Moqudo Bewertungen 18

TrustScore 4 von 5

4.0

1. Geschenkeladen

Stel zelf je giftbox samen met producten die jij kiest. Een ruim aanbod in beauty, skincare, sieraden en nog veel meer! En dat voor meer dan de helft van de prijs van andere winkels. Binnen 24 uur samengesteld en verzonden. Voeg een persoonlijk kaartje toe en maak je cadeau écht bijzonder.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Er stond vanaf 50€ gratis verzending

Er stond vanaf 50€ gratis verzending, klopt niet. Moest 7/8€ voor de verzending betalen. Heb na 5 dagen ook nogsteeds niks binnen. Jammer.

2. Januar 2026
Moqudo-Logo

Antwort von Moqudo

Hoi! Gratis verzending is vanaf €75,- en niet vanaf €50,-. De levertijd kan langer duren bij PostNL vanwege het weer. Je pakket is gelijk de volgende dag verzonden. Jammer van je slechte review!

Heel leuk

Heel leuk! Fijne producten en groot assortiment om uit te kiezen

13. Dezember 2025

Top surprise-box

Ik had gekozen voor een surprise-box als cadeautje voor mezelf. Er werd gevraagd of ik voorkeur voor iets had maar ik wilde me echt laten verrassen. De bestelling kwam snel, het was een luxe stevige box met hartstikke leuke verschillende cadeautjes. Echt een feestje om alles te bekijken!

11. Dezember 2025

Ideaal voor samenstellen leuk kado!

Hele leuke producten om te kiezen. Je bestelling wordt super leuk verpakt! Een hele leuke verrassing voor de ontvanger. Vanaf het maken van de keuze tot de ontvangst van de bestelling is alles heel soepel verlopen. Ik ga hier zeker nog eens een kadootje samenstellen!

3. Dezember 2025

Top cadeau🌸!!!!

Ik heb zelf een prachtige verassingsbox mogen ontvangen en vond het zo mooi ingepakt en gezellig om uit te pakken met verrassende en verschillende producten, dat ik het ook voor een collega cadeau heb gegeven!
Zeer tevreden dus 5 sterren waard!⭐⭐⭐⭐⭐

5. Dezember 2025

Uniek en leuk cadeautje

Heel erg leuk idee en perfect voor de feestdagen of gewoon voor een leuk cadeautje!!! Ook zijn er echt heel veel keuzes waar ik uit kon kiezen.

11. Dezember 2025

Ingepakt, vaak met die vrolijke 'roze vibes'

Alles wordt prachtig en met veel aandacht voor detail ingepakt, vaak met die vrolijke 'roze vibes' waar ze bekend om staan. Het uitpakmoment is daardoor al een feestje op zich denk ik! Het is een verrassing om te mogen ontvangen en kunnen geven aan mijn vrouw.

Wat een leuk kado

Wat een leuke verrassings box , super leuk verpakt met o.a. een lekker geurtje en gezichtscrème..
leuk kado om te krijgen.

11. November 2025

Leuke giftbox

Een leuke giftbox voor mijn vriendin waar ze blij me is. Ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen en ook nog snelle levering.
Helemaal blij mee!

10. Dezember 2025

Goeie ervaring

Ik heb al 2 keer een box besteld als kadootje voor vriendinnen, En was heel tevreden met hoe snel ik het had ontvangen en je ziet dat ze de tijd neemt om het met leuk in te pakken 💕

Echt een aanrader

Ik had niet superveel verwachtingen, maar de giftbox was écht heel mooi ingepakt en de spullen erin zagen er verrassend luxe uit. De persoon aan wie ik ’m gaf was helemaal enthousiast, dus missie geslaagd. Ik bestel hier zeker nog eens!