NCC Bewertungen 52

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arbejdet skulle have været færdigt i marts. Men der er praktisk talt ikke sket noget i de seneste uger. Man kan se et par arbejdere lave praktisk talt ingenting. En vognbane på en meget trafikeret vej... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfuld tilsyn med skanderborg kommunes veje. Lang tid om at udbredte farlige vejhuller,over 2 måneder Kundeservice der er længe om at svare og efter langt tid sender de sagen videre til en a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NCC står for renovering af badeværelser i min boligforening, og aldrig har jeg oplevet noget værre juks! I dag - efter OTTE uger, er mit badeværelse "færdigt". Jeg har ikke fået rigtig vask og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Thomas Knudsen fra Hercules Fundering/NCC havde kigget på et stykke arbejde som vi ville have udført. Han var egenligt meget flink, men blot ikke kompetent nok desværre. Så det blev ikke til noget og... Mehr ansehen

1.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen Til amatør virksomhed skal man lede længe efter!

Vedrørende asfalt arbejde i Høng og gørlev.

Magen til armatør virksomhed skal man da lede længe efter, de bruger forkert skiltning HVIS de overhovedet bruger noget, kanter/dæksler højere end de 30mm der skulle fræses af skal skiltes med høje kanten men der er INGEN skilte at finde på dette.
Man ringer så til firmaet for at gøre dem opmærksom så der ikke skulle ske en ulykke eller forsikrings sag om erstatning for ødelagte dele/cykler osv og får afvide man er fuld af løgn selvom jeg selv har arbejdet med faget i en del år efterhånden.

Det må squ være en ommer, gid kommunen ville bruge andet firma til at ordne deres ting.

28. September 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg give 0 stjerner var det …

Kunne jeg give 0 stjerner var det tilfældet - magen til inkompetent og ligeglad firma skal man lede længe efter. Holder ikke aftaler. Ødelægger fortov men erstatter ikke - for man skal have set hvem og med hvad maskine-'en der kæmpe tunge fodspor fra maskine og nej vi nogle der arbejder så kan ikke sidder og holde øje med hvad deres arbejdere laver af dumheder.

11. September 2017

Støjhelvede

Er nabo til en af NCCs råstof udgravninger og deres støj gener. Vi er flere der er plaget af støj dagligt og har forsøgt at få NCC i tale uden det har haft nogen effekt da de påstår de overholder de grænseværdier for støj som er gældende. Problemet er bare at der er NCC selv der skal stå for målingerne. Det er jo som at sætte ulven til at vogte får;-) Støj kan dæmpes vis man er villig til at investere i det.
NCC forsøger gennem smarte bemærkninger og markedsføring at gøre sig miljøbeviste og bæredygtige, men føj for en gang snik snak.
Se på deres site om bæredygtighed
Det er dårlig stil og manglende forståelse for det indvirkning på de omgivelser de befinder sig i.
Rettidig omhu er tydeligvis ikke en del af værdigrundlaget hos NCC.

9. Dezember 2016

Ingen erstatning fra NCC

NCC var hovedentreprenør ved nedgravning af kabler på villavej.
Kom hjem fra ferie og bagruden på min bil var trykket ind.
Talte med naboerne og de gav mig navnet på pladsmanden med ansvaret. Klaged til ham, men han afviste blankt uden interesse for sagen.

27. April 2016

Forfærdeligt

Et byggeprojekt sat til en måned er nu ved at gå ind i sin fjerde måned, og alligevel er det umuligt at få NCC's håndværkere til at komme ud på adressen og gøre deres arbejde.

Det drejer sig om renovering af bryggers, gang og badeværelse. Ikke just de helt svære opgaver. Men alligevel formår håndværkerne at lave fejl på fejl - når altså de en sjælden gang beærer os med et besøg.

De har desuden ødelagt en tørretumbler, fjernet en måler til 6000 kr som nu er "væk" og lavet utroligt mange dumme håndværksfejl som ikke kan rettes 100 pct. Men der kan alligevel ikke være tale om at vi får kompensation.

Alt er elendigt ved NCC - jeg skal aldrig have noget at gøre med dem mere, og fraråder alle andre at have det.

26. August 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ødelæggelse under renovering uden erstatning

NCC renoverer pt. Avedøre Stationsby Nord`s Badeværelser og har i den forbindelse ødelagt min vaskemaskine efter den er rykket ud- og ind af badeværelset i flere omgange.

Til byggemødet vi vi alle oplyst at hvad der ødelægges af NCC, erstatter NCC. Men efter gennemsyn af min vaskemaskine samt dokumentation på at den virkede inden de rykkede rundt på den af flere omgange - frasiger NCC talsmanden sig ethvert ansvar for at reparere min vaskemaskine. Jeg er SÅ skuffet over at de bare kan ødelægge mit indbo og så forvente at jeg selv skal betale for at udbedre skaden.

Jeg hverken kan eller vil anbefale nogen at udlevere deres nøgle til NCC - for du har ingen garanti for at de erstatter det ødelagte.

26. Januar 2015

Klamp med klamp på

I dag - efter OTTE uger, er mit badeværelse "færdigt". Jeg har ikke fået rigtig vask og vaskeskab, vinduet i badeværelset er maltrakteret, låget på toilettet passer ikke, og strøm i køkkenet er ikke re-etableret. Væg og bordplade i køkken er ødelagt, og det samme er væg i badeværelse.

Hvis man vil kaldes Danmarks førende, så skal det altså gøres langt bedre end det, I har præsteret, NCC!

19. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr