Jag har varit på Naprapatlandslaget i Kalmar hos en Naprapat som heter Benshi med akuta smärtor i ländrygg och höfter. Han är mycket duktig, lugn, förklarande, noga och mycket kompetent. Han erbju... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag kom akut till Benshi med svåra smärtor runt höger skuldra & axel/nacke, trots att det är en fortgående process kände jag skillnad och lättnad efter första besöket och blev så väl bemött och lyssna... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hade problem med ryggen. Sandra hjälpte mig på samma dag att få tillbaka rörligheten, otroligt nog försvann smärtan. Sandra är otroligt lyhörd och förstod direkt vad som behövde göras. Jag känner mi... Mehr ansehen
Har besökt Naprapatlandslaget i Kalmar många gånger och alltid fått förstklassigt bemötande och behandling. Just nu går jag hos Naprapat Benshi och blir stadigt bättre i min värk i rygg och höfter. Kä... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Torsåsgatan 1, 392 39, Kalmar, Oxhagen, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Det var en en behandling som hjälpte mig och man märkte att Benshi var mycket rutinerad.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Fint bemötande av Benshi och härligt med lite humor. Han är så duktig!!

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Trygg och kunnig personal med ett trevligt bemötande .

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Trevlig personal som känns väldigt kunnig och seriös.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Jag fick ett bra och professionellt bemötande och en ordentlig genomgång av mina problem. Nu återstår att se om träningsprogrammet jag fick hjälper.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Väldigt proffesionellt bemötande och kunnig personal

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Får alltid bra hjälp och jätte trevlig bemötande.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Mina knän är gör inte ont längre tack vare Benshi. Fick väldigt bra tips och schema för återhämtning. Bra bemötande.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Bra bemötande, professionell, kunnig, pedagogisk o respektfull En av de bästa naprapaten som jag har träffat. Och träffat har jag många på grund av mina skador

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Relevant och effektiv behandling för mitt problem. Trevligt tillmötesgående

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Väldigt bra bemötande, förklarar vad som kommer att göras och ger ut tipps på övningar som kommer stärka.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Naprapaten var väldigt grundlig och gick igenom kroppen. Förklarade bra kring mina problem.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Blev väldigt väl bemött och fick hjälp, och har blivit mycket bättre.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Ett otroligt bemötande som hjälpte mig, lugnade mig och gav ett proffsigt bemötande som skapade trygghet då det kan vara lite nervöst att just justera/knäcka i en kropp som gör ont.

Antwort von Naprapatlandslaget - Kalmar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.