Moppieenmuisje Bewertungen 11

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Revieuw 2.0

Revieuw 2.0
Ik heb men baby zelf in de wasmachine gestoken voor de kleur weg te krijgen.
Ze geeft nu zelf licht in het donker...
Mijn man heeft haar hierop bespoten met een hoge druk reiniger.
Haar haar is ook uitgevallen.
Ze word nu gepest op school en ze noemen haar "elixir gowlem" of "paarse minion".
DIT IS ABSOLUUT NIET DE BEDOELING
(Aangezien ze maar 3 elxir koste moet ik ze zelf niet meer hebben)

12. Dezember 2025

Namens het NON actief bedrijf

Namens het NON actief bedrijf

Ik kan u verzekeren dat alle deze onderstaande reviews bedrog zijn.

Wat me meedeelt is gewoon smaad aanrichten !!
Pure jaloezie eigenlijk.

Ik heb dit bedrijf al 2 maand op non actief gezet en steeds zet men nog fake reviews dat is echter een grote smaad campagne.

Ik ben namelijk zaakvoerder en werk met een professionele leverancier.

10. Dezember 2025

Shop tijdelijk offline, bestelling nooit gekregen

Ik had een bestelling van ongeveer €75 geplaatst bij Moppieenmuisje, maar kort daarna werd de webshop zonder enige aankondiging offline gehaald. Dit was bijzonder frustrerend, vooral omdat ik geen informatie kreeg over wanneer of of ik mijn producten überhaupt zou ontvangen.

Na het contact opnemen met de klantenservice kreeg ik een vage en onjuiste reactie waarin werd aangegeven dat mijn bewering niet klopte en het zelfs een valse reactie was. Er werd geen oplossing geboden, en er was totaal geen begrip voor het ongemak dat ik had ervaren.

Het is voor mij absoluut onacceptabel dat een webshop onterecht mijn bestelling negeert en geen adequate oplossing biedt. Als je als klant geen betrouwbare informatie kunt krijgen, en je je geld niet kunt terugkrijgen of je bestelling niet geleverd krijgt, is dat een enorme rode vlag.

Ik kan deze webshop absoluut niet aanraden, en ik waarschuw andere klanten om goed na te denken voordat ze hier iets bestellen. Klantenservice en betrouwbaarheid lijken hier totaal geen prioriteit te hebben.

27. Oktober 2025

Niet gediplomeerd

De levering was aan de trage kant, maar dat was niet het probleem. De kleren waren uitgerokken en stonken. Volgens mij heeft de eigenaar ze eerst zelf aangehad. Jammer.

21. Juli 2025

Onduidelijk en onvriendelijk

Ik had enkele vragen in verband met de levering en het feit dat er letterlijk op de site staat dat er contant bij levering betaald kan worden. Nadien zegt meneer Verheyen dat dit toch niet mogelijk is. Ook wilt hij niet verder gaan over de retourneervoorwaarden. *Update, hij verwijst naar degene die op zijn site staan, maar kan dus geen ja/nee antwoord geven op retourvragen via mail. Dit vind ik argwanend. Hij maakt valse beloftes op zijn site en hij is dan ook nog onvriendelijk in zijn mails. Ik raad ten sterkste af om hier te kopen, blij dat ik eerst contact had met hem alvorens ik iets aankocht.

24. Juli 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen