ik heb een kussen besteld en ik ging uit proberen maar ik kon slecht slapen wil je terug doen doen hun heel moelijk
Goede service terwijl mijn pakket kwijt is geraakt door postnl heeft mosamo zelfs binnen 48 uur opniew nieuwe kussens opgestuurd en hele goede kussen rasd het zeker aan. Vooral voor mensen met nekhern... Mehr ansehen
Mijn nek is ingespoten met botox ik heb wel vulling eruit moeten halen een volle was te hard voor mijn nek nu slaap ik veel beter mijn dank is groot gr jolanda
Snelle levering van gewoon een prima kussen. Nu rond black friday ook nog een prima prijs. Daarover gesproken. Dit prijsniveau zou standaard moeten zijn. Het blijft natuurlijk gewoon een kussen.
Vom Unternehmen geschrieben
Hoogwaardige hoofdkussen voor de perfecte nachtrust
Doctor RJ Fruinplantsoen 8, 2552LH, Den Haag, Niederlande
- info@mosamo.nl
- mosamo.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Prima kussen.
Alles op tijd geleverd
Alles op tijd geleverd. Kussen ligt best lekker, helaas krijg ik toch een stijve nek, dus blijf ik toch bij mijn silvana kussen.
Ben enorm blij met mijn nieuwe kussen
Ben enorm blij met mijn nieuwe kussen! Al 3 maanden geen last meer van mijn schouders en nek waardoor ik mij eindelijk uitgerust voel in de ochtend. Zeker een aanrader.

Heerlijke kussen
Snelle levering en het kussen ligt heerlijk.
was binnen paar dagen al vanaf mijn nek pijn af. En slaap veel beter

Antwort von Mosamo.nl
Aanpassen is goed te doen.
Ik heb er een deel uitgehaald en dat gaat beter. Misschien moet ik er iets meer uithalen, maar dat is een questie van ervaren. Het gaat al beter.

Super kussen.
Ik had een paar vragen en stelde die on-line. Ik kreeg vrijwel direct antwoord. Ze namen echt de tijd voor me, dat vond ik erg fijn. Het kussen werd direct gestuurd. 2 dagen later had ik die. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het kussen in het begin heel erg stinkt. Dat heeft een paar dagen geduurd, nu is de stank weg. Schijnt normaal te zijn. De eerste 2 nachten had ik niks uit het kussen gehaald, dat beviel niet echt. Toen heb ik een paar handen foam eruit gehaald en nu lig ik heerlijk. Zoveel kussens heb ik geprobeerd, niks lag echt lekker, zoveel pijn in de nek. Dat is zoveel minder met dit kussen. Dus ik ben er heel erg blij mee.

Antwort von Mosamo.nl
Alkes op tijd geleverd zoals gezegd en…
Alkes op tijd geleverd zoals gezegd en super kwaliteit

Zeer blij mee!
Het Mosamo kussen is echt aan te raden! Het past zich aan op je hoofd en hals. Ook is het nog verstelbaar op hoogte wat fijn is voor iedereen. En vooral voor iemand zoals ik, die niet kan slapen in warmte, heeft het een koele kant! Na jaren word ik heerlijk wakker zonder nekklachten en warm te hebben. Dus een geweldig kussen waar je een kans aan moet geven!

Super kussens
Super leuke rustgevende kussens. Je slaapt hele avond lekker door en wordt uitgerust wakker.

Antwort von Mosamo.nl
Enige tijd al last van nek en…
Enige tijd al last van nek en rugklachten. Sinds ik deze kussen heb geprobeerd zijn de klachten zo erg verminderd! Het fijne is dat we de kussen zelf kunnen aanpassen naar hoogte door de vullingen eruit te halen. In een woord heerlijk.

Antwort von Mosamo.nl
Ik ben erg tevreden over deze kussen
Ik ben erg tevreden over deze kussen! Ik heb gelijk meerdere besteld. Geen last meer van hoofdpijn en nekklachten bij het opstaan.

Antwort von Mosamo.nl
Heerlijk kussen maar stinkt wel in het begin
Kreeg snel een antwoord op mijn vraag.
Het is een heerlijk kussen moet wel zeggen dat als je hem uit de verpakking haalt ontzettend stinkt.
Dus heb hem een paar dagen laten liggen en ingespoten met een huis parfum.
Na een paar dagen word de lucht minder en slaap ik er heerlijk op.

Antwort von Mosamo.nl
Het kussen is perfect voor mij!
Ik heb een kussen mogen ontvangen van Mosamo. Heel fijn dat ik zelf kon kiezen om er wat vulling uit te halen zodat het kussen perfect is voor mij!

Antwort von Mosamo.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.