NatureCell Denmark Bewertungen 504

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne giver mig en ekstrem følelse af velplejet og balanceret hud . Olien er mit ‘ drug ‘ hver morgen og aften, fantastisk at smøre på og trænger ind i huden - og så smøre dag / nat cremen o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem web shop, hurtig levering fantastiske produkter. Rense gel, olie, dag og natcreme. 5 stjerner efter en hel dag føles huden stadig smidig og behagelig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Efter reklamation... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefonisk tilbagemelding på et konkret spørgsmål jeg havde sendt. Dette virker stærkt og overbevisende, når man får et rigtigt menneske i røret.

1. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de første danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sælge og markedsføre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gældende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet målrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gældende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles på GMP-certificerede faciliteter efter høje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spørgsmål til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. Læs mere om NatureCell På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg
 NatureCell

1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Overfølsom

Desværre tåler min sarte hud ikke dagcremen. Første dag føltes huden opstrammet og med mindre rødme, men i løbet af de næste dage blev den voldsomt ru og tør. Prøvede så at smøre cremen på kun den ene arm, som efter to dage begyndte at skælle. Nu arbejder jeg stadig på at udbedre de opståede skader og tør på ingen måde fortsætte med cremen, som var en satsning mod atopisk hud. Kunne have ønsket mig en vareprøve…

14. August 2025

Antwort von NatureCell Denmark

Vi kan desværre ikke finde dig som kunde hos os, men vil meget gerne hjælpe dig videre.

Kontakt os på hello@naturecell.com eller 40 55 00 42 med dit kundenummer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er fantastiske produkter der har…

Det er fantastiske produkter der har hjulpet min hud til at stabiliserer sig🙏🏻 de er klart blevet en del af mine faste rutiner !

23. Juli 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱

Hvor er det dejligt at høre, at vores produkter er blevet en fast del af dine rutiner, og at du oplever glæde og effekt af dem.

Det betyder meget for os at få sådan en feedback.

Tak for du gav dig tid til at anmelde os.

Skønne hilsner fra

God oplevelse👍

21. Juli 2025

Kære Charlotte,

Af hjertet tak for dine 5 stjerner og skønt du har en god oplevelse med os.

Tak for du giver dig tid at anmelde os.

Skønne hilsner fra
Team NatureCell

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt produkterne i en måneds tid

Har brugt produkterne i en måneds tid, og er yderst tilfreds.

Hej Tina,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med produkterne.

Og tak fordi du vælger at købe dansk!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Utrolig lækre produkter🤩 og hurtig…

Utrolig lækre produkter🤩 og hurtig levering.

Eneste minus er at lågene ikke holder særlig godt - mine er allerede revnet

11. Juli 2025

Hej Tine,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med produkterne og leveringen. Vi stræber altid efter at blive bedre, så vi vil meget gerne høre, hvad der kunne have gjort din oplevelse endnu bedre.

Havde købt en sampak

Havde købt en sampak, kunne så ikke få pumpen til at virke, skrev derefter til jer, herefter blev jeg ringet op og fik en kyndig vejledning i hvordan jeg skulle få pumpen i gang

9. Juli 2025

Kære Gitte,
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med pumpen, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Vi beklager endnu engang bøvlet.
Hvis du har spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kvalitet

Dejligt dufter godt, huden bliver dejlig blød. Vil købe det igen

31. Juli 2025

Kære Vivi
Tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder alt for os at du giver dig tid at dele din oplevelse. TAK.
Vi glæder os til at se dig igen, og har du spørgsmål, må du endelig kontakte os.
Skønne hilsner Team NatureCell 🌱

Super dejlige produkter

Super dejlige produkter. Bruger dem hver dag i ansigt og på hals.

Kære Ulla,
Tusind tak for at give os 5 Stjerner, det betyder så meget for os, at du sætter tid af til at anmelde os. Tak for du støtter vores firma.
De skønneste hilsner

Kære Anne,
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med produktet, og det betyder meget for os at høre, at det lever op til dine forventninger.
Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering - og fantastiske produkter👌

Kære Anne,
Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og produkter. Det betyder meget for os at høre, at vi har leveret en god oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre blev min solskade på hånden…

Desværre blev min solskade på hånden værre, blev eksem lignende udslæt, er stoppet med at bruge olien og håndcremen

Hej Bente,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den ønskede effekt af produkterne.

Da vi er et hudplejebrand og ikke tilbyder medicinske behandlinger, kan vi desværre ikke garantere specifikke resultater, som forbedring af solskader.

CBD er generelt mildt og godt tolereret af de fleste, men der er ganske få, der ikke tåler det.

Hvis du har haft en reaktion, kan det være, at du ikke har reageret godt på CBD eller på en af de øvrige ingredienser.

Vi har heldigvis mange kunder, der har haft positive oplevelser med vores produkter, og vi opfordrer til at læse om andres erfaringer i vores kundecases eller på Trustpilot.

Vi ved, at forbedringer kan tage tid, og vi er altid her for at
hjælpe, hvis du ønsker en snak om, hvordan du bedst plejer din hud.

Solskader i ansigtet.

Jeg har solskader i ansigtet. Min datter havde læst om jeres produkt. Har brugt det nu en måneds tid, og synes min hud er blevet blødere og finere. Solskaderne er også formindsket. Jeg er meget glad for jeg tog beslutning om at købe olien.
Venlig hilsen Bodil Pedersen.

20. Juni 2025

Hej Bodil,
Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter, og at din hud føles blødere og finere. Det betyder meget for os, at du er glad for dit valg af olie.
Tak fordi du deler din oplevelse – vi ønsker dig alt det bedste på din hudplejerejse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og venlig kundeservice.

Rigtig god og venlig kundeservice.
Jeg havde et par spørgsmål i forhold til brug af produkterne og jeg fik hurtig, venlig og brugbar vejledning.
Pumpen virkede desværre ikke på det ene produkt, dette blev der også hurtigt og meget hjælpsomt vendt tilbage omkring.
Lækre produkter i flot emballage :)

19. Juni 2025

Antwort von NatureCell Denmark

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og produkter.

Det betyder meget for os at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og vi sammen fik løst det med pumpen. Vi beklager den lige skulle have lidt hjælp.

Vi sætter også stor pris på din feedback om emballagen og produkterne.

Hvis du har flere spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os!

Jeg fik heftig udslet

Jeg fik heftig udslet - så det er ikke for mig 🤷🏻‍♀️

13. Juni 2025

Kære Ditte,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din reaktion. Det er meget få kunder, vi ser, der ikke tåler CBD eller de æteriske olier, men vi forstår, at naturprodukter ikke altid passer til alle. Vi skriver altid ingredienserne på vores produkter, så du kan tjekke, hvis der er noget, du ikke tåler.
Vi håber, du finder noget, der fungerer bedre for dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker og effektiv olie og…

Virkelig lækker og effektiv olie og creme. Jeg er positivt overrasket

10. Juni 2025

Hej Annette,

Hvor dejligt at høre, at du er positivt overrasket over både olien og cremen!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med produkterne, og at de lever op til dine forventninger.

TAK for 5 stjerner - det betyder alt for os.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi sætter stor pris på det!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske dejlige produkter der er…

Fantastiske dejlige produkter der er gode for min hud og de små solskader jeg har.

Kære Ruth,
Hvor er det skønt at høre, at vores produkter har haft en positiv effekt på din hud og solskader! Vi er glade for, at de lever op til dine forventninger.
Tak for de 5 stjerner – det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har ikke andet at sige end ❤️ invester i…

Har ikke andet at sige end ❤️ invester i dig selv PRØV naturecell et par mrd .

Kære Elin,
Tusind tak for dine 5 stjerner, og dine hjerter og anbefalinger.
Det betyder meget for vores virksomhed og andre kunder.
Skønne hilsner Lizbeth / NatureCell

Alt tip top i orden

Alt tip top i orden. Skønne produkter og super service.

Hej Christina,
Af hjertet TAK for din flotte anmeldelse og 5 stjerner! Det betyder meget for os og andre kunder.
Skønneste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min brune lever plet i tindingen er…

Min brune lever plet i tindingen er bleget meget på kun 1½ måned

6. Juli 2025

Kære Pernille,
Hvor er det dejligt at høre, at du har set forbedringer på din leverplet allerede efter 1½ måned! Vi er glade for, at vores produkter har haft en positiv effekt.
Tak for de 5 stjerner – det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare så lækre produkter

Det er bare så lækre produkter - kommet for at blive hos mig...

12. Juni 2025

Hej Karin,
Det betyder meget for os at høre, at du er så glad for produkterne! Vi er glade for, at du vil blive hos os, og vi ser frem til at fortsætte med at pleje din hud.
Tak for de 5 stjerner!
Team NatureCell 🌱

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr