My tyres online Bewertungen 4

2.6

1. Reifenhandel

Same-day fitting is available on a selection of tyres in Telford. We offer vehicle tyres from big-brand manufacturers, including Pirelli, Michelin, Bridgestone, Churchill, Point S, Goodyear, Hankook, Falken, Dunlop and many more. We stock a wide range of tyres for cars, vans and 4x4s to suit your driving needs and budget. it’s as easy as click and fit with no upfront payment! Why buy tyres online? Easy booking system – Just enter your registration or enter your tyre sizes, select the tyres to suits your budget and select a fitting date that works for you. No upfront payment is required, you pay at the branch. Big savings – We are committed to offering competitive online tyre prices for our customers Appointments available 5-days-a-week. Exclusive tyre offers for online customers. Many of our promotions and deals are not available in-centre. Huge range of over 1,000 tyres in stock from leading brands including Michelin, Pirelli, Continental and Goodyear. There are certain Brands that come with a lifetime guarantee and free RAC roadside assistance. We offer a no quibble tyre guarantee & money back guarantee if you’re not happy within 30 days.

2.6

Mangelhaft

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Wish I had read these reviews before…

Wish I had read these reviews before ordering tyres from them. Lots of confusing messages about delivery status. Two weeks later no tyres and a cancelled order (by them) after taking my money so I'm going to have to chase that up. 5 stars for taking your money 0 stars for supplying tyres. They should not be in business.

11. März 2026

Awful if I could give zero stars i…

Awful if I could give zero stars i would no update misleading delivery dates instant credit card charges. Only upside nice German lady who is clearly used to cancelling orders. Only use them if you are desperate.

17. März 2026

order arrived incomplete terrible company

not worth 1 star,order arrived incomplete , told to contact delivery company who took 2 weeks of stalling before admitting they lost item ,and said contact my my tyres to raise complaint, all this was stressful as no human to speak too just bods and 30min phone calls that never get answered

28. Januar 2026

Terrible Company

Terrible Company! Tina was severely not helpful purchased tyre 7th July & online said delivered on 12th, I had to cancel mot as tyre still not arrived. Delivery meant to rake 2-4 days & on phoning the company Tina told me it was delivered after a long time on hold Tina returns to inform me what I already know it’s not delivered & will be delivered on 18th.

14. Juli 2025