Mspa.dk Bewertungen 520

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er altid blevet mødt med hjælpsomhed og venlighed, både i telefonen, pr. mail og ved fysisk fremmøde i showroomet i Hedensted.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har gentagende gange skrevet til jer, men ingen reaktion eller svar overhovedet. Jeg har også henvendt mig på Facebook, - heller ingen reaktion.... Servicen kan man ikke klage over, for der er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores styreboks gik i stykker inden for garantiperioden under rengøring. Jeg fik det meldt ærligt ud og kom med forslag til, hvad jeg kunne gøre anderledes. Nogen siger, at med ærlighed kommer man læn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk service. Hjælper os med at løse problemet og er 100% ærlig omkring hvilket køb man skal gøre sig.

1. Garten-Spa

Vom Unternehmen geschrieben

Mspa er verdens førende producent af transportable/oppustelige udendørs spabade. Hos Mspa Danmark har vi ansvaret for at servicere det danske marked og yde service og support til alle Mspa-kunder, der har købt produktet i Danmark, enten direkte hos os eller hos en af vores danske samarbejdspartnere.

4.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi købte en mspa wifi mono til 6…

Vi købte en mspa wifi mono til 6 personer til 11.000 kr. Det holdte en sæson. Men hvis du er ok med at bruge 11.000 for et stykke plastik og en varmepumpe med wifi som holder 1-2 sæsoner, så virker det ok. Vores begyndte at gå op i limningen i selve bassinet og dele af plastikken faldt af på varmepumpen efter første sæson. Det hele blev sendt til lossepladsen, hvilket heller ikke er særligt miljøvenligt.

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min kontrolboks til min spa bad er gået…

Min kontrolboks til min spa bad er gået i stykker. Jeg lavede derfor en aftale med mspa om reparation, kommunikation har været fin, ind til jeg afleverede boksen i uge 30, jeg har nu flere gange mailet til mspa, for at høre hvad leveringstiden er på reparationen, men jeg får ikke længere svar retur fra dem.

22. August 2025

Fantastisk service

Fantastisk service - imponerende firma. Selvom spaen var defekt - modtog jeg en erstatning med det samme. Fungerer nu perfekt. Kan varmt anbefales! Og kundeservicen er fantastisk.

26. Juni 2025

Verdens firma

Har da altid fået så god og hurtig service før, vi har et spa der er et år gammel, en aften vi sidder i det bliver det utæt, jeg skriver en mail med billede af utætheden, dagen efter sender du en ny til, det er sgu service 🤩

11. August 2025

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice og hurtig levering. Produktet lever op til forventningerne.
Vi var desværre uheldige med at modtage et defekt låg, men Mspa sendte straks et nyt.
Kun positivt feedback herfra

30. Juli 2025

Carlton Mspa

Købte en ny Mspa 'Carlton' i 2024 og har passet den som man skal ! I år 2025 begynder den og taber luft, ingen huller som man kan finde ! Og efter flere henvendelser om ombytning til en ny efter garanti, hører man ikke mere ! SUPER dårlig ! Fik dog tilbudt og få en anden model hvor at jeg så selv skulle flytte dysser og pumper over i fra den gamle ! 🤯🤯 det kan man jo ikke BARE lige gører ! GARANTI ...HaHa .. de vil kun sælge ! 🤔😉

1. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt en Mspa Carlton i 2024.

Har købt en Mspa Carlton i 2024.
Spaen blev pakket ned i efteråret 2024.
Her i Sommer 2025 fyldte vi spaen op med vand.
2 dage efter kunne vi se at den tabte luft.
Der var ingen huller at se efter systematisk gennemgang.
Kontaktede Mspa, bad os tjekke luftventil, her kom heller ikke luft ud.
Mspa foreslog at vi kunne få en ny skal så vi selv kunne skifte vægge og slanger , dysser mv, da de ikke havde vores model,
Det kunne jeg se at de havde på deres hjemmeside.
Jeg skrev at jeg ikke var meget for selv at rode med så omfattende ting selv.
Jeg har intet hørt fra dem siden på trods af at jeg har skrevet flere gange.
Så det var 8000 kr lige ud af lommen

1. Juni 2025

Super lækker spabad

Bestilte vores nye spabad der blev leveret ret hurtigt efter.
Alt var nemt at sætte op og alt fungerer til vores fulde tilfredsstillelse.
Der er plads til at 2 voksne og en teen sagtens kan ligge helt ned i det.
Fuld valuta for pengene !

30. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når varen er bedre i virkeligheden end på nettet.

Super god oplevelse. Bestilte spaen lørdag og modtog den tirsdag ( perfekt service) Så nem at håndtere og jeg blev overrasket over hvor flot den fremstår end på billedet. Str. til 4 Pers. Er perfekt . Det eneste minus er at der ikke kan være vinglas i kopholderen ( men nok derfor det hedder kop holder) alt i alt god oplevelse .

30. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Går noget galt og skal repareres, så kan du ikke få kontakt!

Vi har købt en spabad. Pumpen er gået i stykker. Vi returnerer den første gang til reparation og for den retur. Efter godt 1 døgn og nyopfyldt Spa så melder pumpen samme fejl igen. Vi sender retur igen og nu kan vi slet ikke få kontakt hverken indenfor åbningstiderne på tlf. Og ingen svar på mails. Vi har sendt mails siden 23. Maj og nu er vi snart i slut juni.

23. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr