Det är tråkigt att lämna ett så lågt betyg till Netsnus eftersom jag tidigare alltid varit nöjd med mina köp. Denna gång blev det dock under all kritik och jag kommer nog aldrig mer handla hos Net... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Likt de flesta recensenter här, kan jag bara instämma i deras goda omdömen, Har alltid, (gjort ett flertal köp hos dem) fungerat mycket smidigt och bra att beställa, och framför allt vill jag framhål... Mehr ansehen
Flera som skriver att Netsnus inte läser meddelanden. Jag skickade ett till dem som svar på orderbrekräftelsen och de svarade visserligen inte men gjorde den ändringen jag behövde så nog läser de medd... Mehr ansehen
Jag tycker att detta företaget förtjänar 5 sjtärnor eftersom de hade en väldigt snabb leverans som tog 2 dagar o komma till den butiken jag hämtar upp paket ifrån, jag beställde en level red 100's lim... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Köp billigt snus online hos Netsnus.se | En av Sveriges största sortiment på snus, cigaretter, cigarr och tobaksprodukter | Enkelt, billigt och snabba leveranser.
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb leverans. Bra kommunikation och bra priser
Snabba leveranser och vettiga…
Snabba leveranser och vettiga priser.Det som är synd är att man kan inte beställa piprensare och filter till dollar pipor. Om detta vore möjligt så skulle det vara perfekt. Ni kanske kan fixa detta.
Bara postitivt!
Snabbt och enkelt, helt enkelt perfekt!
Supersnabba
Supersnabba, ordentligt paketerat och alltid rätt.
Gillar du tobak?
Då är Netsnus platsen för dig. Stort utbud, resonabla priser, snabba leveranser och lättnavigerad hemsida gör att man gärna återkommer som kund.
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt! Snabb leverans, mkt nöjd!!
Ett jätte bra företag
Bra priser behandlingen snabb överhuvudtaget ett utmärkt företag
Fantastiskt nöjd snabb leverans
Fantastiskt nöjd snabb leverans
Alltid snabb och bra leverans och…
Alltid snabb och bra leverans och mycket bra priser
Netsnus är snabba med leverans!
De otroligt snabba tydligen otroligt…
De otroligt snabba tydligen otroligt effektiva också. Alltså 6 stjärnor.
Mvh2025
Gammal piptobak
Köpte piptobak som uppenbarligen var väldigt gammal. Vakuumförseglingen hade släppt så tobaken var helt uttorkad och smakade inte särskilt bra.
Kan inte uttala mig om deras övriga produkter men jag kommer nog aldrig att handla piptobak från dom igen.
Otroligt snabb orderhantering och…
Otroligt snabb orderhantering och leverans
Har alltid tyckt om att handla på…
Har alltid tyckt om att handla på Netsnus. Det är lätt att se varorna, lätt att beställa och överskådligt att se sina beställningar (om man är inloggad, vill säga). Leveransen hem till mig brukar gå relativt fort, med tanke på att jag ändå bor långt upp i norra Sverige.
Usch
Skickade fel, billigare produkt. När jag informerar om detta så får jag inget svar, och det har nu gått över 1.5 månader utan svar.
Riktigt illa skött, och jag kommer aldrig att handla från detta patetiska ursäkt till företag som har 0 kundservice.
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt ! Tyvärr kommer frakt på ordern
Lätt att beställa bra produkter och…
Lätt att beställa bra produkter och snabb leverans jag är nöjd som kund
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.