Musthavestore Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoe kan het zijn dat als je op je site zet “voor 15:00 besteld de volgende dag in huis” dar als je na 15:00 besteld het een week duurt en nergens reactie op krijgt wanneer het pakketje verzonden/bezor... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft hard gespaard voor haar bikini, maar na hem een middag te hebben gedragen waren de elastieken die door het topje geweven zitten al kapot. Hier een foto van gemaakt en gemaild, maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De gebruikte foto’s zijn bedrieglijk! Ik heb iets besteld in sweaterstof en er werd iets geleverd dat grof gebreid was. Toen ik dit meldde mocht ik het niet terugsturen omdat er dan vermeld werd da... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op zondag een bestelling geplaatst. Automatische mail ontvangen dat ze achter de schermen het pakketje aan het klaarmaken zijn. Op de website staat "morgen al in huis". Vervolgens niets meer gehoord... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Jouw favoriete Fashion Webshop & Boutique!

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne ervaring

Echt lang niet meer zo’n fijne ervaring gehad bij een webshop. Bestelling gedaan, ondanks drukte werd het snel verzonden en had ik het de dag daarna in huis. Een item moest terug en ook dit ging makkelijk. Ik kreeg super snel mijn geld terug. Eigenlijk precies zoals het bij iedere webshop zou moeten zijn maar in de werkelijkheid niet zo is. Musthavestore komt haar belofte na en is echt mijn first choice geworden als het gaat om bestellen.

12. August 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn review

Ik had gister besteld en vandaag al binnen! Hele mooie kwaliteit en goed geholpen!!🙂

12. August 2021

Onbetrouwbaar

Deze webshop claimt “voor 16:00 uur besteld = morgen in huis”. Daar hoef je niet van uit te gaan. Na meerdere berichten en mails gestuurd te hebben, kreeg ik eindelijk een reactie dat DHL wat vertraging zou hebben in hun systeem. Toevallig, want op dat moment was mijn pakket opeens wél aangemeld bij DHL. Dat maak je mij dan niet meer wijs natuurlijk. Over het product zelf ben ik wel erg tevreden.

Tevens heeft de eigenaresse een heleboel instagram volgers gekocht om zo als een grote, professionele webshop te ogen. 21.000 “volgers” en maar 100 likes op een foto? Niet intrappen dus. Oja, reacties die minder positief zijn worden daar meteen verwijderd.

8. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kapotte bikini bij aankomst; geen antwoord

Sturen een bikini op waarvan het broekje kapot uit de verpakking komt.
Beweren dan dat het gebruiks schade is😇. Daarna geven ze gewoon geen antwoord meer. Geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn; alleen mail. Krijg dus ook geen nieuw broekje, laat staan geld terug.
Schandalig! Onbetrouwbaar bedrijf

25. Juli 2021

Erg slechte ervaring

Erg slechte ervaring. Bikini valt echt superklein, maar kan niet retour gedaan worden. Onder het artikel staat niet goed geld terug. Nou mooi niet dus. Staat in de kleine letters van het retourbeleid.Eens maar nooit weer!!!

16. Juli 2021

Heel slecht

Heel slecht! Mijn bikini broekje kwam kapot aan en na 3 dagen geven ze reactie dat ze hebben gekeken of er iets aan mankeert… dit is ook niet te maken en ze willen geen geld terug geven of een nieuw broekje opsturen. Slechte zaak

16. Juli 2021

Zwemkleding wordt niet teruggenomen

Je kan gekochte bikini's niet retourneren. Hier wordt geen melding van gemaakt vóór de aankoop. Achteraf wordt er naar de kleine letters verwezen. Ranzige praktijk. In het hele bestelproces wordt de suggestie gewekt dat retourneren gewoon kan.
NB - de hygiene strips zaten er nog gewoon op.

8. Juli 2021

Nike vintage blauw Musthavestore

Hier ook de Nike vintage blauw besteld, in april!
2x gemaild met het verzoek te annuleren, maar steeds werd gezegd dat ze binnenkort komen. Beloftes alom.
Inderdaad, afgelopen week hebben we ze ontvangen...het is half juni... Wat moeten we nu met een Sweater!
Ik wil deze dus retourneren, maar dat mag om de een of andere reden niet. Dit geldt alleen voor zogenaamde merkkleding, zie ik. Dit is in strijd met het herroepingsrecht!! Je mag normale kleding niet uitsluiten, tenzij maatwerk!

Ik ga hier dus werk van maken! Ik wil de truien retourneren...

Ook is het verhandelen van namaakkleding verboden, dit zal ik ook uitzoeken!

Terugnemen was handiger geweest!

Kortom, waardeloze webshop!!

18. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering veelste laat, daarna radio stilte

Begin april heb ik voor de verjaardag van een tweeling twee Licht blauwe Nike sweaters besteld. De levering liet op zich wachten en na een paar weken heb ik contact met ze opgenomen. Ik kreeg netjes een mailtje dat het om een pre order ging en dat ze afhankelijk zijn van de levering van de leverancier, kan gebeuren. Maar nu twee maanden later nog geen sweaters, geen mailtje met de voortgang van mijn order complete radio stilte. Na nog een mailtje die deze keer niet wordt beantwoord. Heb ik een DM via hun Instagram profiel verstuurd, weer geen antwoord. En mijn comment onder de desbetreffende trui, die blijkbaar andere wel ontvangen is verwijderd. Niks bestellen, en al helemaal niet als je het aan twee kinderen belooft die zijn nu uiteindelijk het meest teleurgesteld.

7. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling niet ontvangen !

Ik heb begin april een bestelling geplaatst waarvan 2 truien en 1 topje. Het gaat ook om de vintage sweater van nike , waarvan ze zeggen dat die binnen een week elke keer binnen komt. Ik heb nog steeds mijn bestelling niet !!! Ik wil of mijn overige bestelling ontvangen + de terugbetaling van de Nike trui nu of terugbetaling dit is echt belachelijk . Ik wacht dus al ruim 2 maanden op mijn bestelling en op de mail wordt 9/10 keer niet gereageerd...

5. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In de eerste week van april heeft mijn…

In de eerste week van april heeft mijn vriend voor mijn verjaardag een blauwe vintage trui van Nike voor mij besteld. Hier stond een levertijd van 3 weken aangegeven. Het is inmiddels nog steeds niet onderweg en ik vind het belachelijk. Wij hebben beide al een aantal keer gemaild en op insta berichten verstuurd, maar hier krijgen we alleen te horen dat het inderdaad wat langer duurt. Wij hebben inmiddels gevraagd om de bestelling te annuleren en hier wordt geen reactie op gegeven. Na een paar keer mailen nog steeds niks gehoord! We zijn er nu echt klaar mee en we willen ons geld gewoon terug. Bestel niks hier!!! Het zijn echt oplichters!!

26. Mai 2021
Musthavestore-Logo

Antwort von Musthavestore

Beste Denice, wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad! In verband met de Covid periode is het drukker dan normaal, waardoor we helaas pas later op je mail kunnen antwoorden. Wij balen ook enorm van het feit dat de leverancier hun afspraken niet nakomt. Helaas zijn wij afhankelijk van dit bedrijf die de sweaters voor ons produceren.. We bieden daarom uiteraard de optie om je bestelling te annuleren! We hebben inmiddels je bestelling geannuleerd en het totaalbedrag teruggestort op rekening. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, dan kan je ons altijd een berichtje sturen! 💗

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet houden aan levertijd, mijn klacht negeren

Ik had 4-4-2021 een trui in een pre-order besteld. Dit zou eind april geleverd worden. Ik heb contact gehad waarbij ze mij vertelden dat het in de week van Koningsdag (week 17) verzonden zou worden. Het is morgen ondertussen al week 19. Ik mag mijn order niet annuleren. Wij hadden contact via hun Instagram account en heb mijn frustratie via deze weg ook kennis gemaakt. Ik kan via een leesbewijs zien dat ze mijn berichten wel lezen, maar ik zie geen reactie tegemoet. Mocht je een kledingstuk op een andere site zien, zou ik zeker aanraden om het daar te kopen en dus niet via musthavestore. Slechte klantenservice..! TOEVOEGING: Na aanleiding van deze review kreeg ik ineens antwoord en kon alles “zonder problemen” geannuleerd worden. Terwijl het eerder expliciet werd gezegd dat dit niet kon. Jammer dat het zo veel moeite en frustratie kost. Ik koop nooit meer iets via deze site.

9. Mai 2021
Musthavestore-Logo

Antwort von Musthavestore

Beste Amy, wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad! In de covid-periode kan het wat langer duren voordat je antwoord ontvangt op je e-mail. We hebben inmiddels de bestelling geannuleerd en het totaalbedrag is teruggestort op rekening! Stuur ons gerust een berichtje als je nog een vraag hebt, we helpen je natuurlijk graag! 💗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr