leveringsdatum was eerst 2 dagen na bestelling, maar is voortdurend opgeschoven naar een week later en nog niet toegekomen. Ik vertrek op een trekking met de fiets en had daarom toch een week op voor... Mehr ansehen
mtb-brakepads.nl Beetje specialistisch voor mensen die schijfremmen hebben op hun fiets en brakepads nodig hebben. Goede site en goedkope remblokken. Sturen het op in een envelop dus altijd makkel... Mehr ansehen
Ik heb hier al meerdere keren remblokken gekocht en reiniger. Snelle levering en altijd goede kwaliteit. Helaas was laatst de verpakking beschadigt, maar na dat ik dat gemeld heb ik kreeg ik direct ni... Mehr ansehen
Snelle levering, goed product voor een mooie prijs. Mtb brakepads heeft me zelf proactief benaderd met een kwaliteitsvraag en naderhand kreeg ik nog een presentje voor de gedane moeite. Had niet gehoe... Mehr ansehen
MTB-brakepads.nl de webshop voor al uw remblokken en remschijven voor alle grote merken als Shimano, Formula, Avid, Sram, Magura, Hayes en Hope.
Lindelaufer Gewande 11, 6367 AZ, Voerendaal, Niederlande
- 045 203 1043
- info@mtb -brakepads.nl
- mtb-brakepads.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
gekregen wat beloofd was.
Snelle en goede service plus goede…
Snelle en goede service plus goede qualiteit parts
Artikels zijn zoals beschreven
Artikels zijn zoals beschreven, levering was een beetje trager dan verwacht maar al bij al nog vrij snel
Alles zoals je kunt verwachten
Alles zoals je kunt verwachten. Top.
Snelle levering en een goede prijs…
Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding
Niets op aan te merken
Makkelijke website, snelle bestelling, snelle levering
Denken met je mee!
Werd netjes gebeld of ik zeker was van mijn bestelling. Er zat, voor een buitenstaander, een onlogica in.
verzending incompleet en traag
Op vrijdag besteld rond 16:00 uur.
Helaas pas bezorgd op dinsdag.
Bestelde remblokken voldoen prima.
bestelde borgpen helaas niet aanwezig in envelop.
Na 6 dagen nog steeds geen reactie op mijn mail vanuit MTB-brakepads. Volgende keer toch maar bij de collega een bestelling plaatsen......
[edit 26-05-2023]
nav mail/review alsnog de borgpen ontvangen en een extra kettingchecker

Antwort von Mtb-brakepads.nl
Snelle service
Snelle service, breed assortment en scherpe prijs
Prima en snel
Gewoon doen wat ze beloven.
Gelukt
Het waren maar twee schroefjes maar het kostte heel wat moeite om die te vinden. Dus blij dat het gelukt is.
Prijs/kwaliteit is goed en snel…
Prijs/kwaliteit is goed en snel geleverd!
Duidelijke website
Duidelijke website, eerlijke prijzen.
Snelle verzending en goede communicatie
Zoals eerdere bestelling netjes op tijd…
Zoals eerdere bestelling netjes op tijd in de brievenbus. Goede kwaliteit remblokken voor een redelijke prijs.
Snelle levering
Snelle levering. Duidelijke website. Onderdelen goed verpakt en passen perfect. Remvermogen prima, levensduur kan ik nog weinig zeggen.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, en niet duur,snelle levering
Remblokken beter dan originele