Ik kwam alleen maar even langs om te informeren of mijn auto geschikt was om apple carplay in te bouwen. Dat kon zeker en kon hem gelijk laten staan omdat dit binnen 2á3 uur gefixt kon worden! Zo ge... Mehr ansehen
Het scherm van mijn Mercedes c-klasse die bij iemand anders was gezet, was losgegaan. Via mijn vrouw die voor haar eigen auto bij Nico was geweest kwam ik daar ook terecht en hij heeft me hardstikke s... Mehr ansehen
Deze topper heeft mijn Toyota Camry voorzien van een Alpine Halo9. Ik had meerdere bedrijven benaderd maar niemand durfde de uitdaging aan te gaan. Nico zag het wel zitten en hield mij tijdens de klus... Mehr ansehen
Nadat ik enkele vragen had gesteld en snel reactie had ontvangen, Mijn scherm voor mijn nissan qashqai besteld. Binnen een paar dagen was de scherm binnen en kon meteen een afspraak maken voor mon... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Autoradio en Navigatiesystemen
Dekkershoek 45, 2552 DB, Den Haag, Niederlande
- 0626929202
- hello@navicenter.nl
- navicenter.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Bijzonder goede ervaring
Ik had een bijzonder goede ervaring met Navicenter. Via de webshop kocht ik het multimediasysteem. Daarna sprak ik via whatsapp met Niko af voor de installatie. Niko was klantvriendelijk en hield zich aan zijn woord. Navicenter is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die een auto een upgrade wil geven met een multimediasysteem.
Je wordt goed geholpen op afstand
Je wordt goed geholpen op afstand en als er iets is kan je langs komen 👍
Vriendelijke service en goed product.
Via via in contact gekomen met Navicenter. We hebben een achteruitrijcamera laten inbouwen. Ook paar kleine reparaties aan onze Smart. Alles top verlopen, duidelijke communicatie en vriendelijk.
Bedankt!
Snelle en goede service
Zelf een scherm gekocht voor in mijn auto en geinstalleerd maar kreeg het niet werkend. Vervolgens contact gezocht mer NaviCenter en kon dezelfde dag nog terecht. Systeem is snel en netjes aangesloten en werking rustig uitgelegd, goede service!
Zeer slechte kwaliteit, geen garantie, slechte communicatie – geen aanrader
Ik heb bij NaviCenter een navigatie-/multimediasysteem laten installeren en vanaf dag één alleen maar problemen gehad. Het systeem geeft regelmatig error meldingen, loopt vast, start niet meer op en door hun installatie werken zelfs mijn originele autoknoppen niet meer.
In plaats van dit probleem serieus te nemen, weigert NaviCenter om de wettelijke garantie correct uit te voeren. Ze proberen mij volledige montagekosten te laten betalen voor uitbouw, testen en opnieuw installeren – terwijl dit volgens de Nederlandse wet kosteloos moet gebeuren bij een defect product.
De communicatie is ronduit slecht: onduidelijke antwoorden, geen namen, tegenstrijdige informatie en geen enkele verantwoordelijkheid. Ik krijg geen oplossing, alleen rekken en ontwijken.
Kort samengevat:
– Slechte kwaliteit van het systeem
– Installatie tast originele functies van de auto aan
– Systeem geeft fouten en werkt niet betrouwbaar
– Communicatie is amateuristisch
– Garantie wordt geweigerd en kosten worden onterecht doorgeschoven naar de klant
– Niets wordt opgelost
Ik ben inmiddels een klacht gestart bij ConsuWijzer / ACM voor het weigeren van garantie en misleidende handelspraktijken.
Mijn advies: Blijf ver weg van NaviCenter. Er zijn genoeg bedrijven die wel professioneel omgaan met klanten en garantie.
I was professionally informed about…
I was professionally informed about purchasing a navigation system.
Daphne
Ik had zelf een scherm gekocht voor in mijn Fiat 500, maar de benodigde demontageklemmen/-sleutels ontbraken. Ik heb stad en land afgezocht en wel zo’n 50 verschillende bedrijven gebeld, maar alleen hier kon ik terecht. Supervriendelijke verkoper en erg behulpzaam. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!
Naderhand kreeg ik zelfs nog een berichtje dat ik altijd bij hem terecht kon als ik vragen had. Echt topservice! Nogmaals hartelijk dank!
We are happy with our car play
We are happy with our car play. The service was friendly.
Respect
Respect, goede advies, snel gedaan om een apparaat te zetten. Nogmaal bedankt ik ben super blij
Netjes volgens afspraak
Netjes volgens afspraak, correct ingebouwd met duidelijke uitleg. prima prijs kwaliteit verhouding.
Weet wat hij doet,vriendelijke jongeman
İk heb bij Nico een nieuwe radio gekocht voor mijn vw golf 7 en ook door hem laten inbouwen,alles werkt zoals het hoort,zowel inbouw als afwerken doet hij heel goed en netjes,geeft heel veel adviezen en antwoorden op uw vragen,vriendelijke man en de beste in zijn werk,ik zal hem zeker adviseren aan anderen en zelf altijd terug gaan👍dankjewel Nico
Top VW achteruitrijcamera
Nico van Navicenter in Den Haag heeft me goed geadviseerd. Ik heb daarom voor m'n Polo voor een VW achteruitrijcamera gekozen. Het geeft een superhelder beeld, ook 's avonds. Het is niet heel goedkoop, maar het is het geld meer dan waard en helpt me enorm m.n. bij het parkeren.
Kundig, netjes en super service
In mijn onwetendheid van car-audio ben ik heel erg goed geadviseerd en geholpen door de zeer vriendelijke Nico. Het ging om inbouwen car speakers. Kundig en netjes werk...petje af!!! Ik zou zeker dit bedrijf aanraden en als ik weer iets heb op het gebied van car-audio, dan kom ik zeker terug.
Dit bedrijf raad ik iedereen aan
Dit bedrijf raad ik iedereen aan
Gaf duidelijk uitleg
Komt afspraken na
Denkt mee!
Navigatiescherm in een oudere auto
Nico heeft voor mij een mooi navigatie scherm ingebouwd in mijn al wat oudere RAV.
Nico heeft super begeleid met het uitzoeken van het juiste scherm, bestellen ging makkelijk, en meteen na levering konden we op kort termijn een inbouw afspraak maken.
Nico is vakkundig, behulpzaam en denkt mee. De service en nazorg hier zijn ongekend goed!
Klantvriendelijkheid en vakkundig
CarPlay systeem een halfjaar geleden in laten bouwen door NaviCenter naar volle tevredenheid. Uitleg, kop koffie, klantvriendelijk. Echter wilde toch extra microfoon. Die is vandaag vakkundig ingebouwd. Bijna onzichtbaar. Keurig en ik kan nu weer telefoneren. Diverse microfoons uitgeprobeerd. Ook diverse test telefoontjes. Nico neemt alle tijd. En een kop koffie natuurlijk. Super zaak, super vakwerk.
Oplichting
Geen enkele communicatie meer
Vraagt portkosten om een artikel te verzenden. Is overgemaakt en dan niks meer en dat na meerdere vragen van mezelf!
Ruikt naar pure oplichting!!!!
Bijzonder goede en snelle communicatie
Bijzonder goede en snelle communicatie, erg attent. Goede service, en beloftes worden nagekomen. Eindresultaat ziet er top uit, heel professioneel!
Inmiddels een week geleden
Inmiddels een week geleden, een CarPlay systeem in onze mini uit 2011 laten inbouwen. Wij zijn super tevreden en blij met deze aanwinst. Ik ben keurig geholpen en kreeg een prima uitleg bij het ophalen van mijn auto.
Snelle en transparante service
Zelf geprobeerd om de carplay in mijn eigen auto te installeren. Dat was helaas niet gelukt en mijn scherm deed het helemaal niet meer.
Contact opgenomen met NaviCenter en mijn auto kon dezelfde avond nog langs. Via de telefoon ben ik op de hoogte gehouden en goed geinformeerd wat de stand van zaken was.
De volgende dag kon ik mijn auto (met werkend scherm en Carplay) ophalen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.