Onbeleefde discriminerende man/…
Onbeleefde discriminerende man/ tandarts.
Uiterst onproffesioneel, heeft op sociaal vlak en empatisch zero begrip en bij aanvang van het gesprek vraag ik of ik cash moet betalen en hij zegt JA! Ik zeg hoeveel ongeveer? Hij antwoord dan , u heeft precies financieel moeilijk dan raad ik u aan elders te gaan want bij mij kunt u niet terrecht in dat geval ..... en haakt in.
1. Hij kent ZERO van mijn sociale of financïele situatie, het was een praktische vraag
2. Onbeschoft hoe hij invult en dan precies enkel de hogere klasse mensen wilt ontvangen.
3. Afleggen zonder geldige reden is zwaar onproffecioneel.
4. Hij had enkel 5 sterren reviews wat vreemd was, wellicht klopt daar iets niet, zeker als je na zo'n eerste contact zo behandeld word telefonisch.
5. Ik heb een review in het Engels geschreven en ook daar krijg ik een treurig/ onbeleefde reactie terug wat niet hoort.
CONCLUSIE: dDeze man doet zijn werk niet om de mensen te helpen maar puur voor het financïele aspect! Bovenop krijg ik een bod antwoord terug.
Meg alle respect voor die tandarts, ik heb veel empathie, geduld en vriendelijkheid getoond maar hij haakt zo plots in dat ik deze ten zeerste afkeur!