Virkeligt flot sten som vi ønskede med et rigtig god pris samt service. Stenen blev sat op lige tiden som aftalt. Rigtig god service og venlige personer.
Das sagen Bewerter
Hej jeg hedder saziye Jeg skulle bestille gravsten til min fars begravelse Plads Da jeg kom til at skrive forkert et bogstav af min fars efternavn hvor de er meget hjælpsomme med at hjælpe mig meget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og service
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde ærligt talt forventet, at det ville være en mere kompliceret proces at bestille en gravsten, men det viste sig at være overraskende nemt via hjemmesiden. Kort efter bestillingen ble... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Muslimske Gravsten er en pioner indenfor stenhuggerbranchen, der specialiserer sig i fremstilling af muslimske gravsten. Vi er stolte af at være det første firma i Danmark, der leverer denne niche service til den muslimske befolkning på tværs af hele landet. Vi forstår vigtigheden af at ære og mindes dine kære på en passende og respektfuld måde. Derfor står vores team klar til at tilbyde en service, der garanterer kvalitetsprodukter skræddersyet til dine specifikke ønsker og behov. Hos os er kvalitetshåndværk, et bredt udvalg af sten og respekt for individuelle ønsker hjørnestenene i vores service. Vi er dedikerede til at levere en sømløs oplevelse fra første kontakt, valg af sten, design og til sidst placering af gravstenen.
Kontaktinformationen
Kastaniehøjvej 25, Silkeborg, 8600, Dänemark
- +45 31 88 58 40
- kontakt@muslimskegravstend.k
- muslimskegravsten.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Stort udvalg og hurtig levering
God service og god vejledning til hele bestilling forløbet.

Antwort von Muslimske Gravsten
Det var rigtigt godt og fantastisk…
Det var rigtigt godt og fantastisk arbejde og kvalitet i toppen vi er full tilfreds med prisen og kvalitet.

Top professionelle og seriøse
Kæmpe stor anbefaling herfra
Pris. Kvalitet. Samtale og ikke mindst empati og forståelse for en svær tid for familien.
Resultatet var smukt og de hjalp med alt fra fra og finde rette sten/text. til kørsel, samt påsætning af gravsten.
Min varmeste anbefaling herfra fra familien masri

Antwort von Muslimske Gravsten
Jeg er meget tilfreds med deres arbejde…
Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og service

Antwort von Muslimske Gravsten
Mega forstående og virkelig nem proces…
Mega forstående og virkelig nem proces virkelig et godt sted og vil helt klart anbefale det fordi ⭐️
Stod nemlig helt alene med det hele og de var der til at hjælpe mig da jeg selv er ung og ikke havde forstand på tingene det er jeg endelig taknemmelig for

Imødekommende
Imødekommende, lydhør, hurtig og respektfuld.

Antwort von Muslimske Gravsten
Meget venlig og imødekommende ejer
Meget venlig og imødekommende ejer , rigtig dygtig og havde gode råd om den gravsten man skulle vælge .
Jeg kan kun anbefale .
Daniel Ivanovic

Professionel og medfølende service
Assalamu alaykum
Virkelig professionel samt medfølende service. Man får en sans af at arbejdet ikke blot gøres for pengene men for at hjælpe en så vidt som muligt. Tusind tak til Samer især som virkelig gav en særklasse service og hjalp til når beslutningerne blev svære og kom med professionel rådgivning. Jeg håber i forstår når jeg siger, at jeg håber jeg aldrig skal bruge jer igen, men jeg vil altid anbefale dem.
Må Allah give jer barakah for jeres enestående service, inshallah. Min familie og jeg udtrykker vores dybeste taknemmelighed for den hurtige og saglige hjælp.
Jazakallah kheyr

Fantastisk service
Fantastisk service
Jeg er meget tilfreds med muslimskegravsten, de var hjælpsomme og forstående hele vejen igennem. Gravstenen blev leveret og opsat hurtigt og flot, og alt blev håndteret efter aftale for forarbejde af gravstenen.
Kan klart anbefales

Godt håndværk
Godt håndværk
Flink og hjælpsom
Tager først betaling efter stenen er opført og alt er på plads

Antwort von Muslimske Gravsten
God kommunikation og fantastisk…
God kommunikation og fantastisk service!! Kan klart anbefales!

Antwort von Muslimske Gravsten
God oplevelse og alt blev holdt til…
God oplevelse og alt blev holdt til tiden. Super god service og man var med i hele processen. Tak for hjælpen.👍

Antwort von Muslimske Gravsten
Rigtig god kommunikation hele vejen
Rigtig god kommunikation hele vejen. Jeg er enormt glad for at have brugt Muslimske Gravsten. De forstår hvad man har brug for.

Super god service
Super god service! Jeg blev hjulpet og vejledt rigtig godt igennem hele processen. Meget fleksibel og imødekommende. Stenet og gravsted blev meget flot og i rigtig god kvalitet. Mange anbefalinger herfra. Tusind tak for det hele!

Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, meget god til guide og hurtigt levring Mashallah må Allah belønne dig

Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, og hurtigt levering. Må Allah belønne dig

Service er tip top
Service er tip top. Kun ros herfra 💚
En anbefaling til alle der har brug for denne slags hjælp.

Antwort von Muslimske Gravsten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.