Vin med Omtanke Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Weingroßhändler und -importeur

Vom Unternehmen geschrieben

Salg af økologiske og bæredygtige vine som bobler fra EU - også som vingaver. Vi samarbejder med primært mindre vinproducenter fra EU. Vil tilbyder også events som vin-smagninger m.m.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlige alkoholfri mousserende vine.

Altid hurtig og effektiv levering - god service / information samt ikke mindst fine produkter. Deres alkoholfri mousserende vine kan varmt anbefales.

15. Januar 2025

Antwort von Vin med Omtanke

Mange tak for roserne og velbekomme.
Vores alkoholfrie vine er bare lækre :-)

Super lækker vin

Super lækker vin, som vi har nydt både til jul og nytår! Utrolig hurtig levering, endda personlig!
Tak!!!!!

22. Dezember 2024

Antwort von Vin med Omtanke

Velbekomme og det glæder os med glade og tilfredse kunder.
Kvalitet og service er to af vores kerneværdier.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naturewines har nogle spændende…

Naturewines har nogle spændende alkoholfri varer som de præcist og uden slinger leverer gennem en enkel og brugervenlig webshop. De har fået en tilbagevendende tilfreds kunde

21. Mai 2024

Tak for tilbagemeldingen.
Det er vi glade for og velbekomme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske vine og super service

Fantastiske vine og super service. Det er ikke sidste gang, at jeg handler der.

12. Februar 2023

Antwort von Vin med Omtanke

Velbekomme - kvalitet og service betyder meget for os på trods af bumpene undervejs for dine vine.
Vi ser frem til at levere til dig igen :-)

Super niche udbud

Super niche udbud. Hurtig levering

25. Dezember 2022

Tak for anmeldelsen.
Selektiv sortiment og god/høj service er vigtige for os. Velbekomme.

Quick delivery

Quick delivery, great wines.

22. August 2022

Antwort von Vin med Omtanke

Thanks and you're welcome.
Quality wines and good service are important to us.

Super oplevelse

Super oplevelse. Virkelig god økologisk vin og til gode priser. Det spiller bare max.

18. Juni 2022

Tak for de pæne ord.
Kvalitetsvine til fair priser betyder mig for os.

Gode kvalitets vine

Gode kvalitets vine, som ikke findes andre steder og hurtig levering. Også alkohol frie som giver en god smagsoplevelse

29. Mai 2022

Antwort von Vin med Omtanke

Tusind tak - kvalitet og service er vigtige for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kvalitet af både vin og service

Fantastisk kvalitet af både vin og service.
Skulle du være i tvivl om valg af vin, kontakt da endelig Michael, som troværdigt vil guide dig.
Kan klart anbefales.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber økologisk vine hos Michael i Nsturewines.

27. Mai 2022

Antwort von Vin med Omtanke

Tusind tak for anmeldelsen.
Vi hjælper og rådgiver gerne i vores udvalg.

Spændende

Spændende, anderledes udvalg af bæredygtige vine. Lynhurtig levering lige til døren. Kan varmt anbefales.

28. März 2022

Antwort von Vin med Omtanke

Tusind tak - kvalitetsvine og service betyder meget for os.
Velbekomme.

Bare god vin 😃

20. Oktober 2021

Antwort von Vin med Omtanke

Tusind tak og velbekomme :-)
Vi har fokus på europæiske vine og bobler af høj kvalitet (tilmed til gode priser).
Heldigvis har vi mere på lager af kvalitetsvine :-)

Lækre kvalitetsvine

Lækre kvalitetsvine til skarpe priser - kan varmt anbefales.

6. Juni 2021

Antwort von Vin med Omtanke

Hej Sanne. Tak for anmeldelsen - vi er glade for, at I kan lide vores "bæredygtige" vine fra EU. Vi leverer gerne igen og velbekomme. M.v.h. Michael

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr