MuseUp | Wytwórnia i Dystrybucja Muzyczna Bewertungen

Unternehmensdetails

1. Musikverlag
  2. Vertriebsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

MuseUp to nowoczesna platforma dystrybucji muzyki stworzona dla artystów, wytwórni i managerów, którzy chcą mieć pełną kontrolę nad swoimi wydaniami, promocją i przychodami. Umożliwiamy publikowanie muzyki na największych platformach streamingowych, jednocześnie oferując rozbudowane narzędzia do zarządzania katalogiem, analizy wyników i rozwoju artystów. Naszym celem jest uproszczenie całego procesu wydawniczego oraz zapewnienie realnego wsparcia – zarówno technologicznego, jak i operacyjnego. Co oferuje MuseUp: Dystrybucję muzyki do platform streamingowych Własny branding wydawniczy Panel do zarządzania artystami i katalogiem Szczegółowe raporty i analitykę przychodów Narzędzia promocyjne (radio, playlisty, materiały marketingowe) System rozliczeń i wypłat Priorytetowy support dla aktywnych użytkowników Dla kogo jest MuseUp: niezależni artyści wytwórnie muzyczne managerowie i zespoły producenckie twórcy budujący własny katalog i markę MuseUp powstało z potrzeby stworzenia platformy, która działa szybko, transparentnie i rośnie razem z artystami. Stawiamy na jakość, kontrolę i realne wsparcie w rozwoju muzycznym.

Kontaktinformationen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Polecam gorąco MuseUp

Polecam gorąco MuseUp. Świetna współpraca. Bardzo jasne warunki i transparentna komunikacja. Wiedza i doświadczenie zespołu MuseUp są na wagę złota na każdym etapie mojej ścieżki muzycznej. Czuję się dobrze zaopiekowany jako artysta. Polecam

5. Februar 2026

Ślicznie dziękujemy !

Recenzja MuseUp

u tego dystrybutora bardzo łatwo ogarnac wydanie i ogolna dystrybucja muzyki. Przyjazny support i prosty w obsludze interfejs

27. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Podoba mi się w końcu polska

Podoba mi się w końcu znalazłem po Polsku
Może w końcu pododaje swoje piosenki
Bardzo się z tego powodu cieszę

7. Mai 2026

Antwort von MuseUp | Wytwórnia i Dystrybucja Muzyczna

Dziękujemy ślicznie za opinie. Trzymamy kciuki za przyszłe wydania. Pozdrawiamy Kuba !

Dobra firma

Dobra firma. Gładko sprawnie i przyjemnie.

6. Mai 2026

Dziękujemy ślicznie !

Świetny dystrybutor

Świetny dystrybutor. Pomaga na każdym etapie, wspiera i daje rady na start. Polecam w 100%

6. Mai 2026

Antwort von MuseUp | Wytwórnia i Dystrybucja Muzyczna

Ślicznie dziękujemy za opinie ! Pozdrawiamy serdecznie :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ogólnie to masa fajnych narzędzi…

Ogólnie to masa fajnych narzędzi marketingowych, szybka pomoc, wydania zgodnie z terminem. Nie ma do czego się doczepić :) Dzięki MuseUp moja nutka dostała się do dwóch lokalnych stacji radiowych - gdzie wcześniej nie chciał nikt grać 😅 Dodatkowy atut to pomoc przy wynikach na Spotify. Super, dla mnie git. Oby tak dalej bo wiadomo że na starcie zawsze super ale od dwóch miesięcy bardzo na plus.

27. April 2026

Antwort von MuseUp | Wytwórnia i Dystrybucja Muzyczna

Dziękujemy ślicznie za opinie :) Postaramy się trzymać tak dalej ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wydałam jeden kawałek na ten moment i…

Wydałam jeden kawałek na ten moment i moje oczekiwania zostały spełnione. Interfejs dobrze poukładany, support rewelacja - pisałam często w nocy i odpowiedź przychodziła średnio co 30 minut a za dnia kwestia kilka minut (Czat działa od 8:00 do 20:00 więc spoko że po godzinach też dostałem odpowiedź). Wydanie przeszło pomyślnie, miałem parę pytań bo jestem niedoświadczona ale wszystko perfekcyjnie wytłumaczone 🤗 Polecam dalej ! Pozdrawiam miłą Panią Paulinę z digitalu 😎

30. April 2026

Antwort von MuseUp | Wytwórnia i Dystrybucja Muzyczna

Pozdrawiamy również i dziękujemy pięknie za opinie :)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr