Motivesupplies Bewertungen 164

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na contact opgenomen te hebben ivm klein probleem met mijn unit, na opstarten binnen een tiental seconden verliezen van de verbinding. Super snel geholpen doormiddel van een update.ik zou eigenlijk n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Motivesupplies, echt geweldig. 5 maanden geleden in onze BMW Z4 e89 2011, een CarPlay MMI laten bouwen door Jarno. Echt vakwerk afgeleverd door Jarno en duidelijke uitleg achteraf, of hulp via What... Mehr ansehen

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Motivesupplies offers the highest quality multimedia & tech solutions for various cars brands, shipping all over the world.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Motivesupplies heeft kennis, kunde en service!

Mijn headunit in mijn BMW 225XE hield er ineens mee op, diagnose BMW: headunit overleden, vervangen? 2350,- Contact met Jarno opgenomen terwijl ik nog bij de garage stond en werd keurig te woord gestaan, vervangende HU + CarPlay incl montage voor net geen 1000,- Binnen 2 dagen ter plaatse ingebouwd en gecodeerd door Jarno echter bleek er toch ook een probleem in de nieuwe unit te zitten. Na het nodige contact en wat diagnoses tot de conclusie gekomen dat er inderdaad iets niet goed was. Jarno heeft een nieuwe HU geprepareerd en die heeft hij er vandaag ingezet, tot nu toe lijkt het nu helemaal goed te gaan, meerdere ritjes (naast de terugreis vanuit Appelscha) gereden en nu geen gekke uitval meer gezien, unit reageert ook aanzienlijk beter en sneller! Topservice van Jarno! Als ik dit eerder had geweten had ik hem ook de diagnose laten stellen! Bedankt Jarno voor je geduld en je service!

6. Juni 2026

Probleem met verbinding zlink

Super snel geholpen doormiddel van een update.ik zou eigenlijk na het weekend de oplossing ontvangen, echter kreeg ik deze al in het weekend. Top service ik kan iedereen aanraden om hier je unit aan te schaffen

14. Mai 2026

Apple CarPlay 8.9 inch

Mooie prijs/kwaliteit verhouding en een echte specialist en erg vriendelijk. Prachtig product laten inbouwen op locatie en ben er erg blij mee. Kijk niet verder dan Motive Supplies, ze zijn de beste.

16. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf met super goede service!

Top bedrijf, Jarno heeft mij goed geholpen voor carplay in mijn Porsche Macan. Duidelijke instructies/handleiding. Als je een beetje handig bent is het een fluitje van een cent. Maar voor vragen staan ze altijd open. Snelle reacties op alle mails. Kortom, ga zo door!

14. Mai 2026

Super service bij installatieMMI

Ik had een CarPlay module gekocht, ik kreeg de installatie niet helemaal goed en de touchscreen werkte niet. Heb contact opgenomen en met een minimale bijbetaling kon ik m ruilen voor een andere versie. Behalve het retourneren hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Bij de tweede versie kreeg ik m ook niet vlekkeloos aan de gang. Er werd gevraagd om foto’s per whatsapp en werd door de installatie heen geleid… super service en super blij met mijn MMI

13. Mai 2026

Top geregeld door Jarno van Motivesupplies

Nadat ik via Whatsapp samen met Jarno paar keer contact heb gehad om mijn box te connecten was het niet gelukt. Blijkbaar omdat de box niet goed functioneerde. Ik mocht de box opsturen. Jarno heeft mij een nieuwe box opgestuurd. Toen ik de nieuwe box ging connecten lukte het meteen de eerste keer. Dus top geregeld bij Motivesupplies.

13. Mai 2026

Top product én service!

Ik heb recent een Carplay scherm gekocht voor mijn nieuwe auto, en ik was vanaf het eerste moment al helemaal verkocht!

Voor een hele nette prijs een daadwerkelijk hoogwaardig scherm, en duidelijk geen goedkope Chinese namaak.

Zélfs toen er door postnl iets mis ging bij de verzending hebben ze alles super vlot en professioneel opgepakt, en alles van a tot z geregeld!

Ze werken ook samen met een aantal installatie-bedrijven door heel Nederland en België, en ook over die aanbeveling ben ik zeer te spreken!

Ik koop hier ZEKER in de toekomst een volgend product als bijvoorbeeld een dashcam of een GPS tracker!

Al met al dus een enorme aanrader voor iedereen!

8. Februar 2026

Snelle service

Snelle service, duidelijke handleiding! En net zoals ze het vermelden enkel plug in. Op 2 uurtjes tijd was het volledig geklaard en zat het scherm er in.

12. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr