Nedergear Bewertungen 75

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er wordt goed gecommuniceerd over de levering van de bestelling. Bestelde kleur was niet verkrijgbaar en ik kreeg daar een berichtje over. Inmiddels de 2 stoelen in huis, ze zien er goed en stabiel ui... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hebben de stoeltjes kort voor onze vakantie ontvangen. Verschillende keren gebruikt oa op het strand. Als bijstoeltjes fantastisch en makkelijk op te bergen. In eerste instantie hikten wij aan tege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vrijdag besteld en maandag al binnen, top. Het product is lekker licht en ideaal om mee te nemen. Gebruik de stoel om te fotograferen, omdat ik al een rugzak draag met mijn fotospullen heb ik een ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat ik de rug verlenging had gevonden zat de stoel uitstekend voor het beoogde doel

1. Campingausrüster
  2. Geschäft für Fahrradzubehör
  3. Möbelzubehör
  4. Gemischtwarenladen
  5. Koffergeschäft
  6. Geschäft für Gartenmöbel

Vom Unternehmen geschrieben

Nedergear is er voor de echte outdoorliefhebber. Wij geloven dat tijd doorbrengen in de natuur je dichter bij jezelf brengt. Daarom bieden we comfortabele en hoogwaardige outdooroplossingen die jouw avonturen nog aangenamer maken. En voor wie dat buitengevoel ook thuis wil ervaren, brengen we de natuur naar binnen met producten die je een gevoel van rust en vrijheid geven, waar je ook bent.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze doen wat ze beloven....razendsnel…

Ze doen wat ze beloven....razendsnel verzenden ...
Stoeltje ziet er degelijk uit en voelde goed aan...
Gaan we de komende weekenden testen ...maar heb er alle vertrouwen in

2. September 2024

Antwort von Nedergear

Fijn dat je ervaring met ons zo positief was John, we hopen dat de stoelen net zo goed bevallen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bedankt

Goed afgehandeld.

2. September 2024

Antwort von Nedergear

Hi Leni, wat fijn dat je bestelling goed afgehandeld is. Jammer om de 3-sterren beoordeling te zien. Indien je niet tevreden bent over je aankoop, neem dan gerust contact op met de klantenservice via info@nedergear.nl.

We denken graag met je mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had ik eerder moeten moeten hebben !

Ik heb de stoel besteld om mee te nemen op wirkshops, wandelingen, weekendjes weg en vakantie. Hij was sneller geleverd dan werd gezegd, waar ik blij mee was. Heb hem gelijk in Rotterdam gebruikt om lekker te kunnen zitten, wachtend op het vuurwerk. De stoel zit echt goed en is makkelijk uit te vouwen. Is stevig genoeg , toch nog licht en neemt weinig ruimte in.

7. September 2024

Antwort von Nedergear

Bedankt voor de positieve review, Nelleke. Hopelijk tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Solide compact en comfortabele stoel

Fijne stoel die comfortabel zit en solide is. Hij is makkelijk mee te nemen in een rugzak voor een wandeling met de 🐶 hond. Dan kun je mooi met de hond en de bal spelen en zelf aangenaam zitten zonder dat je nat of vies wordt van vochtig gras of zand.

27. August 2024

Antwort von Nedergear

Hi Hennie, erg leuk om te lezen. Veel plezier van je aankoop en we hopen je snel terug te zien!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoek je een compacte stevige stoel? Dit is em

Stoel zit, voor z’n afmeting, verrassend goed. Advertentie inclusief (uit en inklap)video geven juiste weergave vd stoel. Ook de stevigheid vd stoel is boven verwachting en is het gewicht zeker waard.

27. August 2024

Antwort von Nedergear

Hi Sjoerd, wat leuk om te lezen. Veel plezier ervan en bedankt voor je review!

Goede nazorg

Helaas was de rits van de tas niet goed. Binnen een dag ontvingen wij een nieuwe. Goed opgelost!

20. August 2024

Antwort von Nedergear

Hi Saida, dank je wel voor je review! We staan altijd klaar om te helpen! 😊

Behulpzame ondernemer

Het lukte me eerst niet om de stoeltjes goed op te zetten. Dit is in contact met de leverancier opgelost.

12. August 2024

Hi Herman, dank je wel voor je review. We staan altijd voor je klaar! 😊

Prima uitklapstoeltje

Prima uitklapstoeltje. Zeer degelijk en zit lekker. Gemakkelijk uit en in te klappen. De draagzak is ook erg handig. Ik had eerder een driepoot krukje maar moest dan iets opzoeken om te kunnen leunen. Nu kan ik overal relaxed zitten, mits de ondergrond niet te scheef is. Erg blij mee, dus!

10. August 2024

Antwort von Nedergear

Hi Annelies, we zijn blij dat het een verbetering is ten opzichte van je vorige krukje en dat je nu overal relaxed kunt zitten. Geniet ervan! 😊

Tevreden

Product kwam later dan gepland, hierover is netjes app contact geweest met updates.

17. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Hi Celine, dank je wel voor je begrip en geduld! We hopen dat je tevreden bent met je product en dat het de moeite waard was om erop te wachten! 😊

Meteen reactie!

Meteen laten weten dat de bestelling later zou komen en alternatieven aangeboden

26. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Hi Winny, fijn dat je ervaring met ons positief is. Veel plezier van je aankoop!

Goede communicatie, prima product

Goede communicatie over de levertijd. Het geleverde product is conform verwachting: een goed zittende, compacte stoel. Perfect voor vakantie of festival.

17. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Hi Kasper, dank je wel voor je fijne review! We zijn blij dat de stoel aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De stoelen zijn zeer comfortabel

De stoelen zijn zeer comfortabel, stevig en eenvoudig in- en uit elkaar te klappen. Voldoen volledig aan de verwachting.

10. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Hi Marjolein, we zijn blij dat ze aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier ervan! 😊

Nedergear stoel

Mijn ervaring met Nedergear is erg positief. Meteen na de bestelling werd ik gecontacteerd over de levertijd omdat het in de vakantieperiode was. Lekker proactief en meedenkend. De stoeltjes kwamen zelfs een dag eerder dan uiterlijk aangegeven.

De stoel zelf is een heel mooi product. Kwalitatief heel goed bedacht en in elkaar gezet. De uitschuifbare telescoopstangen schuiven exact en zonder speling. Dat schept vertrouwen. Ook de vergrendelingsknop is gemaakt op duurzaamheid, robuust en toch ook mooi.

De stoel zit erg lekker, iets hoger dan andere klapstoelen en zeker niet te krap.

En dan nu het slechte nieuws. De stoel past net niet in mijn motorkoffer! Maar dan ook net niet. Daardoor ben ik gedwongen de stoel terug te sturen (wat makkelijk ging even een mailtje voor instructies sturen). Over de echte duurzaamheid kan ik dan ook niet uit eigen ervaring vertellen maar de kwaliteit die het product uitstraalt is zeer goed.

Conclusie: een aanrader, mooi, solide en comfortabel.

18. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Erg jammer dat de stoel net niet in je motorkoffer past, maar goed om te weten dat het retourneren soepel verliep. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Persoonlijk contact en echt meedenken…

Persoonlijk contact en echt meedenken over de mogelijkheden. Helaas was de stoel voor mij qua zithouding niet geschikt, dus in goed overleg retour gestuurd. Het geld stond binnen twee dagen weer op mijn rekening. Topservice!

2. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Dank je wel voor je mooie review! Jammer dat de stoel niet geschikt was, maar we zijn blij dat de retour soepel verliep. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks wat misverstanden over de…

Ondanks wat misverstanden over de levering toch nog snel in huis. Prima en zeer handzame stoel die bovendien uitstekend zit. Ben er zeer tevreden mee!

1. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Hi John, dank je wel voor je geduld en je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Veel plezier met de stoel! 😊

Topstoel en persoonlijke service

Echt een hele fijne en stevige stoel, met goeie rugsteun en gemakkelijke zit. Makkelijk in- en uitklapbaar en handige draagtas. Ik kreeg een service-appje over de bezorging, hele goede ervaring.

10. Juli 2024

Antwort von Nedergear

Hi Cornelis, dank je wel voor je fantastische review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de stoel en onze service. Veel plezier ervan en tot snel! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima, stevig, compact draagbaar stoeltje

Nadat ik de reclame van NederGear op Facebook had gezien van de klein opvouwbare buitenstoel werd ik aangenaam verrast dat het een Nederlands bedrijf is. Heb even getwijfeld maar heb toch 2 stoeltjes gekocht, zwart en groen. De bestelling verliep makkelijk en snel. De levering ook. De stoelen zijn niet goedkoop maar zijn het bedrag wel waard. Ze zijn super gemakkelijk op te zetten, de buispoten zijn stevig, ze zitten prima en kunnen een gewicht van 150kg dragen. Ze zijn ook net weer zo gemakkelijk op te klappen en in een bijgeleverd foudraal op te bergen. Deze gaan absoluut mee op onze kampeervakantie!

14. Juni 2024

Antwort von Nedergear

Hi Wilma, dank je wel voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de stoeltjes en dat ze aan je verwachtingen voldoen. Geniet van jullie kampeervakantie! 😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr