Produkterne giver mig en ekstrem følelse af velplejet og balanceret hud . Olien er mit ‘ drug ‘ hver morgen og aften, fantastisk at smøre på og trænger ind i huden - og så smøre dag / nat cremen o... Mehr ansehen
Nem web shop, hurtig levering fantastiske produkter. Rense gel, olie, dag og natcreme. 5 stjerner efter en hel dag føles huden stadig smidig og behagelig
Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Efter reklamation... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Telefonisk tilbagemelding på et konkret spørgsmål jeg havde sendt. Dette virker stærkt og overbevisende, når man får et rigtigt menneske i røret.
Vom Unternehmen geschrieben
Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de første danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sælge og markedsføre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gældende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet målrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gældende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles på GMP-certificerede faciliteter efter høje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spørgsmål til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. Læs mere om NatureCell På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg NatureCell
Lille Nyhavn 10, 2. tv, 8660, Skanderborg, Dänemark
- 4055 0042
- hello@naturecell.dk
- naturecell.dk
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækre produkter
Lækre produkter. God service, brugbar og tydelig produkt information, samt hurtig
levering.
Jeg har næsten alle produkterne og er…
Jeg har næsten alle produkterne og er meget glad for dem allesammen men især for CBD olien og håndcremen. Det virker så godt. Man kan vel godt sige, at jeg er blevet lidt afhængig af dem. De er med overalt.

Antwort von NatureCell Denmark
Altid supersøde og gode, specielle produkter
Altid supersød kundeservice når man har spørgsmål på mail og gode produkter, især olien.
Vær opmærksom på at fx håndcreme og fodcreme indeholder parfume, hvilket ikke er listet i ingredienslisten på hjemmesiden :-)
Godt pointsystem. Har handlet der flere gange og fortsætter i fremtiden :-)

Antwort von NatureCell Denmark
Jeg har været glad for deres produkter
Jeg har været glad for deres produkter. Jeg er særligt glad for deres Cleansing Gel. Jeg bruger den selv som en fast del af min rutine i badet, hvor den altid giver en dejlig blød hud. Skønt at den både renser og føles som en lille hverdags-luksus. Sætter også stor pris på, at produkterne indeholder naturlige og økologiske ingredienser.

Antwort von NatureCell Denmark
Syntes ikke det har gjort nogen som…
Syntes ikke det har gjort nogen som helst forskel på min hud i ansigtet havde fået nogle røde prikker ved siden af min mund 5-6 stykker på den ene side og en 4-5 stykker på den anden side…. Havde håbet de var blevet mindre, men de er uforandrede. Jeg er skuffet.. har brugt cremen både dag og nat som anbefalet.

Antwort von NatureCell Denmark
Jeg har været glad for både dagcremen…
Jeg har været glad for både dagcremen og gelen. Kan klart anbefales!

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter. Flot flot service.
Et produkt var længe undervejs, der kom en sms med forklaring og undskyldning.
Er man i tvivl om et produkt, så er der altid hjælp at hente pr. tlf. el sms .Altid hurtigt og kompetent svar.
Kan varmt anbefale at handle hos Naturecell.
MVH Annie

Antwort von NatureCell Denmark
Når jeg giver fuld stjerner er det…
Når jeg giver fuld stjerner er det fordi jeg er fuldt ud tilfreds og har jeg noget andet at sige gør jeg det men nå jeg er tilfreds og stjernene viser det bruger jeg ikke mere tid på det alt jeg køber over nettet vil have feed back jeg vil kun have tid til det og jeg har brug for tid til andre ting også Tro mig jeg skal nok skrive hvis der er grund til det
Foreløbig er jeg fuldstændig tilfreds
mvh Liselotte ørsted

Antwort von NatureCell Denmark
Det er bare en dejlig crem.jeg bruger…
Det er bare en dejlig crem.jeg bruger den fordi den er go jeg hade ikke noget med huden den er bare skøn

Effekt af CBD olie 👌
Jeg har duppet med cbd olie 2-4 gang på en tør suspekt plet i ansigtet, som nu næsten er væk efter 3 uger. Jeg har fået en henvisning fra egen læge til obs begyndende hudcancer om 14 dage 🤗 bedste hilsner Mette Lyngholm

Fuldstændig fantastiske produkter
Fuldstændig fantastiske produkter
Fantastisk service
Jeg har prøvet deres fodcreme og må sige wow
Mine fødder er blevet så fine efter de har været plaget af tørre flader og revner
Kan kun anbefale at handle der 👏🏻👏🏻❤️❤️

Antwort von NatureCell Denmark
Jeg har meget glæde af at bruge jeres…
Jeg har meget glæde af at bruge jeres ansigtscreme, dag og nat samt den unikke CBD olie. Min hud elsker den og jeg ser store forandringer. Små udslet, tør hud og knopper forsvinder vupti, efter et par dages brug af olien.

Antwort von NatureCell Denmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.