Mybarfurniture Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är jättenöjda med vår fina bardisk som vi använder som köksö. Vår öppna planlösning tillåter inte en "vanlig" köksö men Memphis är perfekt, bra men hjulen som gör den smidigt flyttbar. Och förvarin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontakt med Niklas via mail och telefon. Alltid snabba svar vilket uppskattas. Vi bokade visning i visningslokalen i Göteborg. Möblerna såg otroligt fina ut allihop, vi valde till slut Brooklyn med s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans och en bra produkt som imponerar på vänner och bekanta. Lite tung som gjorde den svår att få in, men lätt att flytta. Dock låter den (klirrar från glasen) så fort man stöter emot. Ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt rekommendera den här butiken. Allt var perfekt. Möbeln levde upp till beskrivningen med råge. Snabba svar på frågor samt dialog. Bra uppdatering på ordnarna. Snabb leverans och b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Gastronomiemöbel

Vom Unternehmen geschrieben

MyBarfurniture säljer barskåp och tillbehör för både hemmabruk och företag. Barskåpen är designade i Sverige och 100 % handgjorda.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina möbler och fint bemötande

Kontakt med Niklas via mail och telefon.
Alltid snabba svar vilket uppskattas. Vi bokade visning i visningslokalen i Göteborg. Möblerna såg otroligt fina ut allihop, vi valde till slut Brooklyn med sockel. Möbeln passade perfekt. Marmorskivan var trasig vid leverans men det hanterades snyggt av företaget.

2. August 2025

Antwort von Mybarfurniture

Tack Johan för fint omdöme :-)
Kul höra du är nöjd med både service och kvalitet på skåpet

Snabb

Snabb, smidig leverans och jättefin möbel

14. August 2025

Antwort von Mybarfurniture

Tack Stefan för fint omdöme :-)

Köpte ett Queens

Köpte ett Queens, fantastiskt fin möbel. Extremt gedigen (väger 70-80kg!) och får resten av möblerna hemma att se billiga ut. Väldigt mycket fina reaktioner när vänner och bekanta sett det.

Väldigt bra kundservice, de vill verkligen vill se till att du är nöjd med ditt köp. Fick svar på mail även under helgen.

Enda som lämnar något att önska är leveransen. Fick välja leveransdag, men när den blev försenad så levererades den skoningslöst dagen efter utan varken info eller chans att få planera om. Behövde vända hem igen från jobbet när jag 8:00 fick ett sms med "Levereras idag, säkerställ att den tas emot". Ingen kommunikation alls mellan "försenad, vi hör av oss" och "var hemma, helst för tio minuter sen", med andra ord.
Hade även önskat att den levererats ända in i lägenheten, 80kg på en pall är rätt tungt att hantera utan palldragare även om föraren var snäll och tog den in till trapphuset åtminstone.
Men allt det ligger på leverantören.

Kort sagt:
My bar furniture: 7/5
Dachser: 2,5/5

22. Juli 2025

Antwort von Mybarfurniture

Tack Simon för ett fint omdöme :-)
Tråkigt dock göra kommunikation med trp bolaget funkade så dåligt ,

Bra service

Har bestilt barmøbel som skulle vært levert i begynnelsen av mai. Har dessverre ikke fått levert varen som avtalt.

Det viste seg at transportøren har gjort feil. Det tok litt tid å finne ut av, men butikken ryddet opp i alt. Setter pris på at kundeservice er til stedet når man trenger den.

2. Mai 2025

Antwort von Mybarfurniture

Vi är hemskt ledsna du inte fått din drinkvagn . Du ( eller någon annan )
har signat på att den är mottagen 9 maj , om det inte är du som mottagit vagnen så måste postnord utreda vem som tagit emot den . Detta har vi förklarat för dig på mail . Dom har några veckor på sig göra utredning så vi får ersättning .
Tills PostNords utredning är klar kan vi tyvärr inte återbetala .
Gällande att du fick tullfaktura så va det felaktigt gjort från transport bolaget . Detta har jag förklarat för dig . Du ska ha fått en kredit faktura / återbet på detta .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bought a great piece of furniture

Bought a great piece of furniture. Very happy with the purchase. And the firm was always very quick to reply to any queries

26. Mai 2025

Antwort von Mybarfurniture

Thx Dan for good review :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I just bought a bar from you and while…

The cabinets are of great quality and very impressive design. The owner is very attentive and would highly recommend interacting with him at the moment of purchase to clarify any potential issues with the orders. You will not regret getting this product!

25. März 2025

Antwort von Mybarfurniture

Tack Mario, hoppas din brooklyn kommer skänka dig mycket nöje och glädje i framtiden:-)

Trevligt bemötande, bra kvalite

Bra information vid försening av leverans och bra kvalité på barskåpet
som levererades. Uppfyllde våra förväntningar.

6. März 2025

Antwort von Mybarfurniture

Hej Mats, Tack för ditt fina omdöme:-)

Seriöst men strulig leverans

Produkten motsvarade förväntningarna, leveranstiden var däremot extremt lång (nästan 3 månader försenad). Positivt med personlig kontakt som berättade om förseningarna. När det väl var dags för leverans var det med kort varsel.

Så bra produkt, bra bemötande men väldigt strulig leverans.

3. März 2025

Antwort von Mybarfurniture

Hej Tobias, ja vi hade precis bytt transport leverantör som tyvärr inte hade bra koll på att avisera mm. Om du vill handla ngt i framtiden så behöver du inte oroa dig för leverans strul , vi arbetar numera med Dacher, schenker och dhl och det funkar toppen. Kul höra att du annars va nöjd med service och kvalitet.

Utmärkt service, rekommendation

Mkt bra möbel och uppföljande möte där man lyssnade av kundens upplevelse!

Seriöst och jag kan verkligen rekommendera Mybarfurniture!

3. März 2025

Antwort von Mybarfurniture

Kul höra du är nöjd med möbeln och service, Tack Peter för ett fint omdöme:-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr