk…
Bestilte gryter for mennesker men fikk grytesett for rotter!! De var alt for små! Og jeg skulle få fri frakt men neida det fikk vi heller ikke. Måtte betale 400 for frakten! Veldig misfornøyd og kommer aldri til å handle på nettpris igjen!!!
Jeg har bestilt 2 ganger med grytesett…
Jeg har bestilt 2 ganger med grytesett og servicesett. Fornøyd med alt, bortsett fra at jeg skulle få kr 100/ gang på rabatt hvis jeg skulle gi anmeldelser. Det gjorde jeg.
Hyggelig og ærlig
Hyggelig og ærlig! Fikk hjelp av en hyggelig kundebehandler. Tusen takk!
Helt ok som man må forvente.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.