Movesta Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt långsam respons och återkoppling. Verkar inte ha samma ambition som står på nätet och i deras annonser och är väldigt begränsade i vilka hus de fokuserar på att ta sig an.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När vi väl bestämde oss för att sälja vårt hus var det dax att hitta en partner som kunde hjälpa oss med allt kring försäljningen. Valet föll på Movesta. Vi fick en fin kontakt, vi kände direkt att de... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb och enkel affär. Enkel och smidig affär, då Movesta Hem tog hand om mycket tråkiga saker typ städning-röjning-osv. Det kändes att det inte var första gången de köpte hus. Det fanns ett försv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt rekommendera att sälja till Movesta. Inget knussel raka besked och för oss ett smidigt övertagande, att få lämna huset som man vill med möbler m.m. som man inte orkar ta hand om ingen flytt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Alternative Finanzdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Sälj din bostad direkt till oss - få pengarna på ditt konto inom ett par dagar och flytta när det passar dig.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

35 Bewertungen

Bewertung abgeben

Otroligt långsam respons

11. August 2023

Skötte sig utmärkt.

Vi tycker Movesta skötte vår affär på ett utmärkt sett. Dom ersatte oss både med ränta och elkostnader när övertagningen av vår fastighet blev uppskjuten en månad på deras begäran. Mycket snyggt och ärligt gjort av Movesta.

11. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bostadsförsäljning

Mycket god service som höll vad som skrivits på Er
webbsida!
Dessutom ett mycket trevligt bemötande från Sofie
till David Wedar vilket har stor betydelse för ett bra
genomförande.
Stort tack!
M.v.h.
Staffan Karlsson

f

19. August 2022

Rekommenderar!

Köpeprocessen med Movesta har gått supersmidigt och de har även funnits tillgängliga vid frågor och funderingar och dessutom sett till att svara snabbt. Väldigt trevliga!

De har renoverat upp vårt hus helt i vår smak.

Hade helt klart rekommenderat dem vidare.

1. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We bought a house that was built in…

We bought a house that was built in 1970 from Movesta, which renovated it for sale. We were satisfied with choice of colors and the floor, it made the house look very modern. Communication went well all the way through and they were responsive and accommodating.

24. Februar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

När jag kom i kontakt med Movesta och…

När jag kom i kontakt med Movesta och deras "affärsidė kunde jag se en lyxfälla framför mig. Att värdera sitt hem genom och få ett "slutpris" via Movesta är som "tvingas" att sälja sin bil till företag som erbjuder sig att köpa bilen snabbt och till "bra pris". Är ytterst tveksam till Movesta, ett hus/hem får inte bli en slit och släng affär som nu blir möjlig med Movesta. Känns nästan som "tvångslösen".

1. Oktober 2022

OSERIÖSA!

I början bra kontakt, sen tog en av grundarna över kontakten och allt drog ut på tiden och kontakten var allt annat än smidig. 2 månader tog det innan kontrakt skrevs med besiktningsklausul på 10 dagar. Vi fick inte välja själva när huset skulle tas över av Movesta utan det blev 1 månad efter vårt önskade datum. Besiktningen ägde rum 2 dagar efter kontraktsskrivning. Sen hör vi inget alls förrän en dryg timme innan tolvslaget samma dag som besiktningsklausulen löpte ut. Vi får ett mail där Movesta drar sig ur köpet. Riktigt dåligt och oseriöst! Rekommenderas inte!

17. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionellt team och smidigt köp!

Professionellt team och smidigt köp!

Vi köpte vårt hus från Movesta och har varit väldigt imponerade från början till slut. Huset är otroligt fint renoverat, med ett väldigt professionellt team och en fantastisk projekt ledare som varit med hela vägen. Det gick snabbt att skriva kontrakt med tillträde efter bara 2 veckor och fick dessutom en uppskattad broschyr med vad de hade renoverat!

Vad som utmärker Movesta förutom deras team och process, är att de dessutom har fullföljt och åtgärdat brister efter köpet. Som köpare av ett av deras hus, kan vi kan starkt rekommendera dem.

17. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great company to deal with and quality work carried out.

We were lucky enough to buy our house off Movesta, they are an extremely professional company who have been really fantastic from the beginning.

The work they carried out on the house has been of the highest quality, they have given consideration to the old features of the house while modernizing it from start to finish.

The after-sale care has been literally outstanding, no question has been too big or too small and the service level is brilliant.

They also consider the little but important things such as providing the paint colour codes used in the house for future reference, its touches like this that have really impressed us.

Great company to deal with and quality work carried out.

14. Juni 2022

seriöst

jag är mycket nöjd och fick känsla av att det handlade om ett samarbete, jag är faktiskt mer än nöjd.
Hälsar
sonny olofsson

11. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr