Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt rol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.
Vom Unternehmen geschrieben

Datavägen 14A, 436 32, Askim, Schweden
Jag har rest hela mitt liv och själv planerat mina resor. Men att ta stöd av MyPlanet gav en extra dimension, som verkligen blev tydligt hur bra detta är under själva resan.
Man kan tror att detta är väldigt dyrt, men efter att ha jämfört priser på resor, utflykter och boende så är det möjligtvis nån procent mer i pengar, men istället får man garanti på kvalité. Vi fick också se och uppleva saker vi själva aldrig hade hittat. Tryggheten att ha en livlina om saker och ting blir fel är oerhört trevligt och framförallt känns det som om jag hittat hem. Så nöjd med Emilie i Göteborg och Megan på plats i Australien.. jag kommer tillbaka nästa resa!

Antwort von MyPlanet Resor
Emelie har varit otroligt hjälpsam, kommit med egna förslag och gjort allt för att möta våra önskemål

Antwort von MyPlanet Resor
Vi var nöjda med den resa My Planet gjorde åt oss.

Antwort von MyPlanet Resor
Åkt med my planet många gånger och har alltid varit nöjd.

Antwort von MyPlanet Resor
Bra planering utifrån våra önskemål. Service under resan från koordinator fungerade utmärkt och gav en känsla av trygghet. Bra val av logi, aktiviteter och tips på särskilt intressant att se och uppleva. Vår resa innebar många byte av omgivningar och aktiviteter under nästan en månad där allt fungerade utmärkt. Supernöjd med både vår resa och My Planet.

Antwort von MyPlanet Resor
Hela upplägget med rundturen i Kalifornien samt till Las Vegas och Grand Canyon var fantastisk, hade en bra bil bl a, vilket vi uppskattar. Kanon att alla hotell var förbokade. Fick mycket bra tips från My Planet. Trevliga utflykter. Resan kunde inte vara bättre för oss, vi är ett pensionärspar som kanske behöver lite extra hjälp.

Antwort von MyPlanet Resor
Bra kommunikation med säljare. Snabb återkoppling och lyhördhet i dialog

Antwort von MyPlanet Resor
Efter att ha anmält intresse via hemsidan kontaktade Roderick oss på en nolltid. Han var otroligt proffsig, lyhörd och hjälpsam under hela processen och tog fram klockrena upplägg för oss baserat på våra behov. I slutendan valde vi att boka vårt eget upplägg på egen hand, men baserat på vår erfarenhet av My Planet kan jag säga att vi gärna vänder oss till dem igen i framtiden. Stort tack, Rod!
Jag och min fru har fått hjälp av My Planet att skräddarsy en resa till Australien för några år sedan och nu i september-oktober -23 till södra Afrika och vi är mer än nöjda. Båda resorna var fantastiska med personlig tillgänglig och god information inför och även under resorna. Vid nya lite längre resor i framtiden kommer vi definitivt att använda My Planet igen. Högsta betyg till er på My Planet från oss!
Peter Åkesson, Kalmar
Vår reseplanerare Emelie F. var väldigt lyhörd för våra önskemål och skapade en fantastisk resa till Indien för oss. En resa att minnas länge. Väldigt bra representanter på plats som såg till att allt flöt på smidigt.
Bra kunskap om resemålen av vår
kontaktperson Fredrik P. Snabb dialog
för att komma fram till en reseplan.
Mycket kunnig och trevlig säljare, Fredrik som effektivt tog fram en bra resplan.

Antwort von MyPlanet Resor
Har lyssnat på våra önskemål och gjort ett bra planering

Antwort von MyPlanet Resor
Med hjälp av sakkunnig och service minded säljare har vi förhoppningsvis fått till en resa som kommer att uppfylla våra förväntningar på kommande och beställd resa.

Antwort von MyPlanet Resor
Trevlig personal, snabb återkoppling och anpassade efter önskemål. Hjälpte till när plan plötsligt blev inställda.
Bra respons och kunnig medarbetare .
Resan är inte genomförd ännu så för tidigt att uttala sig om resultatet.
Saknade detaljerad sammanställning av kostnader.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.