Jag köpte en Ekens-säng med Tempflex bäddmadrass och fick den levererad inom den utlovade tiden. Hela processen fungerade väldigt smidigt från start till leverans. Jag vill särskilt lyfta Carina som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Köpte dubbelsäng (Hilding), i oktober till nyintroduktionspris med sängavel i matchande tyg. Top notch service vad gäller allt såsom bemötande, komptens, pris, val av säng, hemkörning, etc. Vi har e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Carina gav fantastisk service! Utgick efter mina behov och hittade lösningar som passade mig perfekt! Ett svårt köp blev enkelt. Kan varmt rekommendera och kommer självklart tillbaka!
Unternehmen hat geantwortet
Är du en skeptisk person som har svårt att ta beslut eftersom det alltid känns som att det finns ett bättre alternativ? Strunta i det och lyssna på Carina. Jag var skeptisk ända fram till första... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Extremt bra service och go personal. Hjälpte mig att hitta en perfekt säng!
Numera sover jag som på moln. Sovkoncept Bromma uppfyller alla förväntningar som man har som kund. Perfekt hjälp av sängproffset Carina att välja rätt säng och madrass. Toppservice och jättetrevligt bemötande. Om ni ska köpa en kvalitetssäng är detta butiken av toppklass.
Jag köpte säng i butiken på backaplan och fick bästa hjälp och service av Lennart Sinettä. Han kan sitt jobb och lägger tid och tålamod på kunden. Kan starkt rekommendera! Kommer att handla där igen då jag uppskattar god service.
Supernöjd över min nya säng ännu en toppen säng från sovkoncept i Bromma. Toppen säljare Carina levererar igen! Ska beställa ännu en inom snar framtid till min son. Bästa säljaren Carina är så professionell som vet exakt vad för säng och madrass en person med värk i kroppen behöver för att få den bästa sömnen. De kan vara stolta över en sån personal med rätt kunskap och med rätt personlighet som gör hela upplevelsen till något minnesvärt.
Var inne i butiken i backaplan och köpte säng. Väldigt nöjd med sängen och bemötandet ja fick. Jättenöjd med säljaren Henrik. Ni förtjänar 5 stjärnor!
Var inne på Sovkoncept i Bromma och dit går jag aldrig in igen, otrevlig säljare som var väldigt okunnig , ljög om garanti tiden, vi visste innan garanti tiden just på en vara som vi pratat med kollegor från samma kedja med i en annan ort. Alla deras sängar har 15 års garanti och inte fem år ! Som denna säljare sa när vi berätta att sängen vi köpt nu inte håller måttet. Istället ljög han om att garantin var slut och att det var bäst att vi köper ny säng och ville att vi skulle prov ligga i nya sängar . Han har tydligen röngensyn för så fort jag la mig i sängen så sa han att det såg bra ut i ryggen. La jag mig på rygg sa han att jag skulle sluta se så stel ut, otrolig oprofessionell kille runt 40 år som bara ville sälja på saker!!
Proffsigt bemötande och kunnig personal! Hemleveransen smidig och allt på plats. Väldigt nöjd med vår nya säng. Rekommenderas.
Väldigt bra och proffsigt bemötande. Fick hjälp med alla frågor och tid för att hitta rätt säng.
Grym service!!! Fokuserar på behov och inte att sälja in dyraste sängen. Mycket nöjd 😊
Fantastisk kunnig och hjälpsam personal, är supernöjd med både bemötande och sängen
Otroligt proffsigt bemötande och tålmodig personal som lotsade mig genom mitt sängköp! Snabb leverans, sängen sattes ihop hemma hos mig där jag ville ha den och allt skräp och kartong togs med av leverantören. Jag rekommenderar sovkoncept å det varmaste! Trevligt, proffesionellt och personligt bemötande och snabb leverans!
Sk*t företag. Beställde en kontinentalsäng inkl sänggavel. Fick fel sänggavel . Ringde butiken där jag beställde sängen, fick dåligt bemötande, olika bortförklaringar, ingen ny sänggavel, ingen kompensation eller rätt till återköp 🤬 Detta i Luleå
Säljaren var inte alls intresserad av att sälja någon säng åt mig, en ensam ung tjej. Han hade andra kunder i butiken före mig, ett par, så väntade snällt på min tur. Såg också ut som att de skulle avrunda. I kassan står de sedan och pratar i ca 20min, skojjar om allt annat än det relevanta med sängen, trots att han ser att jag väntar. Inser sedan, efter 35minuters total väntan, att butiken stänger på 10min (kl. 18.00) så går förbi kassan, då frågar han om jag har någon "snabb fråga". Mycket oseriöst. De förlorade precis chansen att sälja en säng. Gick till kungsängen vägg i vägg istället och insåg att jag skulle gått ditt från första början!
Blev lurad av dem att köpa en Talalay viking bäddmadrass och den kostar ca 15000kr när jag efter två månader inte är nöjd pga att den bildar gropar och innehållet i madrassen förflyttar sig så accepterar dem inte en reklamation trotts att jag bevisat på tre olika sätt att de e fel på madrassen. Är inte alls nöjd! Och ni ska jag betala av den a madrass via kredit när jag inte har användningar av den, kommer också inte ha råd att köpa en ny på ett tag och de skiter Sovkoncept totalt i! Rekommendera inte någon att köpa något därifrån!
En stor Eloge till Sovkoncept på Backaplan i Göteborg. Stort utbud, och en så trevlig och kunnig försäljare, som gjorde sitt bästa för att finna rätt säng, ställbar tlll min mor som har spinal stenos. Tack för alla goda råd. Sängen är perfekt för min mor och hon är så nöjd. Tack för ditt engagemang! Vid leverans så tog de med hennes gamla säng och madrass,vilket var perfekt för oss. Tack !!!
Hade en försäljare på Backaplans butik vid namn Lennart han var trevlig och lade ner mycket tid för att vi skulle hitta rätt säng (hämtade madrasser, bytte ut m.m) och pga tiden han lade ner och mycket bra kund bemötande så lämnar jag detta betyg.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.