En hyggelig restaurant med lækker mad
En hyggelig restaurant med lækker mad, og sød betjening. Lidt besværligt med madbestilling via tlf. men alt i alt en skøn aften
God betjening maden enten var det meget stærkt ellers smagte det ikke af noget en skuffende oplevelse I forhold til billeder og videoer på nettet
Jeg må istemme mig koret af dårlige oplevelser 🙈
For lang ventetid på maden, for dårlig og slet ingen kundeservice af tjenerne.
29 kr. for en 0.5 l vand, man kunne gå ind ved siden af og købe til en tier.
Havde været god kundeservice hvis man kunne købe 1 l. Vand fra hanen til 25.
Sushien var ok, men det varme mad smagte dårligt, rejerne var kolde og desserten kom førend al det varme. Det var lidt blæst.
Det er også sidste gang jeg spiser der. Vi var to timer om det, mod normalt en time. Det er ikke et ok niveau.
Da jeg betalte blev jeg spurgt om jeg syntes maden smagte godt og der sagde jeg at det varme var rædselsfuldt og tilføjer at det havde de nok hørt før, hvor tjeneren siger at det havde de bestemt ikke.
Men så kan jeg jo anbefale dem at læse med her på trustpilot.
Virkelig dårlig service. Tjenerne kommer ikke ned til bordene. Helt fra starten skal man selv rejse sig og henvende sig i baren for at bestille sine drikkevare. Maden skal bestilles via en bestillingsseddel. Sedlen skulle vi be om 4 gange og måtte så til sidst også hente den selv. De efterfølgende bestillingssedler kunne de heller ikke finde ud af, at komme til bordet med og når vi havde udfyldt sedlen kom de heller ikke for, at hente den. Dårlig oplevelse i det hele taget. Maden var ikke imponerende og vi kommer helt sikkert ikke tilbage. Kan bestemt ikke anbefales :-(
Vi vender ikke tilbage hertil. Det tog hele 40 minutter, før vi overhovedet fik vores drikkevarer, og endnu længere før tjeneren tog imod vores første bestilling. Gæster, der ankom 40 minutter efter os, blev både betjent og fik deres drikkevarer før os. Først efter 1 time og 30 minutter fik vi vores første servering af mad. 1 time og 30 minutter!! Ved nabobordet kom gæsterne 20 minutter efter os, men de nåede både at spise, betale og forlade stedet, før vi overhovedet fik mad. Vi fik godt nok drikkevarerne gratis, hvilket var det mindste, man kunne gøre – men 1 time og 30 minutters ventetid er simpelthen uacceptabelt. Aldrig igen. Vi var lige ved at forlade stedet til sidst. Sushi var okay, intet at råbe hurra over. Ikke 1 time og 30 minutters ventetid værd.
Rullerne var desværre alt alt for store, så man bliver alt for hurtig mæt og ikke kan nå at prøve så meget andet.
Maden smagte godt og servicen var god.
Første gang på Nagomi og absolut ikke sidste gang.
Hyggelig stemning god service og fantastisk mad.
Rigtig rigtig god Sushi med mange gode nye og forskellige varianter.
Vi var 11 afsted på mors dag, men ingen problem med tiden så det kan man kun anbefale.
Det var åbenbart nødvendigt at lave maden om 3 gange for det var spiseligt.
Ikke særlig rar ejer af restauranten, kender vist ik til kundeservice og specielt ik efter ikke spiselige sushi.
Flot restaurant og søde unge piger i restauranten men ellers er der ik meget godt at sige om det sted.
Kan ik anbefale det, desværre.
Det smager rigtig godt god service og en flot og hyg lige restaurant
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.