Motonet Bewertungen 55

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har du behov av reservdelar och kontaktar kundtjänst ( finns ingen telefon tjänst endast mejl) . Utrusta dig med tålamod eller vänd dig till Mekonomen eller Biltema. Har du tålamod och väntar på h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid fått superservice på Motonet Örebro! De möter en alltid med ett stort leende och dumförklarar en aldrig. Gabriel bytte mitt bilbatteri med största passion och glädje, så positiv energi och ”... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpt wataya varmfodrade stövlar. Hade inget på lagret var slut. Bara butiken annullera. Så skulle jag få tillbaka mina pengar. Det här var den 4 mars. Men har inte fått tillbaka pengarna än. Komm... Mehr ansehen

2.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beställde motorvärmare och två…

Beställde motorvärmare och två kabelsatser. Dom skickar kabelsatserna men inte ett pip om motorvärmaren. Hur tänkte dom? Skall jag linda sladdarna runt motorn. Urusel suport och kundservice, går inte att ringa.
UPPDATERING
Den saknade delen skickades dagen efter från annat håll. Alltså snabb leverans om allt stämmer när paketen anländer. Hade varit smidigare med en kommunikation om vad som händer. Bättre kundtjänst är ett önskemål.

6. Oktober 2025

Gummi

Köpte en bil o garagematta i gummi i juli. 259 kr. Den luktade outhärdligt av gummi. Har tvättat den haft de ute i solen i 2 veckor enligt råd, men nu slänger jag den-jag får fortfarande huvudvärk av den starka gummilukten

30. September 2025

VARNING

VARNING
Skulle köpa en produkt som va beställningsbar på hemsidan. Efter ett tag fick jag ett mail att ordern va annulerad. Då sa de att de inte hade produkten och skulle inte få in den.

Efter någon vecka ringde jag och sa att ni har ju den i Sundsvall och Västerås kan ni ta hem den till Jönköping för då kan jag hämta den.
ABSOLUT sa de tog namn och nummer och skulle fixa med express leverans. 1 1/2 vecka ringde jag igen och frågade vad som händer. Fick till svar då att den är beställd. Men jag sa igen att det är väll inte från huvudnumret ni beställer från för där finns den inte. Ni hämtar väll den från ett av era varuhus där den finns. DET VISAR SIG ATT DE INTE KAN FLYTTA MELLAN VARUHUSEN. Tack för den ännu en gång blev man besviken av detta företaget. =(

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpt motor olja med reg nr som skulle…

Köpt motor olja med reg nr som skulle passa till min bil men passade inte alls till min bil !
Började plötsligt lysa motor chek lampa efter halv timma som byte oljan hos bil mekaniken.
Köpt annan motor oljan och bytte oljan samma dag ..var försiktig med passande motor olja till bilen ...

15. August 2025

Undvik detta företag

Undvik detta företag! Jag returnerade varor för fyra veckor sedan och har fortfarande inte hört av dem, de går inte att nå!

3. Juli 2025

Vägrar behandla retur.

Begärde retur av ett köp och fick retursedel efter några dagar. Postade och returen var framme hos dem 10 juni 2025. Returen är fortfarande inte behandlad och trots flera påstötningar så får jag inga eller bara undvikande svar. Köpte med 14 dagars faktura på Klarna som naturligtvis inte heller justerats.
Känns som ett väldigt oseriöst företag och min rekommendation är att välja annan butik.

10. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kvalitetsprodukter över lag till hyfsat…

Kvalitetsprodukter över lag till hyfsat pris. Tydliga prislappar saknades dock på många varor, bland annat mc-kläder. Kände inte för att gå och fråga efter priser på varorna, så istället hoppade jag över detta, synd...Motonet i Linköping (då butiken är relativt nyöppnad kan jag förstå att man har missat lite på prisinformationen till kunden)

3. Juli 2025

Följer inte Konsumentköplagen.

Beställde 3 produkter, fick orderbekräftelse på alla 3. När jag fick paketet var det bara 2. Frågade varför, "den har tagit slut". Eftersom jag fått orderbekräftelse har företaget och jag ingått avtal om antal produkter, samt pris. Dem vägrar skicka nytt och hänvisar till deras villkor. Enl konsumentköplagen får ett företag inte ge sämre villkor än lagen, vilket motonet gjort. Enl lagen har jag rätt till de 3 varor jag beställt eftersom jag och motonet har ett avtal. Skojarföretag som inte följer Svensk lag. Undvik!

5. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väntade i 19 dagar på att beställning…

Väntade i 19 dagar på att beställning skulle skickas. Står att det skickas inom 2-5 dagar.

När jag tog kontakt med kundservice en 4e gång för uppdatering, så skrev dom att den inte fanns i lager längre och att beställningen annullerades.

Ingen kompensation eller alternativ erbjöds. Besviken.

9. Juni 2025

Katastrof

Katastrof. Personalen irrade omkring och ingen visste någonting! Visst är de nyöppnade men lite utbildning behöver väl alla företag ha. Skulle köpa en vara som det stod fanns i varuhuset men det gjorde den inte. Fick svar att beställa på nätet. Gjorde det men den fanns inte då heller. Så väldigt märkligt bemötande att skylla på Finland att de har lagt in saldot i butiken. Saldot godkänns väl. när en vara finns i respektive butik. Tråkigt med denna första upplevelse.

5. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Letade äfter broms detaljer till en…

Letade äfter broms detaljer till en fiat duckato års modell 90 fick en fantastisk över ranking dom har allt trevlig personal ock kunniga denna butik fins I sundsvall, en fantastisk butik få har ett så stort ock brett utbud som motonet så tack för att ni etablerade er granlander sverige

20. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr