Utrolig fin service.jeg købte en lækker frakke og 2 par rigtig flotte støvler. Pris kvalitet og service giver 5 stjerner og 5 plusser
Fremragende netbutik - jeg vil på det varmeste anbefale Netstyle til andre. Altid god og hurtig service, både hvad angår svar på spørgsmål omkring tøj samt levering. Det bedst af det hele er tøje... Mehr ansehen
💐 Super Smuk Tøj til gode priser. Små og store Størrelser også finder du Tøj som du ikke finder Alle steder. Jeg har købt rigtig meget online og det er Altid en fornøjelse at få Sin pakke. Altid... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Tøj -støvler - accessories
Dänemark
- netstyle.dk
Skøn kvalitet og super service
Utrolig fin service.jeg købte en lækker frakke og 2 par rigtig flotte støvler.
Pris kvalitet og service giver 5 stjerner og 5 plusser
Fin service
Jeg modtager desværre en forkert vare, men vi har fundet en løsning på det hele.
1000 tak for hjælpen
Kjole med palietter
Startede med at købe to kjoler med palietter. Den ene jeg fik, var en anden end den jeg havde købt.
Men skrev til dem, og fik sendt de to kjoler retur, og købte en ny.
Rigtige flotte kjoler, ikke noget der. Men lidt øv, for håret sidder fast i palietterne.
Fuldt tilfreds
Super tilfreds med mit køb. Hurtig levering og gode tilbud. Tøjet passede perfekt! 5 stjerner herfra :-)
Et stort 12 tal ❤️
Et stort 12 tal ❤️
Kan kun anbefales. Gode vare til gode priser og service er tip top, så venlig og hjælpsom.
Har handlet der flere gange og gør det igen og igen ❤️
Alt godt!
Alt godt!
Skønne varer til gode priser, og så er der super god og nærværende service.
Her kan du sagtens handle 🙏🏻
Lækkert tøj til god pris
Lækkert tøj til god pris. Mange gode ting. Rigtig God service.
Kun ros til denne net-butik👍 Flot varer og lynhurtig forsendelse 🤗 ikke sidste gang jeg handler her 🤩
Kun ros til denne net-
Hurtig levering som jeg er glad for
Hurtig levering som jeg er glad for, men det eneste der trækker ned er at desværre at de leggings jeg havde bestilt er meget gennemsigtige, men ellers et godt sted at handle
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og utroligt fascinerende kvalitet. 🍂 Hvis tøjet ikke passer, sørger de for at sende en anden størrelse din vej, samme dag som du sender din vare retur. Hos Netstyle, får du ikke kun service - men en service/behandling lige fra hjertet selv af Annette Keil. ❤️
Varme anbefalinger herfra. 🤩
Fantastisk
Fantastisk - fra bestilling til de overdrager til distributør 😊... Og ikke mindst med en lille overraskelse i pakken😊😊 Tak for det🙏🏻....
Fair pris - levering til tiden
Fik hvad jeg bestilte til fair pris og aftalt tid.
💐 Super Smuk Tøj til gode priser.
💐 Super Smuk Tøj til gode priser.
Små og store Størrelser også finder du Tøj som du ikke finder Alle steder.
Jeg har købt rigtig meget online og det er Altid en fornøjelse at få Sin pakke.
Altid søde og hjælpsom med Størrelse som kan være svært Online. 💖😁💐
Kan Varmt anbefales.
Gitte. Aalborg 💐🌹🏵
Når man gør noget extra- skal man også…
Når man gør noget extra- skal man også havde stor ros!
Indehaveren var meget behjælpelig med at hjælpe og Wupti- så havde jeg min pakke.
Hurtig og billigt fragt er noget jeg elsker!
Jeg er blevet glad for at handle hos Netstyle da jeg får meget for mine penge, og kvaliteten er i top.
Trods super hjælpsom og sød…
Trods super hjælpsom og sød ekspedien/sælger. Så kan det kun blive til 1stjerne. Køber 2 par bukser i str xs. Den ene par ér i restordre så sælger afsender det ene til at starte med. Men da de ankommer står der godt nok xs i Men de er gigastore. Størrelsen efter mål svarer til en medium/large. Så jeg b'er sælger annullere det sidste par da begge så skal retur da de ikke svarer på nogen måde til en str. Xs eller small. Men.... Det koster mig så den opfindelige fragt på 49 kr... Plus skal jeg udpinte en returfrsgt der koster 49kr for at kunne få det sidste par retur... Rigtig øv oplevelse der koster mig 100kr for absolut ingenting andet end tidsspilde. .. Fordi størrelser og varer Ikke passer sammen. Det sgu en ommer...
super flot tøj og gode priser og en…
super flot tøj og gode priser og en service der ikke er til at finde andre steder... kan kun anbefales.
Super god service samt hurtig levering
Kan på det varmeste anbefale Netstyle. Virkelig flot og lækkert tøj, og til rigtige gode priser.
Super god service samt hurtig levering 😍
Fremragende service
Fantastisk service
Lækkert udvalg, hurtig forsendelse og FANTASISK service
Lækkert tøj til super priser og god service
Fantastisk hjemmeside med fabelagtige priser. Hurtigt svar og levering af varer. Bedste anmeldelser herfra
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.