Op vragen word amper een antwoord gegeven , en als ze dan toch een antwoord geven komt er iets onzinnigs uit , snap die mensen daar niet , ik vraag wat de verzendkosten voor twee deuren zijn , vragen... Mehr ansehen
Top bedrijf. Ik kon in overleg na de sluitingstijd m’n bestelling ophalen en de eigenaar is speciaal voor mij gekomen. Eerlijke communicatie en ik kreeg foto’s op voorhand waar ik om vroeg, maar achte... Mehr ansehen
Ik heb gisteren een koplamp voor onze Peugeot opgehaald bij Necoparts in Capelle a/d IJssel, en ik ben ontzettend tevreden over de service! Na een telefoontje kon ik de koplamp direct ophalen bij hun... Mehr ansehen
Niet betrouwbaar. prijs afgesproken voor 2 porsche koplampen. Toen ik vroeg of ik kon pinnen of betalen met betaalverzoek kwam er bijna €500 bovenop onder het mom dat er dan een factuur moest worden... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Voor een onderdeel zou ik echt veel…
Voor een onderdeel zou ik echt veel kwijt zijn bij dealer gelukkig kon ik via necoparts aan de zelfde onderdeel komen. was nergens te verkrijgen tweedehands. Werkt perfect
Vanuit het buitenland kon ik mijn…
Vanuit het buitenland kon ik mijn bestelling plaatsen. Goed te woord gestaan, prima afspraken nagekomen. Top behandeld op locatie… denken mee voor oplossing. Voor mij zeker een aanrader👍🏾
Pas op! Defecte onderdelen!
Let goed op bij het kopen van onderdelen voor uw auto! Necoparts haalt namelijk onderdelen uit o.a. oostblok landen zoals Polen.
De onderdelen die zij leveren kunnen mankementen vertonen en u zult hier achteraf spijt van hebben. Ze vragen de hoofdprijs voor onderdelen die zij goedkoop op de kop tikken in het buitenland.
Veel van deze onderdelen komen van rechts gestuurde auto's af! Doe alstublieft research voordat u met dit bedrijf in zee gaat. Veel foto's van hun onderdelen zijn foto's van het internet, niet die van hunzelf.
Men heeft echt meegedacht
Men heeft echt meegedacht. Afspraken werden volledig nagekomen. Perfecte ervaring. Zeker een aanrader!
De eigenaar van necoparts was op…
De eigenaar van necoparts was op vakantie zijn zus lieve Merve heeft mij dag en nacht geholpen zelf zondag zij ging onderdelen voor mij zoeken, ik heb dikke respect voor hele bedrijf en haar…. Echte een aanrader
slecht slechter slechtst
aanvraag gedaan voor €3000 aan onderdelen. na bijna twee weken nog steeds geen antwoord. berichten worden wel gelezen maar niet gereageerd. mss is het te veel moeite voor slappe 3k.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.