NaviCenter Den Haag Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een topbedrijf! Eerder heb ik hier een CarPlay-systeem voor mijn Mazda gekocht, dat we zelf hebben geïnstalleerd. Omdat we daar zo tevreden over waren, heeft mijn man afgelopen vrijdag een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam alleen maar even langs om te informeren of mijn auto geschikt was om apple carplay in te bouwen. Dat kon zeker en kon hem gelijk laten staan omdat dit binnen 2á3 uur gefixt kon worden! Zo ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze topper heeft mijn Toyota Camry voorzien van een Alpine Halo9. Ik had meerdere bedrijven benaderd maar niemand durfde de uitdaging aan te gaan. Nico zag het wel zitten en hield mij tijdens de klus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het scherm van mijn Mercedes c-klasse die bij iemand anders was gezet, was losgegaan. Via mijn vrouw die voor haar eigen auto bij Nico was geweest kwam ik daar ook terecht en hij heeft me hardstikke s... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrzeugzubehör

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 37 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

114 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top service

Ik kwam bij navicenter voor mijn polo. Daar heb ik een nieuwe navigatiesysteem laten inbouwen met camera. Super goede service van Nico! Hij heeft goed geholpen en geadviseerd. Ik ben er super blij mee en kan hun zeker aanraden. Top service!

18. April 2025

android auto laten inbouwen

Ik heb android auto laten inbouwen in een mazda2 uit 2011. Je besteld de set zelf de site, deze komt dan binnen bij het navicenter en zij benaderen je dan voor een afspraak. Bij mij kon het heel snel, flexibel en buiten kantooruren. Ik kon wachten tot de inbouw klaar was, wat een half uurtje duurde. Via WhatsApp is eigenlijk alles geregeld en heb ik goed advies gekregen. Ik ben er heel blij mee!

17. April 2025

RONDUIT VERSCHRIKKELIJKE ERVARING!!

Ronduit verschrikkelijke ervaring.

Inbouwen ging allemaal goed. Werkt prima.

Eerste keer handsfree bellen. Personen aan de andere kant horen me niet of nauwelijks.

Contact gezocht met de beste man van Navicenter, krijg ik na 1 week radiostilte een bericht. ‘ dit is een risico wat erbij hoort ‘. Daarna niks geen reactie meer.

Nu 1,5 maand later, nog steeds geen antwoord gehad. Handsfree bellen werkt nu helemaal niet meer.

Mensen blijf hier weg. Verschrikkelijk bedrijf.

26. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Achteruitrijcamera, sfeerverlichting, usb-poorten androidscherm geplaatst

Onlangs heb ik mijn auto laten upgraden met een aantal geweldige extra’s, en ik ben super tevreden met het resultaat! De achteruitrijcamera is echt een gamechanger – parkeren en achteruit rijden gaat nu een stuk soepeler en veiliger. De sfeerverlichting zorgt voor een luxe uitstraling in het interieur, vooral ‘s avonds geeft het een mooie ambiance. De extra USB-poorten zijn ideaal voor lange ritten, zo kunnen zowel de bestuurder als passagiers makkelijk hun apparaten opladen. Het hoogtepunt van de upgrade is zonder twijfel het Android-scherm dat geplaatst is. Dit systeem werkt perfect, reageert snel en maakt het gebruik van navigatie, muziek en apps een stuk makkelijker. Echt een topinstallatie!

26. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In eerste instantie ging het helemaal…

In eerste instantie ging het helemaal goed: het infotainment systeem besteld en toen ik met de auto langskwam is deze geïnstalleerd. Super vriendelijk, behulpzaam en de tijd werd genomen wat ik heel erg waardeerde. Enige punt was dat het niet lukte om de parkeercamera aangesloten te krijgen, waarvoor volgens hun een nieuwe kabel moest worden besteld. Zodra deze binnen zou zijn, zou een nieuwe afspraak worden gemaakt om de parkeercamera aan te sluiten. De service zou gratis zijn, maar als het tijd kostte om de installatie echt te doen zou het meerwerk kosten (waarmee ik akkoord ging). Sindsdien stil, ondanks meerdere emails en appjes word ik keihard genegeerd. Aangezien ik deze klacht in meerdere reacties terug zie komen, creëert dit bij mij het beeld dat dit bedrijf niet weet hoe je de parkeercamera instelt en daarom als een klein kind niks zegt en het slachtoffer negeert. Bedroevend triest, als dit niet was gebeurd dan had ik zeker vijf sterren gegeven. Mijn advies: vermijd deze zaak, want als iets niet blijkt te lukken dan laten ze je keihard met het probleem zitten dat zijzelf hebben gecreëerd.

19. Dezember 2024

Carplay in Mitsubishi Lancer Evo X

Navicenter heeft een Android scherm in mijn Mitsubishi Lancer Evo X uit 2008 ingebouwd. Tevens is de auto gelijk voorzien van een achteruitrijcamera.
Alles is prima gemonteerd en werkend bevonden.
Kreeg nog netjes uitleg over het systeem en hoe alles werkte.

3. März 2025

Speakers Clio 4

Voor de 2e keer langs geweest. Dit keer om speakers in de bouwen in mijn clio 4. Vooraf veel contact gehad via whatsapp en verschillende modellen gestuurd. Meerder malen goed advies gegeven en uiteindelijk mijn speakers geïnstalleerd. Na meer dan 4 uur installatie maar helemaal niet veel afgerekend en zelfs nog opgehaald omdat het met het OV best lang reizen was.
Ik raad echt iedereen aan zijn montage hier te laten doen, alles in overleg en niet te beroerd goed advies en zijn eerlijke mening gegeven.

3. März 2025

Super netjes

Super netjes mijn CarPlay scherm ingebouwd. Ik had een moeilijk model en daardoor duurde het langer dan verwacht. Ondanks dat heeft NaviCenter zich aan de afspraken gehouden en is alles netje geregeld.

27. Februar 2025

22 februari 2025 afspraak om 10.00 uur

22 februari 2025 afspraak om 10.00 uur. Mijn touchscreen werkte niet meer. Besteld bij navicenter inclusief montage. Helaas werkte Mijn achteruitrijcamera na montage niet meer maar dat risico was netjes van te voor gemeld. Na een paar uur wachten (kon Netflix kijken) kwam het verlossende woord. Alles was klaar en werkt weer zoals het hoort.Keurig uitleg gekregen.
Al met al een tevreden klant👍

22. Februar 2025

MENSEN OPGEPAST!!

MENSEN OPGEPAST!!! LEES DIT GOED ZODAT JE WEET WAAR JE AAN TOE BENT

Ik heb enige tijd geleden een scherm gekocht en in laten bouwen, vooraf duidelijk geïnformeerd wat voor garantie hierbij zit gezien het allemaal chinees is natuurlijk.
De adverteerder op Marktplaats (dit is overigens niet de verkoper) melde me dat er een jaar fabrieks garantie op zit en leek het me veilig genoeg om het te proberen.

Na 1/2 weken viel het me op dat mijn systeem geregeld uitvalt tijdens gebruik en dat 1 knop niet goed werkt, ik nam even contact op met de adverteerder en als snel bleek dat deze persoon puur adverteert en niets te maken heeft met de onderneming wat natuurlijk al heel raar is en zelfs de adverteerder melde me dat hij zelf ook al niet met de eigenaar in contact kwam en hem negeerde en na meerdere pogingen kon hij verder niets voor me betekenen.

Op advies van de adverteerder toch contact proberen op te nemen met de verkoper (Nico heet hij) via zijn whatsapp maar helaas geen reactie op geen van mijn berichten, ik dacht wellicht zou het kunnen dat hij mijn berichten niet ontvangt maar mijn collega stuurde hem een bericht met interesse over een nieuw systeem en hij kreeg direct antwoord 😭.
De ondernemer heeft zichzelf wel slim ingedekt moet ik zeggen want je kan hem
dus alleen appen en niet bellen(zo heeft hij het ingesteld) waardoor hij heel selectief kan zijn met waar hij wel en niet op reageert.

Enigste optie die me nog rest is deze reactie plaatsen en binnenkort onaangekondigd even bij hem langs te gaan op zijn zaak en kijken wat hij te melden heeft.

Wees dus gewaarschuwd mensen! Als je toch geen garantie en service hebt kan je net zo goed het systeem zelf bestellen op ali express of Bol.com voor 1/3 van de prijs.

15. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr