Mooiland Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij mooi land heeft iedereen voorrang die al drie jaar huurt al ben je meer al 18 jaar ingeschreven je maakt nooit geen kans die moeten geen huizen op de site zetten je bent kansloos

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mooiland negeert klachten, negeert verzoeken, negeert aanvragen voor documenten en/of reparaties. Komen afspraken niet na, zijn onbeschoft aan de telefoon. Proberen door middel van intimidatie hun zin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 33 jaar kreeg ik een nieuwe keuken! Er ging vanalles mis van begin tot het einde en ik bleef met de rotzooi achter, het hele huis vol stof tot op de eerste etage in mijn slaapkamer toe. Bij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben woningruil gedaan van de coöperatie BrabantWonen naar Mooiland. Echt super goed geholpen en heel veel contact gehad. Ook is er super veel opgelost en hebben fantastisch geschak... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Als woningcorporatie Mooiland huisvesten wij ruim 50.000 mensen in bijna 22.000 woningen in in Noordoost-Brabant, Gennep, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Wij geven thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huurwoningen.

• Arnoud van Gelderweg 69, 5361 CV, Grave, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne coöperatie

We hebben woningruil gedaan van de coöperatie BrabantWonen naar Mooiland.

Echt super goed geholpen en heel veel contact gehad.

Ook is er super veel opgelost en hebben fantastisch geschakeld. Hele vriendelijke mensen die er werken en besteden echt aandacht aan je. Ook de monteurs heel erg vriendelijk en iedereen denkt met je mee!!!

Na de verhuizing Ook netjes gebeld hoe alles bevalt.

Echt lieve mensen die er werken en verstaan zeker hun werk. Complimenten!!!!

We hebben er zeer zeker goed aan gedaan.

Ga zo door. Meer als dik tevreden😃

3. Juli 2024

In de steek gelaten.

Met kerst overstroomde onze opslagruimtes, taloze telefoontjes en brieven verder en het lijkt ze niks te boeien. Elke maand betalen we voor deze opslag die we niet kunnen gebruiken. Ze laten niks van zichzelf weten. Het is nu bijna juli en nog altijd zijn wij de pineut.

27. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik begrijp echt waarom Mooiland zo'n…

ik begrijp echt waarom Mooiland zo'n slechte recensies krijgt, diverse keren beloofd om terug te bellen
maar nooit gedaan!!!!
tijdens de renovatie van het Maasveld in Cuijk zeer veel overlast ervaren!!!!
terwijl diverse mensen werden gecompenseerd en uitgenodigd werden voor een samenzijn werden de directe betrokkenen niet gevraagd geluidsoverlast die halve dagen niet onder de 75db kwam met pieken tot 90db

4. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kies je voor Mooiland dan kies je Breman…

Kies je voor Mooiland dan kies je ook meteen voor de toppers van Breman. Met alle gevolgen van dien.

Gemiddeld kan je 2 vrije dagen per jaar weggooien omdat afspraken zelden nagekomen worden. Breman komt gewoon niet opdagen zonder bericht en dat doen ze structureel. De klantenservice van Breman is ronduit onbeschoft en wil en kan niks wanneer je hierover belt. Een hele normale gang van zaken bij Breman, dat merk je aan alles.

Ook bij Mooiland word er niks aan gedaan wanneer je je beklaagd over de gang van zaken. "Jij bent de eerste die hierover belt, wij krijgen nooit klachten over Breman", "dien maar bezwaar in bij Breman", "dien maar een klacht in bij de huurcomissie".

Vervolgens blijven ze gewoon jarenlang Breman door je neus heen duwen en volgt er ook nog een huurverhoging.. en de huurder... die blijft zitten met een torenhoge telefoonrekening en honderden euro's onkosten per jaar ivm weggegooide vrije dagen.

Mooiland schaam je om zo met je huurders om te gaan. Huurders ja, want er zijn veel meer gedupeerden die met dezelfde wanpraktijken te maken hebben.

1. Januar 2024

Zwaar ondermaats

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend! Heb onlangs in de 4-5 jaar dat ik een woning bij deze coöperatie huur een tweede reparatieverzoek ingediend mbt een wasbak waarvan de hoek afgebroken is. Bij de bezichtiging van deze woning viel mij al op dat er scheuren zowel in de wasbak als in het toilet zaten, heb tijdens de bezichtiging ook gevraagd of het nodig was dat hier een notitie van gemaakt werd. Volgens de vrouw die mij het huis had laten zien was dit niet nodig. Bij het verplaatsen van wat spullen is de wasbak dus geraakt en afgebroken. Zojuist iemand van Mooiland langs geweest, duidelijk het verhaal aangegeven hoe het verlopen is met dat ik gevraagd heb daar een notitie van te maken en krijg hierover te horen "dit soort verhalen hoor ik wel vaker", "het is een nieuw type wasbak", "zo kan ik iedereen wel op zijn blauwe ogen vertrouwen". Word dus gewoon met andere woorden een leugenaar genoemd. Mijn zus was bij de bezichtiging aanwezig en kan mijn verhaal bevestigen. Heb geprobeerd met Mooiland contact op te nemen via het telefoonnummer zoals je deze op Google terugvindt; onbereikbaar. Vandaar deze review.

De andere keer dat ik een reparatieverzoek ingediend heb was dat mijn vorige cv van 17 of 18 jaar oud het in december begaf. Sturen ze eerst iemand langs voor onderhoud die gewoon simpelweg tegen mij zeggen dat ze hier eigenlijk geen onderhoud meer aan konden plegen omdat de ketel simpelweg te oud was. De ketel kon ook niet een twee drie vervangen worden en dus lieten ze me gewoon letterlijk in de kou zitten. Heb na vele malen bellen uiteindelijk naar Grave moeten rijden en de boel op stelten moeten zetten (de temperatuur in mijn woning lag destijds inmiddels onder de 7 graden Celsius) voordat ze met een "noodoplossing" kwamen. Namelijk het plaatsen van kleine elektrische verwarmingsunits.
Kortom; niet alleen hebben ze er geen moeite mee hun huurder in de kou te laten staan tenzij je zelf op je strepen gaat staan, je kunt ze in mijn ervaring dus ook niet op hun woord vertrouwen als ze zeggen dat iets niet nodig is(de notities) en ze schuwen zich er dus schijnbaar ook niet voor om mensen indirect van liegen te betichten. Zeer fijn op de vroege ochtend!

14. April 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mooiland maakt het zich graag gemakkelijk

Mijn schoonmoeder verhuisde in december 2022 naar een seniorenappartement, nieuwbouw van Mooiland. Pas einde november kwamen we er achter dat zowel de vloer als de muren NIET geëgaliseerd opgeleverd worden; dat is dus een flinke extra kostenpost voor de eerste huurder. Commentaar van Mooiland: 'ach, de mensen accepteren dat, dus waarom zouden wij het dan doen ?' Bij de thermostaat ('extra simpel voor de senioren') werd een verkeerde handleiding gegeven, zodat we lange tijd de temperatuur niet konden instellen of wijzigen. Tevens waren we verplicht de nieuwe keuken te bestellen via keukenboer Bribus. Die presteerden het om op een volledige verdieping (8 appartementen) de verkeerde keukens te plaatsen. Na het ontdekken van de fout werd dan wel de juiste keuken geplaatst, maar werden bijbetaalde onderdelen vergeten, sommige onderdelen werden beschadigd geplaatst, en zowel Bribus als Mooiland wijzen dan naar elkaar, om zelf geen verantwoording te moeten afleggen. Dat is Mooilands strategie, alles afwijzen, weglachen, vertragen, van het kastje naar de muur sturen. Daardoor hebben wij uiteindelijk de kerstdagen moeten benutten voor de verhuizing. Nog steeds wachten we op reparatie van de nieuwe keuken. De vaatwasser is defect; nog nooit gebruikt maar met een defect geïnstalleerd. Ook de warmtepomp heeft al een defect gehad, een monteur had er geruime tijd werk aan. En dat in een nieuwgebouwd appartement.
Alle bewoners betalen verplicht 50 €/maand voor de lift en glazenwasser, ook diegenen die op de begane grond wonen; echter de ramen worden alléén op de eerste en tweede verdieping gewassen (op de begane grond dus niet). Mooiland zou zich moeten schamen.

24. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr