Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og utrolig god service - der er tjek på det må jeg sige. Jeg kludrede selv i min ordre og kom til at trykke 2 par bukser (skulle kun bruge 1 par :-) - sendte en mail - og i løbet af en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For det første er kvaliteten på tøjet super lækkert og passe godt i pas formen, hvis man har spøgersmål bliver de besvaret rigtigt hurtigt som også er rigtigt dejligt. min pakke kom efter kun to dag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig modtaget en pakke så hurtigt før, den blev sendt mandag eftermiddag og kom allerede mandag morgen. Har købt en bodystocking i farven camel, og stoffet er så lækkert og blødt. Langt fra sid... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Et modeunivers, der skal inspirere og underholde; med et mix af tidens trends og vores egne styles.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og utrolig god service

Fremragende og utrolig god service - der er tjek på det må jeg sige.
Jeg kludrede selv i min ordre og kom til at trykke 2 par bukser (skulle kun bruge 1 par :-) - sendte en mail - og i løbet af en halv time - var min ordre ændret og dagen efter var beløbet, jeg havde betalt for meget, returneret til min konto. Tak for den gode service - jeg vil bestemt handle her igen.

11. Januar 2021

Så god oplevelse 🌙

MyCPH er simpelthen så skøn en side!! De har så pænt tøj i god kvalitet og rart materiale. Desuden venter man kun få dage, og oftest kun én enkelt dag efter indleveringen af varen 🕊
Selma er så sød og dygtig 🤎

16. Dezember 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik kun leveret én del af et todelt sæt

Købte en vare, hvor alle billeder på hjemmesiden viste, at det var to dele, men fik kun leveret én del. Ved nærmere undersøgelse var det tydligt, at jeg faktisk kun havde købt denne ene del, men der burde nok have været bare ét billede, der viste denne ene del selvstændigt.

16. Dezember 2020

Så lækker kvalitet!

Lavede en pre-ordre på sweatsættet, fik det leveret dagen efter at det blev sendt! Derudover er det, det blødeste, jeg nogensinde har haft på.
Kundeservicen var også helt i top, da jeg skulle forhøre mig om størrelser.

10. November 2020

mega god kvalitet

mega god kvalitet, hurtig levering og mega god service

7. November 2020

Hej Mathilde

Jeg er så glad for at du kan lide tøjet og den hurtige levering! ❤️

Selma //MYCPH

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækkert tøj og god service!

Virkelig lækkert tøj! Oven i er der en enormt super god kundeservice, og hurtig levering. Havde allerede min pakke dagen efter :D

5. November 2020

Hej Nadja

Hvor er det godt at høre!! Og tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtigt meget for mig 🌼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fine produkter og helt igennem fantastisk kundeservice! Wauw siger jeg bare!😍

4. November 2020

Hej Annie

Hvor er det skønt at høre! Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er så glad for at du er tilfreds med løsningen vi kom frem til. Det er det vigtigste for mig 🌼🌼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køb længe! For så meget for pengene

Købte et af de populære joggingsæt og er total forelsket! Dejlig kvalitet samr rigtig god og hurtig service! 😍

2. November 2020

Hej Philine

Ihh hvor er det skønt at høre!! Det er så dejligt at du er så vild med det😍 Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner!

fantastik servise

For det første er kvaliteten på tøjet super lækkert og passe godt i pas formen, hvis man har spøgersmål bliver de besvaret rigtigt hurtigt som også er rigtigt dejligt. min pakke kom efter kun to dage.

1. November 2020

Hej Signe

Hvor er det dejligt at høre, tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du handlede hos mig! Det betyder så meget 🌼

Kæmpe anbefaling!

Super god kvalitet! Elsker elsker elsker deres produkter, så en kæmpe anbefaling her fra! Ud over det, er forsendelsen super hurtig.

29. Oktober 2020

Hej Fiona

Tusind tak for din fine anmeldelse! Den varmer rigtig meget - jeg er så glad for at du er tilfreds 🌼🌼

Selma // MYCPH

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr