Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BLUFF!! Beställde halsmasker som jag fick hem och de var värdelösa! Man skulle sova med dem och man ska vara glad om de satt 20 minuter på halsen. Enligt sidan har de 30 dagars nöjd kund garanti så ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning för dessa ansiksmasker. En halvtimme efter att jag satt på masken var den snustorr och det började kännas obehagligt. Googlade lite snabbt och inser att jag blivit lurad av falsk marknadsförin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detta skulle egentligen vara en varningstrisngel eller kors över döskalle !! Andvände collagen deep mask och vaknade på natten med svullnad där masken suttit, hade tagit av den efter 3 timmar innan j... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påstår att dom har förbetalda retursedlar men jag har fått 3 stycken som inte fungerar utan fick betala returen själv. Nu får jag inget svar på huruvida dom mottagit returen eller ej utan frågan bara... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Großhändler für Kosmetikprodukte
  2. Kosmetikproduktanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

MyClearSkin® Vi följer alltid den allra senaste forskningen och metoderna inom hudvård och skönhetsvård. Utifrån vår yrkeserfarenhet och kompetens erbjuder vi bara de bästa och säkraste verktygen.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blåmärken i hela huvudet och väldigt…

Blåmärken i hela huvudet och väldigt drygt bemötande från kundtjänst. Hela min hy skadad och vågar ej gå ut. Folk kommer tro att jag blivit misshandlad. Pengarna tillbaka var det enda jag begärde. Men nej... kommer gå vidare med det här!

20. Januar 2020

Antwort von Myclearskin

Vi fick till oss att du hade testat din maskin och fått en del blåmärken efter behandlingen. Vad tråkigt att du haft en negativ upplevelse. Huden är ett levande organ som reagerar olika från person till person, till och med från dag till dag på samma person. Blåmärken kan uppstå då det är en vakuumsug som går över ansiktet och suger ut orenheter och smuts ur porerna.

Uruselt

Uruselt, fungerar inte alls som de skulle.. trots att vi följt instruktioner till punkt å pricka.. sen väldigt drygt bemötande när man har synpunkter och undrar saker.. rekommenderas inte!

Antwort von Myclearskin

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med produkten och vi beklagar att du blivit bemött dåligt! Detta är givetvis inte OK och vi kommer givetvis ta upp detta internt.

Vi önskar alltid att förbättras och tar gärna emot feedback, maila gärna oss på sale@myclearskin.se vad det är som du är missnöjd med så skall vi kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supertack

Snabb och bra service, trots julstress

Antwort von Myclearskin

Vad skönt och kul att höra att du upplever vår service som snabb och bra! Vi strävar alltid att leverera produkterna i tid och besvara er kunder så snabbt som möjligt! :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tog tyvärr lång tid för leverans

Tog tyvärr lång tid för leverans. Och produkten är svårmanövrerad (fick blåmärke och nu en färgförändring på näsan)

Antwort von Myclearskin

Vi beklagar att din leverans tog längre tid än vad den skulle och vad tråkigt att du haft en negativ upplevelse och att du fått en del blåmärken efter behandlingen.

Om du har några fler frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att kontakta oss via mail sale@myclearskin.se så kan vi hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Händer inget speciellt

Händer inget speciellt, upplevs lite fräschare i hyn bara.

Antwort von Myclearskin

som fungerar för just dig.

För bästa resultat så är det viktigt att man innan man börjar öppnar upp porerna så de blir elastiska. Ta ett varmt bad eller luta dig över en kastrull med uppvärmt vatten och ha en handduk över huvudet. På så sätt blir huden mer mottaglig och du kommer få bättre resultat. Bäst resultat får du om du upprepar behandlingen löpande 1 – 3 gånger i veckan men var alltid noga att lyssna på din hud och inte gå på för hårt. Viktigt också att man under behandlingen har maskinen konstant i rörelse. Om du har några fler frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att kontakta oss.

Dålig

Dålig, suger inte ur något, sämst, köp inte!

Antwort von Myclearskin

Vad tråkigt att höra att du upplever att produkten inte fungerar.

Vi kan inte garantera något resultat och lovar inte heller något i vår kommunikation. Huden är ett levande organ som reagerar olika från person till person, till och med från dag till dag på samma person. Det är exakt samma sak med salongsbehandlingar, du kan aldrig veta vad som fungerar för just dig.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr