Manal Saleh Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele mooie sleutelhanger besteld en snel ontvangen. Met zorg gemaakt. Stukje steun aan Palestina maakt het extra speciaal.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Communicatie van bedrijf naar klant toe was snel en professioneel! Klantenservice en klantvriendelijkheid was top! Levering was snel! Product was netjes en mooi ingepakt. Het openen van het doos... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hier heb ik hele mooie sieraden gevonden, schappelijke prijzen en snelle service. Vooral haar Palestina & Hope lijn zijn prachtig! Keep it up!! ♡♡.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

1. Juweliergeschäft
  2. Schmuckdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

MS jewellery & accessories is your place where you can find the finest affordable jewellery on the internet. Don't forget to check our new brand MANAL SALEH®! MANAL SALEH® products are all handmade designer jewellery. We always provide gold-plated and silver products of high quality with new designs, creating the new era of jewellery. Modern life needs new jewellery designs. So, why being ordinary while you can be unique? Shine with extraordinary new designed jewellery and boost your gorgeous look. MS jewellery & accessories always appreciates your feedback! Don't hesitate to contact us, so we can improve our services and products.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prachtige sieraden

Vooral haar Palestina & Hope lijn zijn prachtig! Keep it up!! ♡♡.

4. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een ketting besteld en wilde…

Ik had een ketting besteld en wilde hier nog iets over weten. Mijn vraag werd snel beantwoord. Verder snel en goed afgehandeld.

3. April 2025

Antwort von Manal Saleh

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview! We zijn ontzettend blij om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Jouw steun betekent veel voor ons team. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ❤️

Prachtige armband

Prachtige armband! Snelle verzending en super service. Zeker een aanrader!

16. März 2025

Hartelijk dank ❤️ Geniet ervan 🍉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een Tiny bracelet from Self-love…

Ik heb een Tiny bracelet from Self-love set besteld. Het is mooie bracelet en betaalbaar. De levering was binnen 2 werkdagen. Bij uitpakken kreeg ik een een mooie box geleverd. Verder heb ik leuke extra stickers voor mijn dochter gekregen. Al met al een super tevreden klant en een voor iedereen een aanrader.

4. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Mooi om te horen! Dankjewel voor je beoordeling 😊

Tevreden met Product en Kwaliteit

Ik ben erg tevreden en de kwaliteit is uitstekend en het product voldoet aan al mijn verwachtingen. Alles werd goed verpakt en de levering was snel en probleemloos. Ik ben blij met mijn aankoop.

1. Dezember 2024

Dankjewel voor je bestelling en de beoordeling Ifra! 😊

Betrouwbaar

Goede communicatie, betrouwbare webshop.

17. November 2024

Dank u wel Joanna ❤️❤️

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen, handgemaakt, chique verpakt en hele vriendelijke service.

26. August 2024

Dank u wel Daan ❤️

Lovely Earrings

Love my Palestine-themed earrings and wear them proudly. Thank you to Manal for personally reaching out when there was a shipping issue (not their fault) and for the free extra watermelon charm!

1. Juni 2024

Graag gedaan ❤️❤️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb twee paar oorbellen voor mijn…

Ik heb twee paar oorbellen voor mijn vriendin gekocht; koefieje en Palestijnse vlag. Het ontwerp van de oorbellen en de tekening is heel erg mooi en de oorbellen komen vrij nauwkeurig overeen met de beschrijvingen en de foto's. Een ding vond ik niet goed en had ik niet verwacht is dat de tekening is een afdruk aan een kant van de oorbellen en spiegelt zich door. Dit ziet er een beetje cheap uit.

14. Juni 2024

Antwort von Manal Saleh

Dank u wel Mhmad! We waarderen uw deelname van uw mening. De producten zijn verbeterd 👍 Onze cliënten tevredenheid is heel belangrijk voor ons.

Lovely

I ordered the watermelon necklace and an armchain, it is absolutely lovely and packaged with care!

14. Juni 2024

Dank u wel. Geniet ervan ❤️

Bertrouwbaar en professioneel bedrijf

Communicatie van bedrijf naar klant toe was snel en professioneel!
Klantenservice en klantvriendelijkheid was top!
Levering was snel!
Product was netjes en mooi ingepakt. Het openen van het doosje was een cadeautje an sich.
Ze hebben een permanente klant aan mij overgehouden! Chapeau!👏🏼

13. Mai 2024

U bent altijd welkom ❤️ Geniet van uw sieraden

Aanrader!

Snelle levering. Met veel liefde en zorgvuldigheid waren de handgemaakte sieraden ingepakt. Top!

25. Mai 2024

Antwort von Manal Saleh

Dank u wel voor uw deelname 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent communication over the order…

Excellent communication over the order and really beautiful pieces delivered with a handwritten note and charm. Will buy from here again!

25. Mai 2024

Antwort von Manal Saleh

Thank you for sharing your experience ❤️ We hope we will always be better than expected 😍

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr