Onze zoon en schoondochter hebben beide psoriasis. Zeer droge huid daardoor en veel plekken. Door hun ben ik aan deze zalf begonnen. Vooral omdat ik zoveel verschil zie met hun huid. Ziet er beter uit... Mehr ansehen
Fijne producten. Sinds ik de shea nilotica gebruik heb ik geen dure cremes meer nodig. De sojawas heb ik gekocht om verantwoorde kaarsen mee te maken. Door een foutje op de site was een deel van de... Mehr ansehen
De verwerking van mijn bestelling was niet helemaal goed gegaan, en ik moest hier zelf nog even achteraan gaan. Echter, de producten zijn heel netjes ingepakt met een mooi bedankt-kaartje. Inmiddels h... Mehr ansehen
Deze webwinkel is echt een topper! Ze hebben een geweldige collectie van essentiële oliën en allerlei verzorgingsproducten voor huid en haar. Ik ben hier al meerdere keren geslaagd en elke keer weer h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Gezond en duurzaam leven hoort eenvoudig te zijn. Neem de regie weer in eigen handen met onze 100% natuurlijke producten. Wij zetten ons in om een gezonde en duurzame levensstijl eenvoudig en aantrekkelijk te maken. Onze aandacht gaat uit naar schoonheidsproducten, met een sterke voorkeur voor vegan, natuurlijke en op feiten gebaseerde verzorgingsproducten. Met onze doe-het-zelf pakketten kun je zelf producten zoals lippenbalsem, bodylotion, tandpasta en shampoo creëren.
Opbroekweg 31, 7461PH, Rijssen, Niederlande
- info@natuurbazen.nl
- natuurbazen.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben heel tevreden over hun…
Ik ben heel tevreden over hun natuurlijke producten en ze zijn zeer behulpzaam om je te helpen ...... daarom voor mij 5 sterren ..... ga zo door !
Super site en fijne natuurproducten
Je besteld ,een dag later is het in huis ! super goede beschrijvingen op de site waar de producten voor gebruikt kunnen worden.
En het ook daadwerkelijk fijne producten zijn die ook echt helpen.
Helemaal blij met deze site ga er nog meer bestellen in de toekomst.
Duidelijke communicatie en snelle…
Duidelijke communicatie en snelle levering
Fijne producten, goede service
Door een foutje op de site was een deel van de bestelling niet binnengekomen, maar dit is supersnel opgelost.
Prettige producten
Al vaker besteld bij Natuurbazen en ik zal dat blijven doen. De producten zijn puur en zeer prettig in het gebruik. Mijn huid en haar kwaliteit zijn oprecht verbeterd.
Mooie producten, super service, vriendelijk en razendsnel!
Ik had cacaoboter besteld en kreeg bijenwas geleverd. Natuurbazen een berichtje gestuurd en ik kreeg meteen alsnog de Cacaoboter opgestuurd en mocht de bijenwas houden. Super service, vriendelijk en razendsnel! De cacaoboter ruikt geweldig en kon ik goed verwerken in mijn zelfgemaakte producten. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Betrouwbaar bedrijf en prima producten
Betrouwbaar bedrijf. Ik koop er al een jaar biologische koud geperste Castorolie en Jojoba olie. Goede kwaliteit.
Er was een klein misverstand met de…
Er was een klein misverstand met de bestelling en is heel netjes en accuraat opgelost en de kwaliteit van de produkten is uitstekend
Goede producten & goede prijs
Gewoon goede producten voor een goede prijs
Ik ben super tevreden met de snelle…
Ik ben super tevreden met de snelle service en uitstekende producten van natuurbazen, de castorolie die ik regel matig bestel is de beste kwaliteit die ik gevonden heb!
snelle levering, betaalbaar
Snelle levering en betaalbare olie. Ik heb de jojoba nog niet gebruikt maar ziet er wel goed uit en zit in een bruine glazen fles.
Mooie natuurlijke producten besteld…
Mooie natuurlijke producten besteld Kastor oil, Jojoba oil, kokos olie en Rozemarijn. Ik kan nog beoordeling over geven ga het nog uitproberen. Wat ook handig is dat je extra kleine legen donkerbruine glazen flesjes kunt kopen van 10 ml en 30 ml erg handig voor op reis om te vullen en mee te nemen.
Ik had een pot van 250 ml Kokos olie besteld deze was niet meer op voorraad, ik heb toen een 500 ml glazen pot ontvangen, heel klantvriendelijk met een kaart erbij.
Dank jullie wel hiervoor heel klantvriendelijk.
De verzending is snel gegaan ook heel fijn.
Fijne producten
Fijne producten, goede communicatie en heel vlot geleverd. Tevreden klant.
Natuurlijke producten
Natuurlijke producten
Goed verpakt en netjes op tijd geleverd
Super snelle afhandeling van een bestelling
Super snelle afhandeling van een probleem dat te maken had met het afleveren van het pakket. Marielle heeft snel gehandeld en een nieuw pakket is onderweg. bedankt hiervoor.
Hele mooie natuurlijke producten, snelle service en goede prijzen
Hele mooie natuurlijke producten, snelle bezorging en goede prijzen! Is eerste keer dat ik besteld heb, maar ga dit vaker doen.
PRIMA!
Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste en ben zeer tevreden over de service en de bezorging.
Top producten
Ik ben vooral blij met de castor- en kokosolie. Deze voeg ik samen en mijn extreem droge huid is er zo ontzettend van opgeknapt. Dus heel erg tevreden.
Ik had een bestelling gedaan die verkeerd ging volgens de dhl app, waardoor bestelling retour zou gaan naar Natuurbazen. Meteen een email gestuurd. Ze hebben direct een nieuwe verzending aan gemaakt. De volgende dag ging het goed en al in huis! Top service!!
Ik ben heel blij met jullie producten…
Ik ben heel blij met jullie producten die biologisch zijn en in donker glas geleverd worden. De kwaliteit van alle vier producten: castorolie, vitamine Eolie, lavendelolie en sheaboter is prima. Hartelijk dank
Snel verstuurd
Snel verstuurd, perfect verpakt, zelfs een kaartje erbij als blijk van dank! Wauw
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.