Goede service en goede kwaliteit
Goede service en goede kwaliteit. Blij met de vloer. Na een bezoek aan de grote showroom waren we meteen verkocht.
Beneden gekozen voor één microcement ivm krasvastheid van de vloer en boven PU gietvloer voor op de blote voeten. Goed geholpen door Nils. De gehele 200 m2 in 1 week helemaal af.
Dank voor de goede service en kwaliteit
Zeer goede service.
Erg mooie lavasteen vloer.
Maar het feit dat je veel stalen mag meenemen en dat ze een kleur op maat maken vond ik erg prettig.
Zo blij met me vloer.
Bedankt voor alle hulp en het leveren voor een fantastisch eindresultaat!
Prachtige microcement gietvloer gelegd in ons huis! Van begin tot het leggen van de vloer was de communicatie en service top. Het eindresultaat mag er wezen! Dankjewel mannen!
Hele mooie vloer gelegd met prachtige service.
Enorme fijne communicatie met de werknemers! Alle vragen werden duidelijk beantwoord en ze zijn netjes professioneel te werk gegaan. En daar bovenop ziet m’n pu gietvloer er prachtig uit
De communicatie verliep heel prettig met motion gietvloeren. Ben heel blij met mijn nieuwe vloer. Zou motion zeker aanraden.
Heel blij met mijn microcementvloer! Leuke gesprekken gehad in de showroom en de microcementvloer staat echt geweldig in ons huis. Kinderen kunnen er heerlijk op spelen en de vloer is makkelijk schoon te houden. Wij hebben de vloer nu bijna anderhalf jaar in gebruik en ben er nog steeds erg blij mee! Echt een aanrader!
Niet bereid om service te verlenen bij een pvc gietvloer die na 3 jaar loslaat van de onderlaag. Blijkbaar zijn ze onlangs failliet gegaan waardoor ze vinden dat ze hier niet verantwoordelijk voor zijn, ook al is het faillissement inmiddels weer opgeheven. Ook zijn ze niet bereid om de vloer te repareren tegen vergoeding van de kosten en adviseren ze een lokaal bedrijf hiervoor te benaderen. Erg jammer dat ze op deze manier reageren.