MyWoods Copenhagen Bewertungen 66

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice - hurtig levering. Fik tilsendt den smukkeste bluse og et personligt håndskrevet kort. Blusen passe desværre ikke mig så den måtte sendes retur. Fik hurtig mine penge ret... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice - hurtig levering. Fik den fineste bluse tilsendt med et personligt håndskrevet kort. Blusen kunne jeg desværre ikke passe som måtte retur. Lige så hurtig en returnering og p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig webshop med et skønt udvalg. Jeg bestilte forleden hos MyWoods Copenhagen, og processen var perfekt fra start til slut. Min ordre blev hurtigt behandlet, og jeg modtog min pakke lyn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik fantastisk god betjening i forbindelse med at min pakke ike kom som lovet, det viste sig st det var GLS skyld så det kunne MyWood ike gøre for men de hjalp med at finde pakken . De gjorde rigtig m... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Eksklusiv websshop etableret i 2019 af Dorte Kirkelund. MyWoods Copenhagen har fokus på sofistikeret, tidløst design til kvinder – altid i højeste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af primært danske mærker, fra de meget kendte til de lidt mere “hemmelige”. Alle styles er håndplukkede og sammensat med henblik på at ramme noget nyskabende, men samtidig klassisk, til moderne og stilbevidste kvinder i alle aldre.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Lækkert udvalg

Så hurtig levering og lækkert udvalg på webshoppen. En personlig hilsen med - tak.
Vil handle på MyWoods igen.

25. März 2026

Antwort von MyWoods Copenhagen

Tusind mange TAK 🌷 Hvor er det bare dejligt at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, nem bestilling og personligt kort medfulgte. Super fint!

26. Februar 2026

Antwort von MyWoods Copenhagen

Hvor er det dejligt at høre 🌸 Tusind mange TAK. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang 🌸

God pris

God pris, flot indpakning, sød hilsen, god levering....dejligt at købe hos jer.

17. Januar 2026

Antwort von MyWoods Copenhagen

Tusind Tak, så dejligt at høre 🌸 Håber vi kan hjælpe dig en anden gang.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg købte en APOF t shirt og den levede fuldstændig op til mine forventninger.
Jeg modtog mit køb et par dage efter køb og alt er gået som smurt.
Tak for en virkelig fin webshop.

2. Dezember 2025

Hvor dejligt at høre 🩷 Tusind TAK 🩷

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forkert info på hjemmesiden og ingen hjælp

Svar på svar:
Enhver reklamation til Sissel Edelbo afviser de med at det er kundens egen skyld - tjek selv deres anmeldelser
Det er nemt at påstå at den er vasket forkert. De har ikke vasketestet lige min kjole eller det stof den er syet i, hvem siger at der ikke er en fejl i stoffet.
Det er dem der har bevisbyrden - men jeg gider ikke slås mere, synes det er dårlig service uanset!

I skriver selv på jeres hjemmeside at kjolen kan maskinvaskes 30 grader skåne
Det kommenterer du ikke på - det skriver I på flere af kjolerne fra Sissel E

Jeg købte en kjole fra sissel edelbo - efter første håndvask er den sorte farve blevet “forvasket”
Jeg får besked om at jeg må have vasket forkert….
Jeg kan læse på anmeldelser af Sissel Edelbo at de altid afviser reklamationer og siger at det er kunden

På myWoods egen hjemmesider skriver de faktisk under info om kjolen, at den må maskinvaskes , hvilken er forkert…. Denne fejl har jeg set på flere SE kjoler, der skal håndvaskes men i følge mywood altså gerne må vaskes på 30 grader skåne i maskine.

13. Oktober 2025

Kære Maria.
Vi synes at det er rigtigt arveligt og ufair at du anmelder os her med en stjerne, når vi har gjort alt for at hjælpe dig.
Din reklamation er blevet afvist af Sissel Edelbo fordi den er vasket forkert. Man skal altid følge vaskeanvisningen der står i tøjet.
Sissel Edelbo skrev til dig:
Vi har vasketestet denne kjole, og andre varer med dette stof mange gange. Den skal håndvaskes i koldt vand som der står i vaskemærket. Vi har aldrig set dette før. Hvis dette var normen, så alle vores solgte kjoler jo ud som vedlagte billeder.
Mvh. Dorte/MyWoods Copenhagen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, håndskrevet kort og perfekt vare! Fem stjerner og de varmeste anbefalinger!

8. September 2025

Tusind mange gange TAK Pernille 🙏🏻💜

God oplevelse

Første gang jeg handler hos MyWoods Copenhagen, men ikke den sidste. Modtog hurtigt min pakke, som var fint pakket ind og med en lille håndskrevet besked.

13. August 2025

Mange mange tak 🌸 Hvor er det bare så skønt at høre 🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig hurtigt levering og alt var…

Utrolig hurtigt levering og alt var pakket så fint. En følelse af at de går op i kundeservice selv når man handler online. Mine største anbefalinger herfra! 🌟🌟🌟

6. August 2025

Mange mange TAK 🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig forsendelse og god…

Super hurtig forsendelse og god service! Forsendelse m lille kort og candy gav den ekstra særlige oplevelse når man bestiller igennem en webshop!

13. Juni 2025

Tusind mange TAK 🌸

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - hurtig levering.
Fik tilsendt den smukkeste bluse og et personligt håndskrevet kort.
Blusen passe desværre ikke mig så den måtte sendes retur.
Fik hurtig mine penge retur på kontoen.
Kan kun varmt anbefale at handle hos
MyWoods Copenhagen.
Jeg kommer helt sikkert tilbage :)

30. Mai 2025

Antwort von MyWoods Copenhagen

Tusind mange mange TAK 🥰 Hvor er det dejligt at høre. Glæder mig til at hjælpe dig en anden gang 🥰

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - hurtig levering.
Lige så hurtig en returnering og pengene retur på min konto. Jeg kan kun varmt anbefale at handle hos MyWoods Copenhagen. Jeg kommer selv tilbage igen :)

30. Mai 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr