Mrretrodesign Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik behandlet 2 lænestole og skamler i sort læder. Stolene var dårligt vedligeholdt og var meget varierende i udseendet. Stolene blev afhentet og en pris for renovering aftalt. Vi modtog efter 8 dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så et par Mogens Hansen sofaer til en fornuftig brugtpris - havde lidt korrespondance frem og tilbage med Morten for nærmere oplysninger om deres 'historie'. Levering næste dag(!) - og ikke mindst v... Mehr ansehen

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik behandlet 2 lænestole og skamler i…

Stolene blev afhentet og en pris for renovering aftalt.
Vi modtog efter 8 dage stolene retur i total nyt udseende, langt bedre end forventet. Samtidig blev vi orienteret om fortsat vedligeholdelse. Vi takker for en behagelig professionel behandling.

19. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aftalen var hurtig i “hus”

Aftalen var hurtig i “hus”, når vi aftalte tidspunkt blev det overholdt til punkt og prikke. Straksafregning var perfekt, vi havde pengene, inden Morten forlod os igen. Kan anbefales.

24. Januar 2026

Super god service

Super god service, skrev lørdag, blev ringet op med det samme. Meget flink og imødekommende. Sofa leveret allerede mandag. Bedre service fås ikke.

15. Dezember 2025

Super flotte møbler

Skulle hjælpe en ældre dame med at købe en lænestol. Morten havde præcis den hun ønskede sig . Mogens Hansen stolen var rigtig flot og velplejet. En hurtig handel og stolen blev leveret en halv time efter . Super god service og flotte møbler 👍👍😃kan klart anbefales

1. September 2025

Service udover det sædvanlige

Konceptet med at købe brugt i topkvalitet, er en fantastisk ide. Og når servicen samtidigt er udover det sædvanlige, ja så kan det ikke gøres bedre.
Jeg har købt en 3 pers. sofa og aftalt at den skulle leveres på 3. sal i en ældre lejlighed uden elevator, i midtbyen i Aarhus C.
Morten mødte op med 2 hjælpere på aftalt tid og fik sofaen helt op til lejligheden. Sofaen kunne ikke komme ind, men efter at fordøren til lejligheden plus en gangdør blev løftet af, kom sofaen ind.
Dørene er kommet på igen, Morten og hjælperne er kørt og jeg sidder i min nye sofa.
Jeg er mega tilfreds. De bedste anbefalinger herfra.

10. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitetsmøbler til skarpe priser & kundeservice i høj kvalitet uden merpris

Morten har skabt en forretning der rammer helt rigtigt. Brugte kvalitetsmøbler fra fx. Mogens Hansen der får en kærlig opfriskning og sælges videre uden stor ståhej til de helt rigtige priser og uden fordyrende mellemled. Morten tager telefonen når man ringer, leverer høj kvalitet til fair priser og holder de aftaler han indgår. Så nemt kan det gøres - de allerbedste bedste anbefalinger herfra.

8. August 2025

Købte 2 stk

Købte 2 stk. 3 pers. Mogens Hansen her. Rigtig god vejledning og historik på sofaerne. Fin pris og frit leveret samme dag.

5. August 2025

Det er første gang

Det er første gang, jeg handler hos Retro Design. Sjældent har jeg oplevet så god service. Den 19-6-25 købte jeg en sofa, og en time efter stod den i min stue.
Vh Bente.

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice og kvalitet i top

Når man køber et produkt er der særligt to ting man kigger efter; 1) produktet 2) kundeservice.

1) Mogens Hansen sofa i super kvalitet. Velholdt og i flot stand

2) jeg skriver og beder om at få lov til at se sofaen, jeg forklarer lidt om, hvad vi har af interesse, så Morten finder to forskellige frem. Dagen efter har vi en aftale om af se sofaen.
Jeg ender med at købe en anden sofa, end den jeg havde kigget på, for Morten havde allerede ved telefonsamtalen luret, at en anden sofa måske passede bedre til mit behov.
Dagen efter vi har købt sofaen, leverer Morten sofaen på min adresse og hjælper med at flytte den ind i huset..

Man kan ikke bede om mere af et firma. Jeg kan varmt anbefale at handle ved Morten og Mrretrodesign, hvis man gerne vil have en lækker sofa, i god stand, og til en fair pris.

22. Juli 2025

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse. Har købt sofaer og lænestole op kvaliteten er bare helt i top. Kan varmt anbefales. Super god service og det er bestemt ikke sidste gang vi har handlet der.

13. Februar 2025

Fik en kvalitetssofa

Fik en kvalitetssofa - god som ny til den god pris.
Levering fik vi med i prisen en time efter vi have købt sofaen.
God service og Morten var hjælpsom og service var i top.
Helt sikker en sted vi vil handle en anden gang

14. Januar 2025

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
God kvalitet på produktet, god pris og super fin service idet varerne blev leveret og de gamle taget med retur - (sikkert til glæde for en ny ejer 😃👍)

16. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lavet en god handel…

Vi har lavet en god handel med Morten og alt som vi aftalte er overholdt til punkt og prikke. Fik afhændet vores store hjørnesofa og sofabord der blev afhentet på vores adresse. Vil gerne anbefale at bruge hans virksomhed hvis man har nogle møbler man ønsker at sælge eller købe. Meget troværdig.

7. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr