NORDIC BATGAME, by Netsy Bewertungen 26

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Julegave køb i hus til tiden! Super oplevelse at købe Nordic Batgame. Købte første gang et original spillesæt i foråret og et hit blandt mine børn og børnebørn og nu har jeg lige bestilt og modtaget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service 👌 Nemt, hurtigt og produkt passer til beskrivelse. Kan ikke blive bedre 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har lige ringet på min dør og udenfor står en meget venlig dame med de to x original bat games, som jeg har bestilt forleden dag. De er flot pakket ind i julegavepapir, og det er skønt, d... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Modtager bat og bolde, der helt tydeligt er købt på Temu eller lign i en skotøjsæske!

1. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Udbyder af aktiviteten Nordic Batgame by Netsy på det danske marked. Læs meget mere på www.nordicbatgame.dk.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fantastisk service 👌

Fantastisk service 👌
Nemt, hurtigt og produkt passer til beskrivelse.
Kan ikke blive bedre 🤩

2. April 2026

Hej Eliza

Tusinde tak for de flotte ord, det sætter vi rigtig stor pris på.
Hver eneste ord deler vi, og giver ekstra glæde i hverdagen :-)

Tak!

Bedste hilsner, Per og familie, Nordic Batgame

Ingen problemer

Hurtigt, nemt og effektivt

17. März 2026

Hej Helle,

Tusinde tak for anmeldelsen - det sætter vi stor pris på.

Bedste hilsner,
Per, Nordic Batgame

Som lovet og forventet

Alt er som lovet mht forsendelsestid.
Produktet synes at være godt - og sjovt 🌻
Informativ hjemmeside 🦉

4. März 2026

Hej Else
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Bedste hilsner, Per, Nordic Batgame

Tak for personlig service👍

De er flot pakket ind i julegavepapir, og det er skønt, da det er STORE pakker. Jeg skal blot sætte til/fra” kort på. Levering og julepapir var gratis….

Nu glæder jeg mig til at give mine to voksne sønner og deres familier julegaven. Det ser ud som et sjovt spil.
Mange tak for fin service og god jul til jer i firmaet.
Venlig hilsen fra Kirsten i Brøndbyvester.

19. Dezember 2025

Hej Kirsten

Tusinde tak for den flotte anmeldelse :-)
Personlige hilsner, Per, Nordic Batgame

Fejlen var hos DAO og ikke Netsy

Tog lang tid af få den leveret, det viste sig dog, at fejlen var hos DAO. Derfor er anmeldelsen rettet, da Netsy havde gjort alt hvad de skulle👍

29. November 2025

Hej Danny

Tak for din flotte anmeldelse.

Personlige hilsner,
Per, Nordic Batgame

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Julegave køb i hus til tiden

Julegave køb i hus til tiden!
Super oplevelse at købe Nordic Batgame. Købte første gang et original spillesæt i foråret og et hit blandt mine børn og børnebørn og nu har jeg lige bestilt og modtaget to premium spillesæt til julegave til børnebørnene og igen hurtig levering på få dage og flot pakket ind! Kæmpe anbefaling

12. Dezember 2025

Kan kun anbefales

Har for nyligt købt original sættet fra Netsy, Det var super nemt at sætte op og spillet er hurtigt at gå i gang med og kan skaber glæde hos både voksne og børn herhjemme.

19. August 2025

Mega god service

Mega god service. Ringede for lige at tjekke op på at firmaet var ægte ( man ved aldrig i disse tider) og snakkede med Per der var super sød og kunne bekræfte at den skam var god nok.
Han sendte spillet med det samme og vi havde det et par dage senere.
Spillet var super nemt at sætte op og herhjemme har alle kastet sig ud i spillet. Det fungere godt både til dem på både 10, 20 og 40 år.

20. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget godt tilfreds med både levering og emballage af spillet jeg har købt. Spillet er af en tilfredsstillende kvalitet. Leveringen skete inden for aftalte tidsramme så alt i alt meget tilfreds med at handle hos Netsy.dk

7. Juli 2025

Et sjovt spil

Hurtig levering. sjovt at spille for alle aldre. Fylder ikke så meget hvis der er mangel på plads. Kom i en praktisk opbevaringspose.

19. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Temu bras

27. April 2025

Hej Majken,

Det skal vi være de første til at beklage at du har haft den oplevelse.

Jeg har forgæves prøvet at få dig til at kontakte kundeservice, da vi er uforstående overfor din produktoplevelse, og gerne vil gøre det godt igen, med at tilbyde dig at ombytte det, og benytte din returret, alt refunderet og fragt betalt af os.

Der er returlabel i din pakke i den gearbag der medfulgte dine bats så det er bare at få dem sendt retur hvis du ikke er tilfreds.

Vi ønsker kun tilfredse kunder.

Håber du vil kontakte os, så vi kan få flere oplysninger om din oplevelse, for det er vi da kede af at høre.

Men vi er her for dig 24/7 hvis du vil have ombyttet, refunderet eller bare dele din oplevelse, så vi kan blive klogere på hvad der præcis er gået galt.

Kontakt os endelig, så vi kan få det løst!

God dag til dig.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr